Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chs.jasmin mě se to nelíbí taky,já to tedy už sleduji jen jedním okem při úklidu a vaření v repríze
Já bych věřila tomu, že odejdou 2 chlapy ze sta, ale jen pár chlapů ze sta by se se Šárkou nakonec ve slabé chvíli nevyspalo.:(
@Gosi píše:
Tak to mi neprislo… Mozna ze strany toho kamose… Ale neni to zas tak velký barak, aby ho to udrzbarstbi uzivilo na plny uvazek, tak mi prijde normalni zajimat se, co dela a co delal predtim…
Mně to tak právě taky nepřipadalo. Tento podtext jsem v tom neviděla.
Ja si spise myslim, ze Martin trnul ze mu Sarka vypisuje. A bal se aby se to neprovalilo. Ne ze na sms cekal.
Kolik hodin cesty je to do Loučky? Šárka se jen tak vydá tam a zpátky. Martin ji dost jasné odmítl. Už by to mohlo tím skončit.
@Sára 1 píše:
Kolik hodin cesty je to do Loučky? Šárka se jen tak vydá tam a zpátky. Martin ji dost jasné odmítl. Už by to mohlo tím skončit.
Pokud je Loucka u Vsetína, tak 3 hoďky to budou ![]()
@Sára 1 píše:
Kdysi davno, kdyz se Malerovi stehovali do Prahy rikali, ze to je tri hodiny cesty.
@Sára 1 Kdoví. Hlavně věděla, že je tam sám. Jinak ho vidí v hospodě, v domě,na ulici..
Vsimli jste si, ze Evzen potkava Blanku snad denne pred barakem, ale takovou Ancu nepotka jak je rok dlouhy? A to bydli obe ve stejnem dome. ![]()
Musí ji potkávat když pořád jen ometá chodník a meje schody.:)
@malákráličice píše:
Vsimli jste si, ze Evzen potkava Blanku snad denne pred barakem, ale takovou Ancu nepotka jak je rok dlouhy? A to bydli obe ve stejnem dome.
Nepotká, nemá ji ve scénách… A umiš si představit ty Blančxichty, kdyby je spolu viděla…
@ivik21 Rozebrala by to s mamou, Amalkou, Peskem. Pak se samotnym Evzenem. To by byl namet na pet dilu. ![]()