Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39637
30.11.18 07:06
@Klopotkova píše:
Třeba u Daniely Šinkorové jde ten slovenský přízvuk strašně slyšet a to samé u Andrey Kerestešové - Růžičkové, u Bédi jsem to nikdy nezaznamenala.

Přesně,je to slyšet,ale U BÉDI?? To bych fakt neřekla,zvl.když pořád slyším o Olomouci,kde působil několik let,má tam mámu (mluvila jsem s ním na nádraží před pár lety a zrovna ji odvezl s kuframa na vlak - jela prý do lázní),tak když se člověk podívá,od kolika je v Brně,tudíž v Česku,tak jasně,že umí tak perfektně,že to nepoznáme,no. ;)
 https://www.csfd.cz/…n-jastraban/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
30.11.18 09:12

Ta scena Peska a Mani ze vcera, byla zas vyzivna. Ja vim, ze kazdej jsme nejakej, ale jak nekomu ona muze prijit vtipna, to nechapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
30.11.18 09:54
@Eemii píše:
Ta scena Peska a Mani ze vcera, byla zas vyzivna. Ja vim, ze kazdej jsme nejakej, ale jak nekomu ona muze prijit vtipna, to nechapu.

Taky mi to prislo trapny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
30.11.18 10:05
@Eemii píše:

Taky nechápu. Trapnost nad trapnost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
30.11.18 10:06

Už dost dlouho nebylo v ulici nic o Pavlovi a Vendulce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
30.11.18 11:21
@Aotearoa píše:
Už dost dlouho nebylo v ulici nic o Pavlovi a Vendulce :think:

Zatím /?/ se to bude šmodrchat:

pátek 14.12. 2018

Za deset dní je Štědrý den, ovšem Vilma Nyklová nemá na svátky ani pomyšlení. Trápí se kvůli vnučce Vendule, jíž se před pár týdny rozpadl vztah, protože se nedokázala vyrovnat se zrušením svatby jen den před obřadem. Nyklová pořád doufá, že se Vendula a Pavel usmíří a znovu dají dohromady. Teď o svou naději však definitivně přijde. Pavlova babička jí totiž prozradí, že vnuk už zase randí, byť se to snaží přede všemi utajit. Kdo je tou vyvolenou? A jak na tuhle novinku zareaguje Vendula, až se ji od babičky dozví?

pondělí 17.12. 2018
Do Vánoc zbývá už jen jeden týden, advent vrcholí, všude panuje předvánoční shon, který večer střídá sváteční nálada. Jen Vilma Nyklová si letošní advent nedovede ani trochu užít kvůli Vendule a Pavlovi. Tak moc by si přála, aby se ti dva dali dohromady, jenže ono to zatím vypadá na pravý opak. Poslední zprávy, které o nich má, jí bohužel udělají jen další vrásky na čele. A právě dnes odhalí něco, co s ní málem sekne… Na co Vilma Nyklová přijde? Z čeho bude mít pořádný šok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
30.11.18 11:23

Myslim, ze Vendula s Pavlem se daji dohromady behem Vanoc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
30.11.18 12:53
@Aotearoa píše:
Už dost dlouho nebylo v ulici nic o Pavlovi a Vendulce :think:

Scénáristi už neví co s nima :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
30.11.18 14:31
@Iv.Sa. píše:
Zatím /?/ se to bude šmodrchat:

pátek 14.12. 2018

Za deset dní je Štědrý den, ovšem Vilma Nyklová nemá na svátky ani pomyšlení. Trápí se kvůli vnučce Vendule, jíž se před pár týdny rozpadl vztah, protože se nedokázala vyrovnat se zrušením svatby jen den před obřadem. Nyklová pořád doufá, že se Vendula a Pavel usmíří a znovu dají dohromady. Teď o svou naději však definitivně přijde. Pavlova babička jí totiž prozradí, že vnuk už zase randí, byť se to snaží přede všemi utajit. Kdo je tou vyvolenou? A jak na tuhle novinku zareaguje Vendula, až se ji od babičky dozví?

pondělí 17.12. 2018
Do Vánoc zbývá už jen jeden týden, advent vrcholí, všude panuje předvánoční shon, který večer střídá sváteční nálada. Jen Vilma Nyklová si letošní advent nedovede ani trochu užít kvůli Vendule a Pavlovi. Tak moc by si přála, aby se ti dva dali dohromady, jenže ono to zatím vypadá na pravý opak. Poslední zprávy, které o nich má, jí bohužel udělají jen další vrásky na čele. A právě dnes odhalí něco, co s ní málem sekne… Na co Vilma Nyklová přijde? Z čeho bude mít pořádný šok?

Vsadila bych boty,že Pavel bude randit s Vendulou a před babickama to budou tajit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15475
30.11.18 17:56
@lucka_mac píše:
Vsadila bych boty,že Pavel bude randit s Vendulou a před babickama to budou tajit.

Přesně to mě hned napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
30.11.18 18:53
@lucka_mac píše:
Vsadila bych boty,že Pavel bude randit s Vendulou a před babickama to budou tajit.

Tipuji KaKamilu :think:

• Citovat
  • Upravit
9243
30.11.18 19:09

Tak by mě zajímalo, jestli to bude po dnešku opravdový konec mezi Martinem a Šárkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
30.11.18 19:12
@Konnny píše:
Tak by mě zajímalo, jestli to bude po dnešku opravdový konec mezi Martinem a Šárkou.

Nevěřím tomu. PRESKRTNUTO: Hned v pondělí mu vykládá jak mu nechce nic komplikovat,ale že ho miluje. Martin pak přijde domů,Veronika je v salónu. Šárka brečí u sebe za dveřmi,Martin sedí nešťastně doma. Jako fakt jsem mu v duchu říkala,ať za ní nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
30.11.18 19:12
@Konnny píše:

Je mi ho líto :( průser na obzoru, nikdy neví, zdá se to ne/provalí :think:

• Citovat
  • Upravit
2319
30.11.18 19:14
@ivik21 píše:
Je mi ho líto :( průser na obzoru, nikdy neví, zdá se to ne/provalí :think:

Už se to málem provalilo od souseda z Loučky. Myslím, že Šárka mu podle mě ještě pěkné zavaří. :cert:

Edit.: Já jí vlastně rozumim, člověk do toho spadne ani neví jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí