Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148626
29.11.18 15:53
@Aotearoa píše:
Martin je z toho románku se Šárkou nějaký přešlý, zda se, že nějaké city tam zřejmě jsou. Divím se, že Verča to nevidí, že se neco děje, vždyť je pořád zkroušený. :roll:

A taky je pořád naštvaný a vyskakuje :D těżko z toho něco poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
29.11.18 16:45

Dnes jsem koupila nový TV program a na 10.12. se píše že Blanku a Radku zraní informace ohledně Vánoc. Nechci psát celý text, ale Blanka se sesype a Radka to neustojí :think:

A 12.12. se zase předvede Žalud. Ukáže druhou tvář Ančině kamarádce, která mu není sympatická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
29.11.18 17:14

V Ulici hraje kreténa, ve Výprávěj to byl sympaťák.

… asi tam nějaké charisma je, kdyby nehrál takového vola, ale prý je to velký šprýmař, tak třeba si roli v Ulici píše sám.

Příspěvek upraven 29.11.18 v 17:34

• Citovat
  • Upravit
9243
29.11.18 17:27

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1634
29.11.18 17:52
@lena1968 píše:
Ale on takové brýle nosí i v civilu

Tak, že si je vybral sám, jsem měla pravdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21381
29.11.18 19:11
@kometaO5 píše:
V začátcích tam byla servírka od Henryho,Majda se jí myslím říkalo a měla malou holčičku.Ta jeden čas žila s Jardou Hejlem,když se s ní rozešel,tak ho nejdřív vydírala falešným těhotenským testem a pak páchala demonstrační sebevraždu. Hrála jí skutečná přitelkyně nebo snad manželka Bédi

Holka, ty mas pamet :potlesk: Tohle vsechno jsem uz zapomnela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21381
29.11.18 19:13
@Klopotkova píše:
V Ulici hraje kreténa, ve Výprávěj to byl sympaťák.

… asi tam nějaké charisma je, kdyby nehrál takového vola, ale prý je to velký šprýmař, tak třeba si roli v Ulici píše sám.

Příspěvek upraven 29.11.18 v 17:34

Vypravej jsem videla, ale vubec si nevybavuju, co tam hral. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
29.11.18 19:17
@malákráličice píše:
Vypravej jsem videla, ale vubec si nevybavuju, co tam hral. :think:

Hrál tam souseda Brože, na chalupě. Snad to byl doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
29.11.18 19:35

Dnes jsem cumela jak puk. Martin snad poprve přiznal, ze se nezlobi,ze minule nemohl on 8o .. zbytek nevidim.. az rano.. hraje se fotbal :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
29.11.18 20:05

Teeeda, cumim jako blazen. Béďa je puvodem slovák. Vetsinou to trochu na tom prizvuku poznat jde. Ale do Bedřicha bych to nerekla ani nahodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
29.11.18 20:09
@boska90 píše:
Teeeda, cumim jako blazen. Béďa je puvodem slovák. Vetsinou to trochu na tom prizvuku poznat jde. Ale do Bedřicha bych to nerekla ani nahodou.

Jj, téměř maďarského původu, mám dojem :think: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
29.11.18 20:33

Třeba u Daniely Šinkorové jde ten slovenský přízvuk strašně slyšet a to samé u Andrey Kerestešové - Růžičkové, u Bédi jsem to nikdy nezaznamenala.

• Citovat
  • Upravit
148626
29.11.18 20:37
@Klopotkova píše:
Třeba u Daniely Šinkorové jde ten slovenský přízvuk strašně slyšet a to samé u Andrey Kerestešové - Růžičkové, u Bédi jsem to nikdy nezaznamenala.

U Badinkové je taky občas slyšet.U Soni Norisové taky.
U Betky Stankové tolik ne. A u Zuzany Norisové taky mi nepřijde.
Máme tu těch slovenských hereček mraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.18 23:22
@Iv.Sa. píše:
Ještě mě ale napadlo, když Rozina utěšovala Radku, že rozvod není konec světa, jestli se to neřítí pomalu na ni a její rodiče a jaký pak na to bude mít názor… Rozvíjí se to v zajímavou linku, tak snad to téma vytěží pořádně. Vím, že nešťastných lásek proběhlo povícero, ale aby to chlap ustál, když má zamilovanou kočku připravenou na stříbrném podnose, ta se mu líbí a velmi ho přitahuje, to možná ještě ne. Uvidíme, jaký je Martin charakter ;)

No on už jí ustál jednou. Když přišel do Phy. Verča bydlela ještě v loučce, on byl v Pze sám a Čárka po něm jela jak blázen. A ustál to.

• Citovat
  • Upravit
hodinarka
29.11.18 23:45

Tehdá ale Šárka nebyla tak urputná

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení