Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem se zasmála u středečního dílu
![]()
Vendy jako čertice si vyříká s Pavlem Mikulášem,že se vlastně nikdo s nikým nerozešel a na ulici se začnou líbat.Jde kolem pán s dítětem a pohoršeně je kárá a dítěti zakrývá oči
@Mirčulka píše: Říkám si, kde se v Anče najednou vzala taková nadrženost. Věčně v kombiné nebo župánku, nepamatuju se že by se po Bedřichovi pořád takhle plazilaale to by se stalo asi z každý, kdyby měla doma testosteronem nabušenýho kaštana
@verujan píše:
Já mít doma kaštana, tak je ze mě frigida jak vyšitá
Holky, ja z vas nemuzu. ![]()
Nedivila bych se, kdyby Anča dostala od Kaštana k vánocům nějakej ošetřovatelskej kurz. ![]()
@Mirčulka píše:
Nedivila bych se, kdyby Anča dostala od Kaštana k vánocům nějakej ošetřovatelskej kurz.
A k tomu stejnokroj sestřičky ![]()
@Mirčulka píše:
Prosím nevíte někdo jak se jmenuje ta písnička, když se dneska potkala šárka s martinem na chodbě, cca 49 min? Je mi povědomá ale nejsem zrovna zběhlá DJ.
Písničku znám z Kobry 11 když Semir s Paulem zachraňovali děti z kontejneru.
@Konnny píše:
Jak mu běžela okamžitě se džbánem pro pivo
To bylo strasny
. Bych ho tím dzbanem maximálně tak prastila, to by bylo adekvátní te situaci.
Fakt nechápu co na něm ta Anca vidí
. A ještě si ho nasackuje domu…
@Gorlami píše:
To bylo strasny. Bych ho tím dzbanem maximálně tak prastila, to by bylo adekvátní te situaci.
Fakt nechápu co na něm ta Anca vidí![]()
![]()
. A ještě si ho nasackuje domu…
No jednou, dvakrát se může partnerovi posloužit, na oplátku, ale nesmí se to znužívat. Anča ale není ten typ co si to nechá líbit.
Středomořská strava, se džbánem pro pivo, masírovat záda…to denně nevydrží. Ještě dva v tom pidiprostoru, kde je jen postel a stůl, jak na hotelu. A s Kaštanem už sex taky nelomcuje.
@Taťulda tří píše:
No jednou, dvakrát se může partnerovi posloužit, na oplátku, ale nesmí se to znužívat. Anča ale není ten typ co si to nechá líbit.
Tj, ale on si nechal uvařit, naservirovat pod nos (pak si po sobě ani ten pitomej talíř neodnes), odvalil se na gauč, začal skuhrat, dostal masaz a ještě si nechá skočit pro pivo
Anca je blba, muže si za to sama, ze mu tak posluhuje. V jejím věku bych si žádného nového chlapa do bytu nestěhovala, ještě takovýho *, jako je Zalud ![]()
@Gorlami no já už bych kaštana hnala tvl toto mít doma tak už jsem asi v krimu.díky za mýho chlapa
V úterý a ve středu jsem se nad scénami mezi Ančou a Kaštanem docela nasmála. Když to neberete smrtelně vážně,tak je to dobrá komedie. ![]()