Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Přeškrtnuto.V úterním díle udělá Kaštan Anči snídani do postele a u toho blb říká, že když si ráno nedá kávu, že se dokonale nevyprázdní![]()
![]()
![]()
a pak o vyprazdňování mluví asi 5 minut.
Tak tohle uz je vazne moc na me ???? na to se nedalo koukat. Co scenariste nevymysli
![]()
@malákráličice píše:
@ivik21 Rozebrala by to s mamou, Amalkou, Peskem. Pak se samotnym Evzenem. To by byl namet na pet dilu.
A joo, vlastně
![]()
@Jaa-aa píše:
Kdysi davno, kdyz se Malerovi stehovali do Prahy rikali, ze to je tri hodiny cesty.
Minimálně 3 hodiny, pokud vše klape, ale D1 je věčně zasekaná.
@Sára 1 píše:
Kolik hodin cesty je to do Loučky? Šárka se jen tak vydá tam a zpátky. Martin ji dost jasné odmítl. Už by to mohlo tím skončit.
No právě, je to celé takové ponižující, ona jede tolik hodin za ním - sama, po cestě se může cokoliv stát a on ji pak pošle zpět do Prahy, ale zase chápu, že se bál ji pozvat k sobě domů … z několika důvodů.
Ona neměla nikam jezdit a dát si s ním sraz v Praze, říct mu to, co má na srdci v Praze, to, co mu řekla v tom autě.
@1Julie bylo to s trochou nadsazky, spis mysleno tak ze vetsina chlapů jsou poserové a kdyz dojde na vec tak se stahnou a od rodiny neodejdou.. radsi odprosí zenu aby je vzala zpet ![]()
@Konnny to je pravda, kdyby Frgál neslysel svyho syna mluvit na chodbě tak by k ní šel a
myslim ze by ji fuknul ![]()
Kdo by jejim ocim odolal vid ![]()
@Ennny píše:
Tak co holky už máte adventní věnec?
Ano..taky zlatý ![]()
@Ennny píše:
@Palomita jee,to.je super…
Tohle bylo prima natáčení. Zrovna jsem s sebou měla všechny děti, tak si domů každý z nich odvezl čokoládového Mikuláše ![]()
@EvuIa píše:
@1Julie bylo to s trochou nadsazky, spis mysleno tak ze vetsina chlapů jsou poserové a kdyz dojde na vec tak se stahnou a od rodiny neodejdou.. radsi odprosí zenu aby je vzala zpet
Až jsem ten svůj příspěvek odeslala došlo mi, že máš s těmi procenty nejspíš pravdu
Nemám soudit podle toho, co čtu na emiminu. Je fakt, že kolem sebe těch za milenkou odcházejích manželů tolik neznám ![]()
@1Julie no prave ..... vetsine vyhovuje jen ten utek ze stereotypu… znam malo chlapu kteri fakt rodinu opustili kvuli milence
proto tak nizke % tech kteri to fakt udelaji ![]()