Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hodinarka píše:
@Klopotkova nejsem si s tím Martinem jistá. Na konci pátečního dílu mu přišla sms. Evidentně se chtěl Veroniky zbavit a pak zklamaně zjistil, že je to jen marketingová nabídka. Čekal sms od Šárky. Si myslím já.
Neviděla jsem hodně dílů, jen to tady čtu. Šárka nedá pokoj i potom, co ji odmítne, když za ním jede až do Loučky?
Myslela jsem, že tím to skonci. První pusu dal Martin Šárce, ne?
@Trixia píše:
Uzivaji si pitominy,co prozivali jako deti,navazuji zpet vztah… jsou to blbosti,ale tyhle maličkosti jim chybeli, tak si to ted horempadem vynahrazuji… mam pochipeni a uplne priblbly mi to nepřijde.
Ty,a věříš,že mi tam pořád něco jakoby dávalo smysl,něco mě jako „blokovalo“ říct,že to jsou už kraviny,takže na tom,co píšeš,něco možná bude…
Mám totiž pocit,jako bych se i já teď sbližovala o trochu víc s bráchou,skoro rok po mámině smrti,táta už není dávno,brácha vždy maminčin mazánek…a teď jsme spolu něco malinko dělali,víc komunikujem i se vídáme,teď bohužel je v tom ještě i něco nepříjemného (ne mezi námi) a…prostě to chápu. A to oni dva se nevídali vůbec a celé roky. No,asp.mně se to teď tak jeví.
@Klopotkova píše:
Tak to je jasné, že mu neřekne, kdo to je, vždyť by nadělala více škody než užitku, ale mohla s ním nějak normálně promluvit a ne to její „Jirko, prosímtě“. Nedivím se mu, že se naštval.
no jako naštvaný být může, ale to jeho dolejzání a vyřvávání ještě před lidmi je ubohé. To úplně čumím, jak klučínek klesnul. Prostě řeknu chci se rozejít, prosím v klidu. Že je v tom nikdy jiný ví a víc vysvětlovat? Co by měla víc vysvětlovat. A aby na ní chodil po rozchodu řvát? ještě do práce? Opakovaně?No tak je úplně úlet.
@Sára 1 píše:
Neviděla jsem hodně dílů, jen to tady čtu. Šárka nedá pokoj i potom, co ji odmítne, když za ním jede až do Loučky?![]()
Myslela jsem, že tím to skonci. První pusu dal Martin Šárce, ne?
Bych řekla,že to bylo tak vzájemný…
@hodinarka píše:
Tak já tohle chápu. Nemůžou si pomoct, ale on se snaží být rozumný. Kdo nezažije, nepochopí.
Kdo nechce zažít, nezazije.
@malákráličice píše:
@Klopotkova My tady asi nejsme uplne cilova skupina, ale koukaji na to i duchodci a ty to treba bavi.Me nebavil ani Pesek s Miriam, jak furt resili tu svatbu a Cyrila. To jsem pretacela.
Dialogy Peška s Miriam mě nebavily nikdy, to s tou Marií mi to přijde takové lepší, navíc ona je sympatická a docela vtipná.
@hodinarka píše:
@Klopotkova nejsem si s tím Martinem jistá. Na konci pátečního dílu mu přišla sms. Evidentně se chtěl Veroniky zbavit a pak zklamaně zjistil, že je to jen marketingová nabídka. Čekal sms od Šárky. Si myslím já.
Myslím si, že zamilovanej je, je ale „tvrďák“, snaží se to rozumem zvládnout. Nebo to třeba není přímo zamilovanost, ale určitě velká přitažlivost - i citová, nejen fyzická.
Na rozdíl od většiny názorů tady já mám zcela opačný - linka sourozenců Peškových mi připadá zajímavá a za trapnou a nudnou jí nepovažuji. Sama mám za sebou rakovinu,operaci atd.,takže asi proto se na to dívám jinak. A odcizení sourozenců a nacházení cesty k sobě mi připadá jako zajimavé téma.
@kometaO5 sto lidí sto chutí…Doufám, že jsi v pořádku a je ti líp ![]()
@kometaO5 takže to vidíš ze svého úhlu.
Přeju ti už jen zdraví a šťastný dlouhy život. ![]()
Linka Šárka-Martin je zajímavá.Aspoň pro mě.I tady na EM je plno diskuzí cí vina je když má muž milenku.Jestli je to vina jen jeho,nebo i té mileny že „odtahuje“ chlapa od rodiny.Nebo jen jeho,on podvádí tu ženu a potažmo rodinu,ne ta milenka.
Tady je vidět že i ta třetí strana je kolikrat vinna,přesto že hlavně ten muž od rodiny by měl vědět že má rodinu.
@boska90 píše:
@Anna766 a tady tou treti stranou myslis koho?
Dvě strany- manžel,manželka,třetí strana milenka.
@Anna766 aju, schválně jsem to procitala a prislo mi to ted divny..
K Šarce.. Tak nejak si myslim, ze ten prvni polibek vyvolal spis Maléř, pro me je to trouba.. ale z Šárky bude pěkná stihacka
, to je uplne jiny level
@boska90 píše:
@Anna766 aju, schválně jsem to procitala a prislo mi to ted divny..
K Šarce.. Tak nejak si myslim, ze ten prvni polibek vyvolal spis Maléř, pro me je to trouba.. ale z Šárky bude pěkná stihacka, to je uplne jiny level
Asi jsem to blbě popsala.
Jako je mi jasný že chlapi by to viděli jinak.Podle těch za to můžou obě strany-manželka a tchýně.