Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Aotearoa píše:
Martin je z toho románku se Šárkou nějaký přešlý, zda se, že nějaké city tam zřejmě jsou. Divím se, že Verča to nevidí, že se neco děje, vždyť je pořád zkroušený.
A taky je pořád naštvaný a vyskakuje
těżko z toho něco poznat.
Dnes jsem koupila nový TV program a na 10.12. se píše že Blanku a Radku zraní informace ohledně Vánoc. Nechci psát celý text, ale Blanka se sesype a Radka to neustojí ![]()
A 12.12. se zase předvede Žalud. Ukáže druhou tvář Ančině kamarádce, která mu není sympatická.
V Ulici hraje kreténa, ve Výprávěj to byl sympaťák.
… asi tam nějaké charisma je, kdyby nehrál takového vola, ale prý je to velký šprýmař, tak třeba si roli v Ulici píše sám.
Příspěvek upraven 29.11.18 v 17:34
@lena1968 píše:
Ale on takové brýle nosí i v civilu
Tak, že si je vybral sám, jsem měla pravdu ![]()
@kometaO5 píše:
V začátcích tam byla servírka od Henryho,Majda se jí myslím říkalo a měla malou holčičku.Ta jeden čas žila s Jardou Hejlem,když se s ní rozešel,tak ho nejdřív vydírala falešným těhotenským testem a pak páchala demonstrační sebevraždu. Hrála jí skutečná přitelkyně nebo snad manželka Bédi
Holka, ty mas pamet
Tohle vsechno jsem uz zapomnela.
@Klopotkova píše:
V Ulici hraje kreténa, ve Výprávěj to byl sympaťák.… asi tam nějaké charisma je, kdyby nehrál takového vola, ale prý je to velký šprýmař, tak třeba si roli v Ulici píše sám.
Příspěvek upraven 29.11.18 v 17:34
Vypravej jsem videla, ale vubec si nevybavuju, co tam hral. ![]()
@malákráličice píše:
Vypravej jsem videla, ale vubec si nevybavuju, co tam hral.
Hrál tam souseda Brože, na chalupě. Snad to byl doktor.
Dnes jsem cumela jak puk. Martin snad poprve přiznal, ze se nezlobi,ze minule nemohl on
.. zbytek nevidim.. az rano.. hraje se fotbal
![]()
Teeeda, cumim jako blazen. Béďa je puvodem slovák. Vetsinou to trochu na tom prizvuku poznat jde. Ale do Bedřicha bych to nerekla ani nahodou.
@boska90 píše:
Teeeda, cumim jako blazen. Béďa je puvodem slovák. Vetsinou to trochu na tom prizvuku poznat jde. Ale do Bedřicha bych to nerekla ani nahodou.
Jj, téměř maďarského původu, mám dojem
![]()
Třeba u Daniely Šinkorové jde ten slovenský přízvuk strašně slyšet a to samé u Andrey Kerestešové - Růžičkové, u Bédi jsem to nikdy nezaznamenala.
@Klopotkova píše:
Třeba u Daniely Šinkorové jde ten slovenský přízvuk strašně slyšet a to samé u Andrey Kerestešové - Růžičkové, u Bédi jsem to nikdy nezaznamenala.
U Badinkové je taky občas slyšet.U Soni Norisové taky.
U Betky Stankové tolik ne. A u Zuzany Norisové taky mi nepřijde.
Máme tu těch slovenských hereček mraky.
@Iv.Sa. píše:
Ještě mě ale napadlo, když Rozina utěšovala Radku, že rozvod není konec světa, jestli se to neřítí pomalu na ni a její rodiče a jaký pak na to bude mít názor… Rozvíjí se to v zajímavou linku, tak snad to téma vytěží pořádně. Vím, že nešťastných lásek proběhlo povícero, ale aby to chlap ustál, když má zamilovanou kočku připravenou na stříbrném podnose, ta se mu líbí a velmi ho přitahuje, to možná ještě ne. Uvidíme, jaký je Martin charakter
No on už jí ustál jednou. Když přišel do Phy. Verča bydlela ještě v loučce, on byl v Pze sám a Čárka po něm jela jak blázen. A ustál to.