Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
24.11.18 11:39

Hložánek mladej, to je pěknej kluk.

• Citovat
  • Upravit
9243
24.11.18 12:05

@Klopotkova He he, koukám tobě se ale líbí každej, od Hložánka po starýho Marečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
24.11.18 13:11
@Konnny píše:
@Klopotkova He he, koukám tobě se ale líbí každej, od Hložánka po starýho Marečka

To tak není, mně se líbí mladÿ Hložánek, Mareček, Herman, možná Jarda Hejl, možná Olda. :srdce: Toť vše. Vyloženě se mi nelíbí Martin a Bedřich vzhledově.
Edit: i Pavlík se mi líbí

Příspěvek upraven 24.11.18 v 19:56

• Citovat
  • Upravit
459
24.11.18 14:18

Třeba mně se mladý Hlozanek nelíbí vůbec. Takové zubaté ucho a ten účes mu nesedí. Ale proti gustu… Naopak se mi líbí Bedrich, má „něco“ v sobě. A pak taky Bruno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
24.11.18 15:51

karla ma ten myom, ale porad s Marou melou o diteti. Ale s tim myomem moc asi sance neni, ne? :,( mela otehotnet co nejdriv, uz o nem vi nekolik mesicu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
24.11.18 17:34
@Aneta12 píše:
karla ma ten myom, ale porad s Marou melou o diteti. Ale s tim myomem moc asi sance neni, ne? :,( mela otehotnet co nejdriv, uz o nem vi nekolik mesicu…

Vi o něm tak druhej mesic a skoro hned vysadila antiko… Jinak nevim, jak dlouho pred mym pocetim mati myom mela, vim jen, ze ji kolem pateho mesice z tohoto duvodu doporucili ukoncit tehotenstvi, neukoncila, ja se narodila par dnu pred terminem a nezanechal na me nasledky… Aspoň s nim nikdo nikdy nic nespojoval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
24.11.18 17:51
@Gosi píše:
Vi o něm tak druhej mesic a skoro hned vysadila antiko… Jinak nevim, jak dlouho pred mym pocetim mati myom mela, vim jen, ze ji kolem pateho mesice z tohoto duvodu doporucili ukoncit tehotenstvi, neukoncila, ja se narodila par dnu pred terminem a nezanechal na me nasledky… Aspoň s nim nikdo nikdy nic nespojoval :lol:

To je fajn, že Tě maminka uhájila :palec: :hug: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
24.11.18 17:55

Vím, že to sem nepatří, ale trochu ano - těším se na Stardance a nejvíce na choreo Michala Necpála, s kterým chodí představitelka Jany, abych to nějak propojila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.18 17:56

@Gosi Ja jsem s myomem otehotnela a mam zdravou dcerku. Nemela jsem ani rizikove tehotenstvi. Takovy problem to neni.

• Citovat
  • Upravit
1121
24.11.18 19:53

Mladej Hlozanek je sympatak, ale proste moc mladej no :lol: . Me se libi Bedrich a Martin. A pak taky Pavel a Mara. Ale Mara jen kdyz si odmyslim ty mastny vlas…a vubec nejak zfotrovatel… :think:

Vubec se mi nelibi Tony. Ja proste nemusim blondaky…blondaci jsou pro me takovy napul zensky. :oops: nevim proc…mam to tak uz od dob co se mi zacali libit kluci…

Jinak se mnou busem jezdi kluk. Jo kluk. Max 17 takze o pulku mladis jak ja (boze to je strasny :lol: :lol: ). Holky ale ten je 8o :oops: krasne rostly telo. Uuuuplne cerny na kratko strizeny vlasy a zarive modry oci oramovany dlouhyma cernyma rasama…ja na nej vzdycky poocku ziram :lol: :lol: fakt si dali jeho rodice pri vyrobe zalezet :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148663
24.11.18 20:34
@Jaa-aa píše:
Mladej Hlozanek je sympatak, ale proste moc mladej no :lol: . Me se libi Bedrich a Martin. A pak taky Pavel a Mara. Ale Mara jen kdyz si odmyslim ty mastny vlas…a vubec nejak zfotrovatel… :think:

Vubec se mi nelibi Tony. Ja proste nemusim blondaky…blondaci jsou pro me takovy napul zensky. :oops: nevim proc…mam to tak uz od dob co se mi zacali libit kluci…

Jinak se mnou busem jezdi kluk. Jo kluk. Max 17 takze o pulku mladis jak ja (boze to je strasny :lol: :lol: ). Holky ale ten je 8o :oops: krasne rostly telo. Uuuuplne cerny na kratko strizeny vlasy a zarive modry oci oramovany dlouhyma cernyma rasama…ja na nej vzdycky poocku ziram :lol: :lol: fakt si dali jeho rodice pri vyrobe zalezet :lol: :lol:

To by stálo za to okouknout tatíka stvořitele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
24.11.18 20:45

Ahoj holky často vás čtu a fakt se někdy bavím. Dnes jsem v časopise objevila fotku malého Miloška, tak se jdu s Vámi podělit.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65170
24.11.18 20:53
@Kajak18 píše:
Ahoj holky často vás čtu a fakt se někdy bavím. Dnes jsem v časopise objevila fotku malého Miloška, tak se jdu s Vámi podělit. :mavam:

syn roztomilý, ale bohužel je tam i další informace, že ten speciální díl bude jen na netu. Nechápu, sleduje to hromada důchodkyň a oni to fiknou jen na net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
24.11.18 21:04

@vokishka
No je to asi tak, i v tom článku to tak píší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
24.11.18 22:13
@Iv.Sa. píše:
To je fajn, že Tě maminka uhájila :palec: :hug: :D

Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek