Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
On snad bude nejaky prazdninovy special z hotelu Transilvanie.
Nejdriv Jitka ted Milos. Jeste Lumca a Bedrich a je to komplet ![]()
@Anna766 píše:
Mě teda ta linka Pešek-sestra taky moc nebere.
To je naprosto příšerně trapná linka,jeho sestra se chová jako zastydlá puberťačka. ![]()
@Zuzanec píše:
Asi, beztak i hrozné brýle si vybral sam, aby se mu lépe ten blbeček hrál
Ale on takové brýle nosí i v civilu
Celkově mě teď v Ulici nic moc nezajímá, není tam na co koukat. Zajímá mě jestli to Maléř ukočíruje nebo ne. Ale jinak se tam fakt nic neděje. Jen sama reklama. ![]()
Miloš je trapný a divím se Anče,že s ním na tu kávu vůbec šla.
@Jaa-aa píše:
![]()
![]()
co to ten Kastan predvadi? Ta Anca je fakt chudak.
njn, on je moc špekatej a taky trapnej
@Jaa-aa píše:
![]()
![]()
co to ten Kastan predvadi? Ta Anca je fakt chudak.
Anička ho může poslat tam, kde slunce nesvítí a přestat mu vyvařovat.
Autor dějové linky sourozenců Peškových by měl změnit prášky nebo doktora ![]()
Ten džbán piva do nemocnice, to byl zas humor ala okurky s čokoládou ve stodole, nebo hraběnka. Jsou jak dva dementi.
@Konnny píše:
Ten džbán piva do nemocnice, to byl zas humor ala okurky s čokoládou ve stodole, nebo hraběnka. Jsou jak dva dementi.
Jsem nepochopila proč on kolem toho tolik nadělal,jak kdyby chtěla donést heroin.
Přeškrtnuto.
Páteční díl. Šárka se autem vydala za Martinem do Loučky. ![]()
@Klopotkova píše:
Přeškrtnuto.Páteční díl. Šárka se autem vydala za Martinem do Loučky.
Neee to neee, ať z nich udělají šťastný pár až za hrob nebo at jdou uz do ..dele ![]()
@ivik21 píše:
Neee to neee, ať z nich udělají šťastný pár až za hrob nebo at jdou uz do ..dele
Tak já tohle chápu. Nemůžou si pomoct, ale on se snaží být rozumný. Kdo nezažije, nepochopí.
@ivik21 píše:Neee to neee, ať z nich udělají šťastný pár až za hrob nebo at jdou uz do ..dele
Přeškrtnuto.
Martin seděl v kuchyni v Loučce jak hromádka neštěstí a snažil se učit, v tom volala Šárka, on telefon nezvedl, následně mu od Šárky přišla sms, že ho čeká na polní cestě u Loučky
, Martin tam za ní přišel, sedl k ní do auta a řekl jí, že chce být s Veronikou, že musí být oba rozumní a ať se vrátí zpět do Prahy. Nedíval se na ni jako zamilovaný, ani nebyl nijak zkroušený, mluvil velice racionálně. ![]()
Poté za Martinem bez ohlášení přijela celá rodinka i s Marcelkou
, no, mohli udělat zápletku, nachytání in flagranti Martina se Šárkou, nechci být škodolibá, ale aspoň by bylo vzrůšo.