Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39638
4.12.18 14:53
@Gorlami píše:
Tj, ale on si nechal uvařit, naservirovat pod nos (pak si po sobě ani ten pitomej talíř neodnes), odvalil se na gauč, začal skuhrat, dostal masaz a ještě si nechá skočit pro pivo :roll: 8o :roll:

Ona se sice tak nejak snazi mu pomoct,opatrovani mame tak nejak „v krvi“,ale kdyz bolavy misto mu chce libat a dostat ho nekam uplne jinam,nez ze si rekne masaz,misto aby se nechal svest :roll: …no Zalud to - doufam,uz brzo necim dorazi a Ance otevre oci a vypakuje ho zpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39638
4.12.18 14:55
@Taťulda tří píše:
No jednou, dvakrát se může partnerovi posloužit, na oplátku, ale nesmí se to znužívat. Anča ale není ten typ co si to nechá líbit.

Taky v to doufam prave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2732
4.12.18 16:57
@weyky píše:
@Palomita jinak Vašík byl moc roztomilej :srdce:
:hug: :hug: akorát tam měl být 2× a tu druhou scénu jsem při přeskakování dílem nenašla, tak snad ji pak dají na web :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
4.12.18 17:40

Davam Ance mesic…v lednu ji bouchnou nervy a Zaluda vyrazi…to je strasna bytost :lol: :oops: :lol: predstava, ze nekde zije takovy chlap…no potes koste :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.12.18 17:44

@Jaa-aa věř mi, že žijou… některý ženský ještě rády takové mamlasy obsluhují:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
4.12.18 17:58

Šárky mi je líto.To musí být docela utrpení,když jste zamilovaní a ten druhý i když říká,že nechce,tak jde vidět,že by i chtěl,jenže má rodinu atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
4.12.18 19:22

Tak ted jsem se málem udusila čajem u scény s Aničkou, jak se tvářila při natírání nohou :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
4.12.18 20:05
@chs.jasmin píše:
Tak ted jsem se málem udusila čajem u scény s Aničkou, jak se tvářila při natírání nohou :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Taky jsme se smali :lol: a syn prohlasil, ze by ho zajimalo, kolikrat museli vecerni scenu tocit :lol: :lol: :lol: to chrapani :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
5.12.18 09:04

@GabinkaCh Třeba Martinovi dojde jak to měla Veronika těžký když se jí líbil farář Ryba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
5.12.18 09:07
@Žirafa 69 píše:
Ona se sice tak nejak snazi mu pomoct,opatrovani mame tak nejak „v krvi“,ale kdyz bolavy misto mu chce libat a dostat ho nekam uplne jinam,nez ze si rekne masaz,misto aby se nechal svest :roll: …no Zalud to - doufam,uz brzo necim dorazi a Ance otevre oci a vypakuje ho zpet.

Už jsem to tady jednou psala. Ve středu 12.12. Petr ukáže svoji druhou tvář před Ančinou kamarádkou, která mu není sympatická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hodinarka
5.12.18 10:57
@NovápaníA píše:
@GabinkaCh Třeba Martinovi dojde jak to měla Veronika těžký když se jí líbil farář Ryba.

Myslím, že tohle už je úplně zapomenuté, teda především pro scénáristy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
5.12.18 11:11
@hodinarka píše:
Myslím, že tohle už je úplně zapomenuté, teda především pro scénáristy :mrgreen:
:palec: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
7205
5.12.18 11:25

Já jsem Procházku nikdy nemusela,připadal mi divnej.Ale když si odmyslím jeho hnusné brýle,měl by pěkné moderní hadry,kratší vlasy tak....... :think: nebyl by vůbec k zahození

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
5.12.18 11:36
@GabinkaCh píše:
Já jsem Procházku nikdy nemusela,připadal mi divnej.Ale když si odmyslím jeho hnusné brýle,měl by pěkné moderní hadry,kratší vlasy tak....... :think: nebyl by vůbec k zahození

A nesměl by mluvit tím nosošišlavým dementním hlasem :zed:

• Citovat
  • Upravit
39638
5.12.18 19:07

Neneee…co jí to koupil za overal? :mrgreen: Tak to je opravdu její vkus ty brďo! :D

Mmch - se s ním nějak maže. proč mu to říká tak opatrně, Já bych tedy to taky řekla,ale spíš ze srandy,ale ne s tím „přízvukem“,že se málem bojím něco říct,ale něco jako „hele,tu vodičku si hleď vyměnit…bodejť bych nespala odpoledne,díky tvýmu chrápání jsem se nevyspala,frajere,haha…ta postel je jen pro tebe nebo co?“,atd. Jako ne rýpání,ale nadšeně rozhodně ne.
Jo a chrápání by pro mě bylo to nejhorší…s mým slabým spánkem.. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky