Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucka_mac píše:
Už se to málem provalilo od souseda z Loučky. Myslím, že Šárka mu podle mě ještě pěkné zavaří.Edit.: Já jí vlastně rozumim, člověk do toho spadne ani neví jak.
Hlavně aby se scénáristi nechtěli inspirovat filmem Osudová přitažlivost…
Ta Sarka
ja doufam, ze Malerovi budou rodina, ktera ma pevny zaklad a Maetin posle Sarku do pr…kvuli nejaky pipine si podela rodinny zivot?
![]()
@Jaa-aa píše:
Ta Sarka![]()
![]()
ja doufam, ze Malerovi budou rodina, ktera ma pevny zaklad a Maetin posle Sarku do pr…kvuli nejaky pipine si podela rodinny zivot?
![]()
Taky doufám,že to Maléř ustojí.
Peškova neteř mi připomíná Terezu z Ordinace. Fňukáním, vzhledově i podobným životem.
I když teda na Terezu nikdo, to je chodící reklama na deprese ale tahle už má taky dobrý náběh. ![]()
Tak Šárka měla pro Martina vždycky slabost,to jo, ale tak nějak v klidu, vždyť ho vídala v hospodě pořád a nic se nedělo…Našla si Hložánka…Že najednou až tak zešílela?
U me dneska padla na uplne dno…a cim? Tim jak u Henryho resila jestlu ma vubec nejakou skolu…tvl to nako x vysokych zaruci inteligentniho a schopnyho cloveka?
Ne. Ba naopak mam zkusenost,ze cim vyssi vzdelani tim vetsi „blbec“ pro bezny zivot.
Sice se ho trochu zastavala pred tim Patrikem. Ale i tak…a pak doma podnapila resi jeho minulost.
@Jaa-aa píše:
U me dneska padla na uplne dno…a cim? Tim jak u Henryho resila jestlu ma vubec nejakou skolu…tvl to nako x vysokych zaruci inteligentniho a schopnyho cloveka?![]()
Ne. Ba naopak mam zkusenost,ze cim vyssi vzdelani tim vetsi „blbec“ pro bezny zivot.
![]()
Sice se ho trochu zastavala pred tim Patrikem. Ale i tak…a pak doma podnapila resi jeho minulost.
Podle mě ji začíná zajímat a je prostě zvědavá,co je za člověka. Taky bych si zjišťovala,co nejvíc informací. Zajímalo by mě,čím se živí, co studoval. Proč se dostal do takového srabu. Nevidím na tom nic špatného.
@Konnny píše:
Tak Šárka měla pro Martina vždycky slabost,to jo, ale tak nějak v klidu, vždyť ho vídala v hospodě pořád a nic se nedělo…Našla si Hložánka…Že najednou až tak zešílela?
Dal ji naději tou jednou pusou,tím, že se o ní předtím zajímal,když měla problémy s Mastným. Do toho se fakt vlítne raz dva.
@lucka_mac píše:
Podle mě ji začíná zajímat a je prostě zvědavá,co je za člověka. Taky bych si zjišťovala,co nejvíc informací. Zajímalo by mě,čím se živí, co studoval. Proč se dostal do takového srabu. Nevidím na tom nic špatného.
Zjistovala vic informaci. Tak rovnou s nim ne? A ne pavlacovy klepy…bavi se spolu,byli spolecne v hospode. A ne ze budu delat ledovou kralovnu a pak za zady zjistovat informace. Ja tohle proste nemam rada…a navic kdyz nekoho potkam a zajimam se tak rozhodne neresim jaky ma vzdelani…cim se zivi ano, to se treba ptam nebo ptala bych se ale ne jakou delal skolu a kolik …
@Jaa-aa A co je spatneho na tom zeptat se, co clovek studoval? ![]()
Paneboze v pondeli se potka sarka s martinem a prvni zacnou delat reklamy na inogy na pc aplikaci spitreby energie … to tam sedelo jak pest na oko …
![]()
@malákráličice píše:
@Jaa-aa A co je spatneho na tom zeptat se, co clovek studoval?
Nic
ale oni to resili spis nestli on jako takovej clovek ma vubec nejaky skoly…vis jak kdyby byl nejaky povl…
Aha, já sleduji TV teď … Jejda, rodinná přepadovka