Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše: Že?strašně trapná linka.
nevěřím, že by sebeblbější kantor střední školy mohl být takový dement.
Mě bavila Ulice tak před rokem, jak tam Robert vymýšlel
, sice byl negativní osoba, ale aspoň se něco dělo. Škoda, že jeho linku tam krouhli, on by tam hrál dále, ale scénáristé se rozhodli jeho úlohu ukončit. ![]()
Jsem zvědavá, zda se tam ještě objeví Aleš, ten mě taky bavil, zda ho tam ještě ukáží nebo jeho linka už je též pasé? ![]()
Teď se neděje nic, linka Pešek a jeho sestra je vyloženě nudná, ale mně je velmi sympatická Jitka Smutná.
Rybová mě nebaví, ani se mi vzhledově nelíbí, jak tady kdosi psal, že vypadá na 25let, vždyť vypadá na 40-43let, ani nevím její skutečný věk, googlit se mi kvůli ní nechce, ale její hlas mě docela uklidňuje.
Mareček, ten už mě taky nebaví, sice je pro mě pořád vzhledově atraktivní
, ale ta jeho linka je teď o ničem, bavil mě v dobách, kdy s chutí jedl, teď se málo směje a jeho úsměv je překrásný. ![]()
Chybí mi tam Adriana, snad se ještě objeví, jediná linka, na kterou jsem zvědavá je Pavlík a Vendula
, Anča a Kaštan, v ukázce na čtvrteční díl mu nabízí společné bydlení a on chudák byl úplně zaskočený, málem rozlil víno.
Doufám, že takového fňuknu brzy kopne někam. Hňu.pa. ![]()
@terinka4444 píše:
nevěřím, že by sebeblbější kantor střední školy mohl být takový dement.
No ![]()
@terinka4444 @Anna766 Máte pravdu, asi jsem měla napsat „jak se smradi poperou s Oťasem“ ![]()
Mně z celý Ulice přijde nejtrapnější Karla. Mívala jsem jí ráda, ale teď už mi to její vehementní „vyšetřování“ leze krkem.
@five5 píše:
Tak já doufám, že si Martin se Šárkou nezačne. Přece byl hotový, když se Verča zamilovala do faráře a 2× se s ním líbala. Martin už udělal, to samé. Takže doufám, že se udrží a utne to. Jestli ne, je to slaboch. I když ten Martin mi nepříjde, že by byl nějak moc zakoukaný do Šárky, doma je v úplně v pohodě. Šárka v tom lítá více. Kdyby se mu Veronika více doma věnovala byla by situace jiná.
Přeškrtnuto. V ukázkách na čtvrteční díl ho Šárka drží na chodbě za ruku a táhne k sobě, pokud se s ní Martin opravdu vyspí, tak jí zůstanou akorát oči pro pláč. Pochybuji, že chce s ní vztah, proč by to dělal, navíc není zamilovaný.
Tak to na mě působí.
Ona je zamilovaná, mu je s ní dobře, ale myslím, že zamilovaný holt není, nechová se tak, nevypadá tak. Přesně, jak píšeš, doma je v pohodě, ona v tom lítá. ![]()
@Kelliee Že jo? A pořád někam musí okamžitě v tu ránu odejít.Celá důležitá.
@Kelliee píše:
@terinka4444 @Anna766 Máte pravdu, asi jsem měla napsat „jak se smradi poperou s Oťasem“
Mně z celý Ulice přijde nejtrapnější Karla. Mívala jsem jí ráda, ale teď už mi to její vehementní „vyšetřování“ leze krkem.
Je to její práce. Já ji chápu. Takové profese nemůže vykonávat každý, do takové práce musí být člověk zapálený, bavit ho a ne čekat na konec uplynutí pracovní doby. ![]()
Mně Karla přijde pořád stejná, je milá, hodná, sympatická. ![]()
@Klopotkova Tak nějakou slabost pro ni má, ale vyloženě zamilovaný asi není. Prostě vidí ten nezájem od Veroniky a teď ta nažhavená Šárka, myslím že většina chlapů by měla co dělat. Ale jestli se s ní vyspí, doufám, že to praskne.
@Klopotkova píše:
Je to její práce. Já ji chápu. Takové profese nemůže vykonávat každý, do takové práce musí být člověk zapálený, bavit ho a ne čekat na konec uplynutí pracovní doby.
Mně Karla přijde pořád stejná, je milá, hodná, sympatická.
Mně to její zapálení přijde až moc přehnané
Prostě na můj vkus jede přes mrtvoly- není nad její práci.
Je určitě hodná a sympatická, mně se Karla líbí i jako ženská - po podobě
Ale jako cajtka mi přijde trapná. Prostě jen pocit.
@Eemii taky si myslím, že Maléřka zahne. Když to dokázala s farářem, co by to nezvládla s milionářem ne? ![]()
@Žirafa 69 co se týče těch gest, tak na to byla nejlepší Simona, ta když hejbla čelem, tak ofina popolítla o 10 čísel ![]()
@Mirčulka S farářem nespala a bránila se tomu dlouho. Myslím, že taková není, ví čím si prošli a myslím, že by se s někým jen tak nevyspala. Ale Martin jak byl vzteky bez sebe a dokonce se na čas odstěhoval a teď by udělal tu samou, ne-li horší věc?
@Mirčulka píše:
@Žirafa 69 co se týče těch gest, tak na to byla nejlepší Simona, ta když hejbla čelem, tak ofina popolítla o 10 čísel
Bavil me Marecek jako bezdomovec s tim druhym, jak vymysleli, jak si vydelat a kde prespat. Taky vysetrovani. I ten Otas. Samozrejme Gabina. Ted je to celkem nuda. Jeste cekam na Jordana, co se vyklube. No a Kastan by mohl dostat infarkt pri tom svem pinkani. Cestou do nemocnice by ho sanitka.mohla.vyklopit a nadobro ztratit ![]()