Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co ten Mára blbne? Vždyť přece ví, jakou má Karla práci. Chápu,že ho vystrašilo, když ji mířil pistoli na hlavu. Že o ní měl strach,že setkání v tváří v tvář s tou situaci ho vyděsilo. Ale hysterci hrozně, zase. ![]()
Myslíte, že to směřuje k tomu. že Blanka a Evžen, Tomáš a Vladimíra budou spolu?
@Klopotkova Ty jsi se teda proměnila:)) Blanka s Evženem asi jo, si myslím.
@lucka_mac píše:
Co ten Mára blbne? Vždyť přece ví, jakou má Karla práci. Chápu,že ho vystrašilo, když ji mířil pistoli na hlavu. Že o ní měl strach,že setkání v tváří v tvář s tou situaci ho vyděsilo. Ale hysterci hrozně, zase.
To teda. Ještě si měl sbalit kufr a jet pryč na víkend.
@lucka_mac píše:
Co ten Mára blbne? Vždyť přece ví, jakou má Karla práci. Chápu,že ho vystrašilo, když ji mířil pistoli na hlavu. Že o ní měl strach,že setkání v tváří v tvář s tou situaci ho vyděsilo. Ale hysterci hrozně, zase.
Mně připadá, že těhotný je snad on ![]()
@lucka_mac píše:
Právě, ví, že dělá takovou práci a najednou dělá vlny.
@lucka_mac píše:
Takové drámo a já to včera neviděla.
@Michelle_M píše:
Holky, prosím kdo koukáte dopředu - dosáhla linka sourozenců Peškových scénou v hospodě vrcholu trapnosti, nebo se to bude ještě stupňovat?
obávám se, že to budeš muset dělat jako my, koukat na to online, abys mohla přetáčet
Zase ti Ulice nezabere moc času, mně tak zhruba 15minut ![]()
@lucka_mac píše:
on je manipulátor krapet, i s tou Monikou manipuloval. Lidi neměli Moniku rádi, tak to tak nějak nakonec bylo všechno na ní, ale jak to není po Kryštůfkovo, tak je vždycky zle.
U Blanky s Evženem teda ledy tají okatě, až se divím že je ta ledová královna k Evžovi taková přátelská ![]()
@terinka4444 píše:
on je manipulátor krapet, i s tou Monikou manipuloval. Lidi neměli Moniku rádi, tak to tak nějak nakonec bylo všechno na ní, ale jak to není po Kryštůfkovo, tak je vždycky zle.
On je ženská.
@Mirčulka píše:
U Blanky s Evženem teda ledy tají okatě, až se divím že je ta ledová královna k Evžovi taková přátelská
No to jsou nejspíš ty změny scenáristů ![]()
@Klopotkova píše:
Jo, ta linka mě nebaví.
Na profilovce to jsi ty? ![]()