Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2893
30.11.18 21:59

Me ta Sarka prijde jak posedlá… rozejde se s nekym kdo ji ma fakt rad pro ženatýho chlapa kterej rodinu beztak neopustí - klasika prostě..... 8o naivní husa :zed:
A pak bude vyplakávat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
30.11.18 22:53

Přeškrtnuto.

V úterním díle udělá Kaštan Anči snídani do postele a u toho blb říká, že když si ráno nedá kávu, že se dokonale nevyprázdní :poblion: :nevim: :oops: 8o a pak o vyprazdňování mluví asi 5 minut.

• Citovat
  • Upravit
7776
1.12.18 06:41
@Klopotkova píše:
Přeškrtnuto.V úterním díle udělá Kaštan Anči snídani do postele a u toho blb říká, že když si ráno nedá kávu, že se dokonale nevyprázdní :poblion: :nevim: :oops: 8o a pak o vyprazdňování mluví asi 5 minut.

To je takový tragéd, že se mi nechce věřit, že by ho Anča chtěla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
1.12.18 06:42
@EvuIa píše:
Me ta Sarka prijde jak posedlá… rozejde se s nekym kdo ji ma fakt rad pro ženatýho chlapa kterej rodinu beztak neopustí - klasika prostě..... 8o naivní husa :zed:
A pak bude vyplakávat :nevim:

A ještě jak vždy blbě čumí. Vyvalené oči. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
1.12.18 08:03
@Konnny píše:
Tak by mě zajímalo, jestli to bude po dnešku opravdový konec mezi Martinem a Šárkou.

Mě se tahle dějová linka nelíbí :nevim: každý s každým, už mi to příjde překombinované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39639
1.12.18 09:59
@lucka_mac píše:
Vsadila bych boty,že Pavel bude randit s Vendulou a před babickama to budou tajit.

To si nemyslim.

@ivik21 píše:
Aha, já sleduji TV teď … Jejda, rodinná přepadovka 8o

Jo. Jsem si rikala,ze meli vic stesti nez rozumu (v tomto pripade doslova).

@kometaO5 píše:
Hlavně aby se scénáristi nechtěli inspirovat filmem Osudová přitažlivost…

Tak presne tohle me napadlo/mi to pripomnelo uz pred nekolika dny. Snad se v takoveho silence (Šárka) nezmeni. ;)

@Jaa-aa píše:
Ta Sarka :zed: :zed: :zed: ja doufam, ze Malerovi budou rodina, ktera ma pevny zaklad a Maetin posle Sarku do pr…kvuli nejaky pipine si podela rodinny zivot? :roll: :zed:

Presne. Chapu sice,ze se fakt zamilovala a ze si to clovek neporuci,stava se to,ale ja ji vcera „rikala“,at se proste snazi to v sobe prekonat,odmilovat se (v tom by pomohlo ho nevyhledavat),at si uvedomi,ze i kdyby on do toho nakonec „šel“,tak porad bude jen milenka,vzdy ta druha,navic zadna perspektiva - uz jen ze je sakra prece zadanej,svou zenu miluje,a snad si (on) uvedomuje,ze by se to mohlo provalit,a stejne tak by si mohl i vzpomenout na to,jak bylo jemu,kdyz jeho zena tehdy s fararem…byť k nicemu nedoslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39639
1.12.18 10:04
@Klopotkova píše:
Přeškrtnuto.V úterním díle udělá Kaštan Anči snídani do postele a u toho blb říká, že když si ráno nedá kávu, že se dokonale nevyprázdní :poblion: :nevim: :oops: 8o a pak o vyprazdňování mluví asi 5 minut.

Jeeeeeezkovy oci. :roll:

@Aotearoa píše:

Asi uz to mel „za zatáčkou“. :oops: :) pokud si tu kavu dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
1.12.18 11:26
@malákráličice píše:
@Jaa-aa A co je spatneho na tom zeptat se, co clovek studoval? :nevim:

Taky na tom nic špatného nevidím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hodinarka
1.12.18 12:09
@lucka_mac píše:
Taky na tom nic špatného nevidím. :nevim:

šlo spíš o kontext. Jestli takový člověk (rozuměj ztroskotanec) může mít nějaké školy?

• Citovat
  • Upravit
5808
1.12.18 13:04
@hodinarka píše: šlo spíš o kontext. Jestli takový člověk (rozuměj ztroskotanec) může mít nějaké školy?

Tak to mi neprislo… Mozna ze strany toho kamose… Ale neni to zas tak velký barak, aby ho to udrzbarstbi uzivilo na plny uvazek, tak mi prijde normalni zajimat se, co dela a co delal predtim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148653
1.12.18 13:12
@Gosi píše:
Tak to mi neprislo… Mozna ze strany toho kamose… Ale neni to zas tak velký barak, aby ho to udrzbarstbi uzivilo na plny uvazek, tak mi prijde normalni zajimat se, co dela a co delal predtim…

Prostě se o něj začíná Blanka zajímat,už jak se ptala pak doma matky,tak to vidím já.

Holky co tam psala tomu Martinovi Šárka v sms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2893
1.12.18 13:25
@Aotearoa píše:

Me prijde ze strasne otocila … jak kdyby blesk z cisteho nebe “bum a ted su po usi zamilovana a nevydrzim bez nej ani vterinu”… pritom je dospela, prece musi vedet ze zenatej chlap od rodiny (z 98%) neodejde...... :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
1.12.18 13:52

@Anna766 Myslíš tu poslední sms na konci, co si ji četl jak Veronika odešla? To byla nějaká komerční nabídka, nic od Šárky - což zřejmě čekal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148653
1.12.18 13:56
@Konnny píše:
@Anna766 Myslíš tu poslední sms na konci, co si ji četl jak Veronika odešla? To byla nějaká komerční nabídka, nic od Šárky - což zřejmě čekal.

Aha.Právě že js to nestihla skouknout,tak jsem myslela že byla od ní.
Dík :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
1.12.18 14:05
@EvuIa píše:
Me prijde ze strasne otocila … jak kdyby blesk z cisteho nebe “bum a ted su po usi zamilovana a nevydrzim bez nej ani vterinu”… pritom je dospela, prece musi vedet ze zenatej chlap od rodiny (z 98%) neodejde...... :zed:

Asi na ni zapůsobilo, jak se jí zastal před Mastným, pokaždý, když někde brečela, byl zrovna nablízku :P . Dospělá je, ale jako zamilovaná si prostě dělá naděje..
Taky si myslím, že konkrétně on od rodiny neodejde, ale kdyby to na světě fungovalo tak jak píšeš, že „zenatej chlap od rodiny (z 98%) neodejde“, to by bylo e-mimino asi jenom o porodech a miminkách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí