Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39637
27.11.18 16:09
@Konnny píše:
@Iv.Sa. Ne ne, to nebylo o sundaný šále, pamatuju si to dobře, byla by se na něj vrhla jak tam přišla - zastavil ji, on byl kdo se ovládl.

Aha jo…nejsem si jista,ale myslim,ze to tak bylo. :think: I kdyz to,ze slo konkretne o šálu,si uz nevybavuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39637
27.11.18 16:10
@Iv.Sa. píše:
Kaštan je manipulátor s city jak vyšitý, vždy to narafičí tak, aby se Anča cítila provinile. Když se jeden v páru musí pořád hájit nebo dokonce omlouvat za něco, co neprovedl, je něco hodně špatně.

Si pis. Ja verim tomu,ze s nim (konecne) brzo vybehne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21381
27.11.18 16:44
@Iv.Sa. píše:
To, jak si sundala šálu? ;)

Salou to zacina :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
27.11.18 17:07
@malákráličice píše:
Salou to zacina :lol: :lol: :lol:

Jeee, a čím to končí? :think: :lol: :lol: , bo v zimě nosím šálu furt…

• Citovat
  • Upravit
5808
27.11.18 17:54
@five5 píše:
@Gosi jaké?

Shodne prijmeni prvního a druhého manzela a snacha si vzala jméno manzela, shodne divci prijmeni snachy a snacha si nebrala manzelovo jmeno, snacha ma dite z prvniho manzelstvi a aby nebylo samo toho prijmeni v rodine nechala si stejne jmeno(at uz ma dite jeji divci, nebo maji po exmanzelovi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
27.11.18 18:33

@Gosi tak to si musím nakreslit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148629
27.11.18 18:48
@Gosi píše:
Shodne prijmeni prvního a druhého manzela a snacha si vzala jméno manzela, shodne divci prijmeni snachy a snacha si nebrala manzelovo jmeno, snacha ma dite z prvniho manzelstvi a aby nebylo samo toho prijmeni v rodine nechala si stejne jmeno(at uz ma dite jeji divci, nebo maji po exmanzelovi)

Ty jo,mě už to nemyslí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.11.18 18:55

stránka 9000 :dance: tady chci být :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.11.18 18:56

nestihla jsem to, to snad není pravda :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
27.11.18 19:01

50. týden v Ulici

pondělí 10.12. 2018
Do Vánoc zbývají dva týdny. Většina z nás se už těší, jak nejkrásnější svátky v roce stráví se svými blízkými. Ne každý má ale takové štěstí. Blanka a Radka se sice neznají, jedno však mají společné. Letošní advent si nedokážou ani pořádně užít, protože nemohou být s těmi, které milují – Blanka se svými dětmi, Radka zase s vnoučaty. Navíc to vypadá, že jim o Štědrém dni zbudou jen oči pro pláč stejně jako dnes. Obě totiž raní novinky, které se dozví a které se týkají právě Vánoc… Proč se Blanka sesype? A co neustojí Radka? Co je pro obě hodně bolestivé? A kdo jim je překvapivě velkou oporou?

úterý 11.12. 2018

Jaká by to byla oslava dvacetin, kdyby neproběhla i s vrstevníky a kamarády někde v klubu? Pro Rozinu ji uspořádá v Coolně Jana, jež se domluví s Brunem na velkém narozeninovém překvapení. Zároveň Rozině bez mučení přizná, že má o Bruna zájem, takže se jí vlastně hodí, že se znovu uvidí. Má to ale malý háček. Na Bruna si stále myslí také zamilovaná Marcela, jež se kvůli Janě odhodlá k něčemu, čeho bude záhy hodně litovat… Co Marcela udělá? Proč bude kvůli Janě zle mezi Marcelou a Rozinou? A která z holek se líbí samotnému Brunovi?

středa 12.12. 2018
Jak dobře známe své partnery? Jak je vnímáme my, a jak naše okolí? Anna Lišková postupně zjišťuje, že její Petr má své mouchy. To, co jí na něm zpočátku imponovalo, jako by se pomalu vytrácelo. Přitom před Ančou se Petr ještě jakžtakž krotí. Jakmile však osamí s její kamarádkou, jež mu není příliš sympatická, bez nejmenšího zaváhání odhalí svou druhou tvář … Co se stane? S kým bude Petr hodně na kordy a proč? A co na to Anča, jíž se to týká víc, než by tušila?

čtvrtek 13.12. 2018

Pokud se člověk zamiluje do nepravého, prožívá neskutečná muka. Neustále bojuje se svými city, lásku si zakazuje, přesvědčuje sám sebe, že to zvládne. Ale jak dlouho se dá tohle vydržet, aniž by si všimlo naše okolí, že se něco děje? Martin a Šárka kolem sebe nyní našlapují po špičkách, už nejsou tak bezprostřední jako dřív. To neujde někomu, kdo oba dva velmi dobře zná. A otevřeně se na to Martina zeptá… Co se dozví? Co dnes neustojí Šárka? A co Martin?

pátek 14.12. 2018

Za deset dní je Štědrý den, ovšem Vilma Nyklová nemá na svátky ani pomyšlení. Trápí se kvůli vnučce Vendule, jíž se před pár týdny rozpadl vztah, protože se nedokázala vyrovnat se zrušením svatby jen den před obřadem. Nyklová pořád doufá, že se Vendula a Pavel usmíří a znovu dají dohromady. Teď o svou naději však definitivně přijde. Pavlova babička jí totiž prozradí, že vnuk už zase randí, byť se to snaží přede všemi utajit. Kdo je tou vyvolenou? A jak na tuhle novinku zareaguje Vendula, až se ji od babičky dozví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
27.11.18 19:04
@Gosi píše:

Jo, takových případů bude více, ale ne v Ulici, tam scénáristé holt zase zapomněli, jak to je.
Radka se provdala za otce Veroniky Josefa Koláře, za svobodna byla Kolářová, tudíž Radka je Kolářová a její snacha není Soňa Kolářová.

• Citovat
  • Upravit
148629
27.11.18 19:06
@terinka4444 píše:
nestihla jsem to, to snad není pravda :cert: :cert:

Musíš si počkat na stránku 10000 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21381
27.11.18 19:10
@ivik21 píše:
Jeee, a čím to končí? :think: :lol: :lol: , bo v zimě nosím šálu furt…

No to nevim, jsem slusna holka. Dal nez k rukavicim jsem nikdy nedosla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.11.18 19:14

Já nevím, mně Marečková absolutně nepřijde nijak vlezlá, dřív ano, teď co tam hraje Karla, tak mi přijde jako velmi milá stará paní. Absolutně by mi nevadilo, kdyby k nám chodila a bylo to tak, jako je to u Karly. Ta výměna toho bytu byla idiotský taj scénáristů, absolutně o ničem, chápu, že to potřebovali , ale ten důvod byl totálně mimo. No takže chudák tchyně spí na gauči. Ale mně by nevadilo, kdyby ke mně jednou dvakrát týdně dojela přespat, vůbec by mi to nevadilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
27.11.18 19:15

Nová postava v Ulici, na kterou se většina v anketě dole netěší…

http://ulice.nova.cz/…k-nosek.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky