Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Gosi Ja jsem s myomem otehotnela a mam zdravou dcerku. Nemela jsem ani rizikove tehotenstvi. Takovy problem to neni.
Pisu, ze na me se to nijak nepodepsalo… A zase je to ted skoro urcite o neco snazsi, nez jak to resili pred necelymi triceti lety…
Já měla tři myomy, otehotnela jsem a normálně zmizely. Já naopak nevedela, že to může být problém, proto mě překvapilo, žst takovou banalitu vůbec řeší… Asi holt záleží na velikosti a dalších věcech.
bych řekla, že otěhotnět ne, co se týče toho myomu. Ale vím, že byl případ, že holka otěhotněla měla myom 1 cm a když byla v 10.tt, tak už ho měla 8 cm. doporučili ji přerušení, protože v jejím případě by pořád rostl a dítě by nemělo šanci
Já mám taky myom a mám 17 měsíčního chlapečka.
@Kajak18 píše:
Ahoj holky často vás čtu a fakt se někdy bavím. Dnes jsem v časopise objevila fotku malého Miloška, tak se jdu s Vámi podělit.
Koukám, že u malého Miloška velká změna
kdysi dávno se tam párkrát objevil, a teda tenkrát to dítě vypadalo jinak, takový světlý typ, a teď takový kudrnaté dítě ![]()
@Marcella01 píše:
Koukám, že u malého Miloška velká změnakdysi dávno se tam párkrát objevil, a teda tenkrát to dítě vypadalo jinak, takový světlý typ, a teď takový kudrnaté dítě
Celý Milda st. ![]()
@1Julie
Já takhle nevěřím naštvanost, nebo údiv Terezy.. Když ji Vlaďka říkala, že odvezla Tomáše do nemocnice a ona..Kde je, Proč, Jak mu je?? to bylo tak nepřirozený..ona se prostě neumí zlobit a hrát překvapenou..
@coninka Přesně. Ona některé polohy fakt umí, ale tohle ani náhodou.
@coninka píše:
@1Julie
Já takhle nevěřím naštvanost, nebo údiv Terezy.. Když ji Vlaďka říkala, že odvezla Tomáše do nemocnice a ona..Kde je, Proč, Jak mu je?? to bylo tak nepřirozený..ona se prostě neumí zlobit a hrát překvapenou..
to bylo hrozný. Vím, že mi bylo hrozně nepříjemný jak pištěla. Strašně přehrané.
Ja mam teda Terku rada,ale jak pisete o tom hlase,tak mi obc.pripada,ze kdyz treba ma radost a za neco napr.manzelovi dekuje,tak to rika nekdy jako kdyby nekoho litovala,napr.„jeeee,dekujuuuu“ a tak jakoby knoura nebo jak to rict. Ze bych tam proste pridala vic toho nadseni nebo radosti. Snad me chapete.
Jak se jmenuje ta kamarádka od Roziny? Jana? Má vtipnou roli - furt jen s jídlem
![]()
@Anna766 píše:
Márovi ten svetr fakt nesluší.
Svetr bych ještě snesla, ale to, jak je protivný, agresivně uřvaný… ![]()
Svetr se mi líbí, jinak se chová jak idiot.
A další idiotka je ta Jana. To je dílo, fakt.
Zajímalo by mě, kde Marcelka vezme peníze, když teda tvrdí, že je jí 18 a tak si rozhoduje sama.
To mě taky napadlo ![]()
@vokishka píše:
Zajímalo by mě, kde Marcelka vezme peníze, když teda tvrdí, že je jí 18 a tak si rozhoduje sama.