Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova He he, koukám tobě se ale líbí každej, od Hložánka po starýho Marečka
@Konnny píše:
@Klopotkova He he, koukám tobě se ale líbí každej, od Hložánka po starýho Marečka
To tak není, mně se líbí mladÿ Hložánek, Mareček, Herman, možná Jarda Hejl, možná Olda.
Toť vše. Vyloženě se mi nelíbí Martin a Bedřich vzhledově.
Edit: i Pavlík se mi líbí
Příspěvek upraven 24.11.18 v 19:56
Třeba mně se mladý Hlozanek nelíbí vůbec. Takové zubaté ucho a ten účes mu nesedí. Ale proti gustu… Naopak se mi líbí Bedrich, má „něco“ v sobě. A pak taky Bruno ![]()
karla ma ten myom, ale porad s Marou melou o diteti. Ale s tim myomem moc asi sance neni, ne?
mela otehotnet co nejdriv, uz o nem vi nekolik mesicu…
@Aneta12 píše:
karla ma ten myom, ale porad s Marou melou o diteti. Ale s tim myomem moc asi sance neni, ne?mela otehotnet co nejdriv, uz o nem vi nekolik mesicu…
Vi o něm tak druhej mesic a skoro hned vysadila antiko… Jinak nevim, jak dlouho pred mym pocetim mati myom mela, vim jen, ze ji kolem pateho mesice z tohoto duvodu doporucili ukoncit tehotenstvi, neukoncila, ja se narodila par dnu pred terminem a nezanechal na me nasledky… Aspoň s nim nikdo nikdy nic nespojoval ![]()
@Gosi píše:
Vi o něm tak druhej mesic a skoro hned vysadila antiko… Jinak nevim, jak dlouho pred mym pocetim mati myom mela, vim jen, ze ji kolem pateho mesice z tohoto duvodu doporucili ukoncit tehotenstvi, neukoncila, ja se narodila par dnu pred terminem a nezanechal na me nasledky… Aspoň s nim nikdo nikdy nic nespojoval
To je fajn, že Tě maminka uhájila
![]()
Vím, že to sem nepatří, ale trochu ano - těším se na Stardance a nejvíce na choreo Michala Necpála, s kterým chodí představitelka Jany, abych to nějak propojila ![]()
@Gosi Ja jsem s myomem otehotnela a mam zdravou dcerku. Nemela jsem ani rizikove tehotenstvi. Takovy problem to neni.
Mladej Hlozanek je sympatak, ale proste moc mladej no
. Me se libi Bedrich a Martin. A pak taky Pavel a Mara. Ale Mara jen kdyz si odmyslim ty mastny vlas…a vubec nejak zfotrovatel… ![]()
Vubec se mi nelibi Tony. Ja proste nemusim blondaky…blondaci jsou pro me takovy napul zensky.
nevim proc…mam to tak uz od dob co se mi zacali libit kluci…
Jinak se mnou busem jezdi kluk. Jo kluk. Max 17 takze o pulku mladis jak ja (boze to je strasny
). Holky ale ten je
krasne rostly telo. Uuuuplne cerny na kratko strizeny vlasy a zarive modry oci oramovany dlouhyma cernyma rasama…ja na nej vzdycky poocku ziram
fakt si dali jeho rodice pri vyrobe zalezet
![]()
@Jaa-aa píše:
Mladej Hlozanek je sympatak, ale proste moc mladej no. Me se libi Bedrich a Martin. A pak taky Pavel a Mara. Ale Mara jen kdyz si odmyslim ty mastny vlas…a vubec nejak zfotrovatel…
![]()
Vubec se mi nelibi Tony. Ja proste nemusim blondaky…blondaci jsou pro me takovy napul zensky.
Jinak se mnou busem jezdi kluk. Jo kluk. Max 17 takze o pulku mladis jak ja (boze to je strasnynevim proc…mam to tak uz od dob co se mi zacali libit kluci…
![]()
). Holky ale ten je
![]()
krasne rostly telo. Uuuuplne cerny na kratko strizeny vlasy a zarive modry oci oramovany dlouhyma cernyma rasama…ja na nej vzdycky poocku ziram
![]()
fakt si dali jeho rodice pri vyrobe zalezet
![]()
To by stálo za to okouknout tatíka stvořitele ![]()
Ahoj holky často vás čtu a fakt se někdy bavím. Dnes jsem v časopise objevila fotku malého Miloška, tak se jdu s Vámi podělit.
![]()
@Kajak18 píše:
Ahoj holky často vás čtu a fakt se někdy bavím. Dnes jsem v časopise objevila fotku malého Miloška, tak se jdu s Vámi podělit.
syn roztomilý, ale bohužel je tam i další informace, že ten speciální díl bude jen na netu. Nechápu, sleduje to hromada důchodkyň a oni to fiknou jen na net.
Hložánek mladej, to je pěknej kluk.