Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
27.11.18 07:04
@Klopotkova píše:
Jak je to s tím modemem a s těmi daty? S tím jsem se ještě nesetkala, tak snad platí wifi připojení na celý měsíc, ne? Proč to musí pořád vypínat?

prý šetří elektřinu :mrgreen: říkal děda hned první den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.11.18 07:06
@boska90 píše:
@Klopotkova data do modemu nebo na SIM do práce? Očividně podle dneška, je trosku zavisla:), kdyz resi prvni ,,instač " nez zákazníky

hele ne trošku, ona je naprosto přesná ukázka naprosto závislého člověka, úplně odstrašující příklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
27.11.18 08:02

Nemáte tušení, kdo bude hrát Radky syna a jestli to bude na dýl, nebo epizodka? Tím že zmizela Světlana tak potřebuju asi trochu posílit stavy ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
27.11.18 08:03
@Gosi píše:
Pokud vim neni tam zmineni zadne jeji predchozi prijmeni… Jeste jsem se k tomu teda nedostala, ale mohla si snacha nechat dívčí jmeno i po svatbe, nebo mohla mit prvniho manzela Kolare… To neni zas t neobvykle jmeno a moje prababa se dvakrat vdala, oba manzele melibstejne prijmeni aniž by byli nejak pribuzni a jedna kolegyne taky mela stejne prijmeni jako jeji pritel, s ditetem se hodilo, i když se nevzali, jmenovali se vsichni stejně…

Tak byla by to docela náhoda, kdyby si Radka vzala jednoho Koláře a teď druhýho Koláře. Asi nevíš, ale děda je Kolář, Veronika za svobodna Kolářová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
27.11.18 08:05
@lucka_mac píše:
Funguje tak spousta mladých lidí. Ale s tou snídaňovou fotkou to prehanela. I když … taky si jídlo občas vyfotím. :oops: Jinak by mě ani nenapadlo WiFi na noc vypínat. Máme ji v kuchyni,ale i kdyby byla v ložnici,tak bych nevypinala. Mobil mám na nočním stolku a mám ho ztišený,aby nebudil malého.U Marcelky měla Veronika s anorexií pravdu, je to velké riziko,že do mi spadne znovu. Tohle nikdy neskončí. Bohužel. :zed:

Především se zase chovala jako kravka. Buď je to blbě napsaná role, nebo, a to tipuju spíš, velmi špatný herecký výkon. Jakmile někdo se slečnou nesouhlasí, tak svou nechuť dokáže vyjádřit, jen natažením pysku a drcením slov mezi zuby. Brrrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
27.11.18 08:10
@Gosi píše:
Pokud vim neni tam zmineni zadne jeji predchozi prijmeni… Jeste jsem se k tomu teda nedostala, ale mohla si snacha nechat dívčí jmeno i po svatbe, nebo mohla mit prvniho manzela Kolare… To neni zas t neobvykle jmeno a moje prababa se dvakrat vdala, oba manzele melibstejne prijmeni aniž by byli nejak pribuzni a jedna kolegyne taky mela stejne prijmeni jako jeji pritel, s ditetem se hodilo, i když se nevzali, jmenovali se vsichni stejně…

Tak jsem zagooglila a Radka se před sňatkem s Pepou jmenovala Podlešáková. Jinak se to jistě mohlo stát, jak píšeš, ale silně pochybuju, že u jakési postavy, která se tam asi ani neobjeví, nebo jen na chvilku, by scénáristi tak složitě fabulovali. Spíš jim to nedošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hodinarka
27.11.18 08:40

Tak mě nově začala s*át Veronika. Její krčící čelo bych ještě překousla, ale když začne krčit horní ret, vypadá jak dinosaurus.

• Citovat
  • Upravit
hodinarka
27.11.18 08:42

Asi teď není jediná linka, kde by mě některá z postav nelezla na nervy.

• Citovat
  • Upravit
hodinarka
27.11.18 08:56

Tvl, ve středu Kaštan :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: . Doufám, že ho Anče vyžene

• Citovat
  • Upravit
7776
27.11.18 09:41
@terinka4444 píše:
pomóóć, zabijte někdo toho Kaštana, to se fakt nedá :zed: :zed: :zed:

Strašný.. strašný..jak žvýká jak neandertálec, když s prominutím že*re. Celá huba mu litá sem a tam, do toho ty brejličky a ofina. Fuj. Nemůžu se na něj dívat. A jako třešnička na dortu ho rozboli hlavička. :( Proč proboha :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148647
27.11.18 10:36
@lucka_mac píše:
Funguje tak spousta mladých lidí. Ale s tou snídaňovou fotkou to prehanela. I když … taky si jídlo občas vyfotím. :oops: Jinak by mě ani nenapadlo WiFi na noc vypínat. Máme ji v kuchyni,ale i kdyby byla v ložnici,tak bych nevypinala. Mobil mám na nočním stolku a mám ho ztišený,aby nebudil malého.U Marcelky měla Veronika s anorexií pravdu, je to velké riziko,že do mi spadne znovu. Tohle nikdy neskončí. Bohužel. :zed:

Kdyby jenom mladých :D byla u mě kamarádka a jak jsem jí předložila kafé, tak se zvedla a odešla na wc, po návratu mi říká „A vyfotilas to?“ Tak mi vyprávěla jak byla nedavno s jinou kamarádkou na kafi v kavarně a taky si odskočila a než se vrátila, tak ta kámoska vyfotila to kavárenské zátisí a frkla to hned na FB…a to jim je oběma 40+ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
27.11.18 10:38

Veronika jak si včera ocumlávala pořád ten prst, když se píchla :roll: hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
27.11.18 10:47

@five5 Jsem jen čekala, že ji tam Binar začne před Maléřem obskakovat s náplastí a prst ošetřovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.11.18 11:35
@Konnny píše:
@five5 Jsem jen čekala, že ji tam Binar začne před Maléřem obskakovat s náplastí a prst ošetřovat.

já to taky čekala, že jí začne taky cucat :mrgreen: Ale maléř mě točí, takže bych mu to přála :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
27.11.18 12:18
@jessikka píše:
Tak byla by to docela náhoda, kdyby si Radka vzala jednoho Koláře a teď druhýho Koláře. Asi nevíš, ale děda je Kolář, Veronika za svobodna Kolářová.

Tak, ze je Vyskocil Kolar a Verca puvodne Kolářová mi tak nejak doslo, ale ke scene se svagrovou jsem nedosla… Jasne, tady jde nejspis o nejakou chybicku, nebo se jim nechtelo vymyslet dalsi prijmeni, ale v realnem zivote me napadaj tri moznosti jak je mozne, aby mela snacha shodne prijmeni s tchyni a jejim druhym manzelem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí