Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 píše:
to jo, mně stačí 200×220, mám letní verzi a zimní verzi
Pche to ja mam dvojitou,secvakavaci a z toho si muzu vybrat letni / podzimni - jarni anebo dohromady zimni
. Když jsem je poprvé spojila v zimni variantu, bylo mi takovy vedro, ze se pod tim nedalo spat, takze nepouzivam. Jedina nevyhoda velkych dek, je to povlikani, to je vždycky boj ![]()
@terinka4444 prosim te a kde kupuješ povleceni? Matejovsky tenhle rozmer nedela a Scanquilt taky ne a vic se mi investovat nechce. Takze mam z Lidlu. Nechce se mi kupovat 200×240, nesnasim volny povlak.
@Eemii píše:
Pche to ja mam dvojitou,secvakavaci a z toho si muzu vybrat letni / podzimni - jarni anebo dohromady zimni. Když jsem je poprvé spojila v zimni variantu, bylo mi takovy vedro, ze se pod tim nedalo spat, takze nepouzivam. Jedina nevyhoda velkych dek, je to povlikani, to je vždycky boj
Tak to naprosto bez vyhrad. Vzdycky mě u toho malem klepne, zvlast po tom, co to navliknu blbě(bokem), tak me malem klepne.
. Jeste patrim k magorum, co prevlikaji faaaakt často
. Mam rada vonavcke periny ![]()
@Eemii píše:
@terinka4444 prosim te a kde kupuješ povleceni? Matejovsky tenhle rozmer nedela a Scanquilt taky ne a vic se mi investovat nechce. Takze mam z Lidlu. Nechce se mi kupovat 200×240, nesnasim volny povlak.
V tescu ( v Brně u hlavasu, nevim jak v jinym tescu) maji vic rozměrů. A docela kvalita. Na to ze peru pořád dokola tak drzi jak vztekly. I barvy
@boska90 píše:
@terinka4444 ja mam ještě tu prodlouzenou verzi 220×240. Sice sehnat povleceni je kumšt, ale stoji za to![]()
Mám taky francouzskou 220×220 pro sebe,ale hrozně mě rozčiluje,je těžká,všude se motá a závazi. Dokud se mnou nespal syn,tak mi tolik nevadila. Teď fakt uvažuji,ze ji vyměním.
Holky já mám asi ještě furt uz pár let doma rozbalené, bavlněné povlečení na 200×220, jasně oranžové… povlak je nepouzity i polštář, jednou vyprané, tuším…
Právě v Tescu jsem sáhla omylem vedle…
Kdyby někdo chtěl, pošlu
@boska90 Tesco v Brně u hlavasu je předělané a mají už tam jen potraviny a drogerii. V prvním patře je ted nově Pepco a Kik
@mamina2017 to mě nepotesilo teda. Je fakt, ze jsem tam dlouho nebyla ![]()
K Tereze přijede spolužačka z vysoké,hezká,ale protivná.Dřív se jí líbil David…A Tereza jí nasáčkuje učit na gympl.Tam kdo se ted objeví novej stojí zato,jako třeba ten trapák s Rybovou v hospodě.
@Eemii píše:
Já mám ráda povlečení Darré, český výrobce. Mám sice jen 140×220, ale mají i 200×220.
@Avocado123 píše:
Přeškrtnuto - kastanuv být je ještě menší jak ten Aničky, to bydlí v kumbale? Šárka mě rozčiluje jinak nuda, nuda, pepco, Čedok, m&m reality, nudaaaa… A Peškovi jsou už trapníteda hlavně Máňa, Pešek jen sekunduje
dočítám hodně zpětně, ale jště jsi zapomněla na Kaufland a ČSOB
![]()
@králíkovna jo a ještě přibylo inogy nebo jak se to píše. Šárka celá udělaná do malere mu vypravi nějaký kdakx o aplikaci.. já padám
@Marcam píše:
K Tereze přijede spolužačka z vysoké,hezká,ale protivná.Dřív se jí líbil David…A Tereza jí nasáčkuje učit na gympl.Tam kdo se ted objeví novej stojí zato,jako třeba ten trapák s Rybovou v hospodě.
Proč protivná? Mně přišla jako sympatická holka.
@lucka_mac píše:
Musím mít zakrytá ramena. Teda musela jsem,teď se mnou pod peřinou spava syn a peřinu si přes ramena přetáhnout nemůžu,protože bych mu překryla hlavu. Není to moc příjemné a často je mi kvuli odkrytym ramenům zima
Tohle řeší overal
jinak jak spí malej semnou tak taky trpím, páč on se hlavně furt odkopává oni jsou oba po chlapovi nejradši by spali nazí a ještě odkopani
,teď má manžel noční tak semnou spí oba a musela jsem vzít na noc svetr, když spím s malým sama tak si dám hlavu do úrovně jeho ramen a mám peřinu až ke krku ![]()