Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21902
6.12.18 16:32
@terinka4444 píše:
to jo, mně stačí 200×220, mám letní verzi a zimní verzi :mrgreen:

Pche to ja mam dvojitou,secvakavaci a z toho si muzu vybrat letni / podzimni - jarni anebo dohromady zimni :mrgreen: . Když jsem je poprvé spojila v zimni variantu, bylo mi takovy vedro, ze se pod tim nedalo spat, takze nepouzivam. Jedina nevyhoda velkych dek, je to povlikani, to je vždycky boj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
6.12.18 16:35

@terinka4444 prosim te a kde kupuješ povleceni? Matejovsky tenhle rozmer nedela a Scanquilt taky ne a vic se mi investovat nechce. Takze mam z Lidlu. Nechce se mi kupovat 200×240, nesnasim volny povlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
6.12.18 16:37
@Eemii píše:
Pche to ja mam dvojitou,secvakavaci a z toho si muzu vybrat letni / podzimni - jarni anebo dohromady zimni :mrgreen: . Když jsem je poprvé spojila v zimni variantu, bylo mi takovy vedro, ze se pod tim nedalo spat, takze nepouzivam. Jedina nevyhoda velkych dek, je to povlikani, to je vždycky boj :D

Tak to naprosto bez vyhrad. Vzdycky mě u toho malem klepne, zvlast po tom, co to navliknu blbě(bokem), tak me malem klepne. :lol: . Jeste patrim k magorum, co prevlikaji faaaakt často :lol: . Mam rada vonavcke periny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
6.12.18 16:40
@Eemii píše:
@terinka4444 prosim te a kde kupuješ povleceni? Matejovsky tenhle rozmer nedela a Scanquilt taky ne a vic se mi investovat nechce. Takze mam z Lidlu. Nechce se mi kupovat 200×240, nesnasim volny povlak.

V tescu ( v Brně u hlavasu, nevim jak v jinym tescu) maji vic rozměrů. A docela kvalita. Na to ze peru pořád dokola tak drzi jak vztekly. I barvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
6.12.18 17:02
@boska90 píše:
@terinka4444 ja mam ještě tu prodlouzenou verzi 220×240. Sice sehnat povleceni je kumšt, ale stoji za to :srdce: :oops:

Mám taky francouzskou 220×220 pro sebe,ale hrozně mě rozčiluje,je těžká,všude se motá a závazi. Dokud se mnou nespal syn,tak mi tolik nevadila. Teď fakt uvažuji,ze ji vyměním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
6.12.18 17:06

Holky já mám asi ještě furt uz pár let doma rozbalené, bavlněné povlečení na 200×220, jasně oranžové… povlak je nepouzity i polštář, jednou vyprané, tuším…
Právě v Tescu jsem sáhla omylem vedle…

Kdyby někdo chtěl, pošlu

• Citovat
  • Upravit
69235
6.12.18 17:09

@Eemii já na bonami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
6.12.18 18:50

@boska90 Tesco v Brně u hlavasu je předělané a mají už tam jen potraviny a drogerii. V prvním patře je ted nově Pepco a Kik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
6.12.18 18:57

@mamina2017 to mě nepotesilo teda. Je fakt, ze jsem tam dlouho nebyla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
6.12.18 19:02

K Tereze přijede spolužačka z vysoké,hezká,ale protivná.Dřív se jí líbil David…A Tereza jí nasáčkuje učit na gympl.Tam kdo se ted objeví novej stojí zato,jako třeba ten trapák s Rybovou v hospodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
6.12.18 19:44
@Eemii píše:

Já mám ráda povlečení Darré, český výrobce. Mám sice jen 140×220, ale mají i 200×220.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
6.12.18 20:15
@Avocado123 píše:
Přeškrtnuto - kastanuv být je ještě menší jak ten Aničky, to bydlí v kumbale? Šárka mě rozčiluje jinak nuda, nuda, pepco, Čedok, m&m reality, nudaaaa… A Peškovi jsou už trapní :( teda hlavně Máňa, Pešek jen sekunduje

dočítám hodně zpětně, ale jště jsi zapomněla na Kaufland a ČSOB :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
6.12.18 20:18

@králíkovna jo a ještě přibylo inogy nebo jak se to píše. Šárka celá udělaná do malere mu vypravi nějaký kdakx o aplikaci.. já padám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
6.12.18 20:21
@Marcam píše:
K Tereze přijede spolužačka z vysoké,hezká,ale protivná.Dřív se jí líbil David…A Tereza jí nasáčkuje učit na gympl.Tam kdo se ted objeví novej stojí zato,jako třeba ten trapák s Rybovou v hospodě.

Proč protivná? Mně přišla jako sympatická holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
6.12.18 20:31
@lucka_mac píše:
Musím mít zakrytá ramena. Teda musela jsem,teď se mnou pod peřinou spava syn a peřinu si přes ramena přetáhnout nemůžu,protože bych mu překryla hlavu. Není to moc příjemné a často je mi kvuli odkrytym ramenům zima

Tohle řeší overal :lol: jinak jak spí malej semnou tak taky trpím, páč on se hlavně furt odkopává oni jsou oba po chlapovi nejradši by spali nazí a ještě odkopani :pocitac: ,teď má manžel noční tak semnou spí oba a musela jsem vzít na noc svetr, když spím s malým sama tak si dám hlavu do úrovně jeho ramen a mám peřinu až ke krku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí