Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5808
24.11.18 22:17
@Anonymní píše:
@Gosi Ja jsem s myomem otehotnela a mam zdravou dcerku. Nemela jsem ani rizikove tehotenstvi. Takovy problem to neni.

Pisu, ze na me se to nijak nepodepsalo… A zase je to ted skoro urcite o neco snazsi, nez jak to resili pred necelymi triceti lety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
24.11.18 23:22

Já měla tři myomy, otehotnela jsem a normálně zmizely. Já naopak nevedela, že to může být problém, proto mě překvapilo, žst takovou banalitu vůbec řeší… Asi holt záleží na velikosti a dalších věcech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
25.11.18 21:43

bych řekla, že otěhotnět ne, co se týče toho myomu. Ale vím, že byl případ, že holka otěhotněla měla myom 1 cm a když byla v 10.tt, tak už ho měla 8 cm. doporučili ji přerušení, protože v jejím případě by pořád rostl a dítě by nemělo šanci :,( Já mám taky myom a mám 17 měsíčního chlapečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
25.11.18 21:48
@Kajak18 píše:
Ahoj holky často vás čtu a fakt se někdy bavím. Dnes jsem v časopise objevila fotku malého Miloška, tak se jdu s Vámi podělit. :mavam:

Koukám, že u malého Miloška velká změna 8o kdysi dávno se tam párkrát objevil, a teda tenkrát to dítě vypadalo jinak, takový světlý typ, a teď takový kudrnaté dítě :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
26.11.18 12:30
@Marcella01 píše:
Koukám, že u malého Miloška velká změna 8o kdysi dávno se tam párkrát objevil, a teda tenkrát to dítě vypadalo jinak, takový světlý typ, a teď takový kudrnaté dítě :jazyk:

Celý Milda st. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
252
26.11.18 14:07

@1Julie
Já takhle nevěřím naštvanost, nebo údiv Terezy.. Když ji Vlaďka říkala, že odvezla Tomáše do nemocnice a ona..Kde je, Proč, Jak mu je?? to bylo tak nepřirozený..ona se prostě neumí zlobit a hrát překvapenou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
26.11.18 15:13

@coninka Přesně. Ona některé polohy fakt umí, ale tohle ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hodinarka
26.11.18 16:09
@coninka píše:
@1Julie
Já takhle nevěřím naštvanost, nebo údiv Terezy.. Když ji Vlaďka říkala, že odvezla Tomáše do nemocnice a ona..Kde je, Proč, Jak mu je?? to bylo tak nepřirozený..ona se prostě neumí zlobit a hrát překvapenou..

to bylo hrozný. Vím, že mi bylo hrozně nepříjemný jak pištěla. Strašně přehrané.

• Citovat
  • Upravit
39665
26.11.18 16:21

Ja mam teda Terku rada,ale jak pisete o tom hlase,tak mi obc.pripada,ze kdyz treba ma radost a za neco napr.manzelovi dekuje,tak to rika nekdy jako kdyby nekoho litovala,napr.„jeeee,dekujuuuu“ a tak jakoby knoura nebo jak to rict. Ze bych tam proste pridala vic toho nadseni nebo radosti. Snad me chapete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
26.11.18 18:34

Jak se jmenuje ta kamarádka od Roziny? Jana? Má vtipnou roli - furt jen s jídlem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148704
26.11.18 18:50

Márovi ten svetr fakt nesluší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
26.11.18 19:21
@Anna766 píše:
Márovi ten svetr fakt nesluší.

Svetr bych ještě snesla, ale to, jak je protivný, agresivně uřvaný… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
26.11.18 20:38

Svetr se mi líbí, jinak se chová jak idiot.

A další idiotka je ta Jana. To je dílo, fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65201
26.11.18 20:44

Zajímalo by mě, kde Marcelka vezme peníze, když teda tvrdí, že je jí 18 a tak si rozhoduje sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hodinarka
26.11.18 21:05

To mě taky napadlo :D

@vokishka píše:
Zajímalo by mě, kde Marcelka vezme peníze, když teda tvrdí, že je jí 18 a tak si rozhoduje sama.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!