Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Přeškrtnuto.Martin seděl v kuchyni v Loučce jak hromádka neštěstí a snažil se učit, v tom volala Šárka, on telefon nezvedl, následně mu od Šárky přišla sms, že ho čeká na polní cestě u Loučky, Martin tam za ní přišel, sedl k ní do auta a řekl jí, že chce být s Veronikou, že musí být oba rozumní a ať se vrátí zpět do Prahy. Nedíval se na ni jako zamilovaný, ani nebyl nijak zkroušený, mluvil velice racionálně.
Poté za Martinem bez ohlášení přijela celá rodinka i s Marcelkou, no, mohli udělat zápletku, nachytání in flagranti Martina se Šárkou, nechci být škodolibá, ale aspoň by bylo vzrůšo.
Teeda, je dobrej, to bych necekala, ze ustoji
. No uvidíme, co dal. Ale jestli Sarka neda i přes tohle pokoj,tak uz bude vlezla.
@Konnny píše:
Ten džbán piva do nemocnice, to byl zas humor ala okurky s čokoládou ve stodole, nebo hraběnka. Jsou jak dva dementi.
Jo. Neda se na to koukat. Trapnejsi sceny, tam snad ještě nebyly, za ty roky.
@Eemii píše:
Teeda, je dobrej, to bych necekala, ze ustoji. No uvidíme, co dal. Ale jestli Sarka neda i přes tohle pokoj,tak uz bude vlezla.
Přeškrtnuto.
V ukázce na pondělní díl mu na chodbě říká, že ho miluje, že si nemůže pomoct. Tak uvidíme, co na to Martin.
@Klopotkova píše:
Mně nepřijde jako zamilovaný, ani, že by ho ona nějak přitahovala a on ji chtěl do postele, je to spíš o tom, že ona je k mání a Veronika nemá čas, ale zamilovanost tam nevidím ani náhodou A Šárky mi je líto, ale zase, když si vzpomenu, jak Hložánkovi nic nevysvětlila, tak mě štve..
Tak ona mu naznačila, že v tom je někdo jiiný, takhle to i pochopil. Jen mu dost dobře nemohla říct kdo to je.
@Klopotkova píše:
Přeškrtnuto.Martin seděl v kuchyni v Loučce jak hromádka neštěstí a snažil se učit, v tom volala Šárka, on telefon nezvedl, následně mu od Šárky přišla sms, že ho čeká na polní cestě u Loučky, Martin tam za ní přišel, sedl k ní do auta a řekl jí, že chce být s Veronikou, že musí být oba rozumní a ať se vrátí zpět do Prahy. Nedíval se na ni jako zamilovaný, ani nebyl nijak zkroušený, mluvil velice racionálně.
Poté za Martinem bez ohlášení přijela celá rodinka i s Marcelkou, no, mohli udělat zápletku, nachytání in flagranti Martina se Šárkou, nechci být škodolibá, ale aspoň by bylo vzrůšo.
@Klopotkova píše:
Přeškrtnuto.V ukázce na pondělní díl mu na chodbě říká, že ho miluje, že si nemůže pomoct. Tak uvidíme, co na to Martin.
Díky moc, zas neuvidím
![]()
@Konnny píše:
Tak ona mu naznačila, že v tom je někdo jiiný, takhle to i pochopil. Jen mu dost dobře nemohla říct kdo to je.
Tak to je jasné, že mu neřekne, kdo to je, vždyť by nadělala více škody než užitku, ale mohla s ním nějak normálně promluvit a ne to její „Jirko, prosímtě“. Nedivím se mu, že se naštval.
@Konnny píše:
Ten džbán piva do nemocnice, to byl zas humor ala okurky s čokoládou ve stodole, nebo hraběnka. Jsou jak dva dementi.
Uzivaji si pitominy,co prozivali jako deti,navazuji zpet vztah… jsou to blbosti,ale tyhle maličkosti jim chybeli, tak si to ted horempadem vynahrazuji… mam pochipeni a uplne priblbly mi to nepřijde.
@Trixia píše:
Uzivaji si pitominy,co prozivali jako deti,navazuji zpet vztah… jsou to blbosti,ale tyhle maličkosti jim chybeli, tak si to ted horempadem vynahrazuji… mam pochipeni a uplne priblbly mi to nepřijde.
Mně to taky nepřijde přiblblé, zpočátku, když se tam Marie objevila, tak to byla nuda, teď mě ty její hlášky baví, je vtipná, lepší, než řeči Peška s Amálií, ty byly nudnější.
@Klopotkova My tady asi nejsme uplne cilova skupina, ale koukaji na to i duchodci a ty to treba bavi.
Me nebavil ani Pesek s Miriam, jak furt resili tu svatbu a Cyrila. To jsem pretacela.
@malákráličice píše:
@Klopotkova My tady asi nejsme uplne cilova skupina, ale koukaji na to i duchodci a ty to treba bavi.Me nebavil ani Pesek s Miriam, jak furt resili tu svatbu a Cyrila. To jsem pretacela.
Já mám celou Ulici za 10 min shlédlou. Koukala jsrm na pátek na dialogy Rybové a normálně jsem se za ní a toho jejího kamaráda styděla.
@Klopotkova nejsem si s tím Martinem jistá. Na konci pátečního dílu mu přišla sms. Evidentně se chtěl Veroniky zbavit a pak zklamaně zjistil, že je to jen marketingová nabídka. Čekal sms od Šárky. Si myslím já.
@Klopotkova píše:
Přeškrtnuto.Páteční díl. Šárka se autem vydala za Martinem do Loučky.
Hrozná stíhačka ![]()
@Haannka píše:
Autor dějové linky sourozenců Peškových by měl změnit prášky nebo doktora
Mně nepřijde jako zamilovaný, ani, že by ho ona nějak přitahovala a on ji chtěl do postele, je to spíš o tom, že ona je k mání a Veronika nemá čas, ale zamilovanost tam nevidím ani náhodou A Šárky mi je líto, ale zase, když si vzpomenu, jak Hložánkovi nic nevysvětlila, tak mě štve..