Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 píše:
Vejmělkovou, ale nakonec jsem si to rozmyslela, tak promiň, ale je to důra, ne milá osoba
Aha, tak to mě překvapuje
Jako mladá byla moc milá.
@Klopotkova
No už by chtělo, aby si Evžen našel babu.
Kdo mě tam teď nejvíc pije krev je Kaštan od Anči. Jak mě ze začátku nevadil, tak teď ho nemůžu ani vidět.
A myslím si,že Anča bude stejnak s Bedřichem.
@Iv.Sa. Přesně. Úplně mě Marcela vytáčí. Jak se furt nevinně tváří.
A hlavně jak blbě koukala, když se vrátila Rozina a byla u nich Jana a přišel na návštěvu děda a Radka. Jak seděla Marcela u toho pc. ![]()
@Dory22 píše:
@Iv.Sa. Přesně. Úplně mě Marcela vytáčí. Jak se furt nevinně tváří.
A hlavně jak blbě koukala, když se vrátila Rozina a byla u nich Jana a přišel na návštěvu děda a Radka. Jak seděla Marcela u toho pc.
Mně tolik nevadí, co má v roli, ale způsob mluvení a dikce, chvílemi působí, jako by měla nad všemi Maléřovými odborný dozor a dohled
![]()
V pátek vypustí Šárka „vrabečka z hrsti a holuba“ bude poslouchat za dveřmi při rodinné idyle. Zbydou jí /asi zatím/ jen oči pro pláč…
Už vím, koho mi připomíná Maléř ksichtem, tu modelku Vlaďku Erbovou.
Co to melo byt za scenu v te Coolne
![]()
A Pesek se sestrou to uz musi skoncit. Na to se neda koukat…
umele nastavovany… ![]()
@Klopotkova píše:
Už vím, koho mi připomíná Maléř ksichtem, tu modelku Vlaďku Erbovou.
No tak ted jsi urazila Malere.
Moncicakovi Erbovy se nemuze nikdo podobat…
![]()
a co Mara myslel, ze Karla dela jako? Ze pracuje z kanclu? Se divi jak ma Karla nebezpecny zamestnanj.
![]()
Peskovi uz nedam…to sesledovat neda ![]()
@Jaa-aa píše:
![]()
![]()
a co Mara myslel, ze Karla dela jako? Ze pracuje z kanclu? Se divi jak ma Karla nebezpecny zamestnanj.
![]()
Peskovi uz nedam…to sesledovat neda
V noťasu přetáčím, od TV odcházím
![]()
Holky, kdo máte čas, zavoláme produkci, že půjdem zadarmo dělat kompars Jítě. Vystřídáme se u ní na nehtách, už je mi jí líto jak se nemůže herecky projevit, zas tam seděla jak sfinga ![]()
Tak tu scenku v coolne jsem zrovna prosvihla
![]()
Jsem asi jedina, ale mně Peskovi nevadi. Dnes jsem se dokonce příjemně bavila
To ségry Peška celovečerní představení se nedalo. Co to vyváděla? Doufám, že z nemocnice se už nevrátí. A opláčou ji v ústraní a dají s ní už konečně pokoj.
@Mirčulka píše:
Holky, kdo máte čas, zavoláme produkci, že půjdem zadarmo dělat kompars Jítě. Vystřídáme se u ní na nehtách, už je mi jí líto jak se nemůže herecky projevit, zas tam seděla jak sfinga