Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1121
23.11.18 19:34

@FreeLady12 miluje Malere :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
23.11.18 19:34

@FreeLady12 Protože miluje Maléře. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
23.11.18 19:36

Nezacina nahodou advent az v nedeli 2.prosince? Mara a radka se asi.popletli o tyden pac venec uz maji na stle se ctyrmi svickami tohle pondeli :lol: :lol: :lol: nebo mozna si jej pripravili uz dopredu … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
23.11.18 19:38

V pondělním dílu řve Mára na Karlu ještě hnusněji. Jasně, ona jde do práce, přestože má angínu, ale je snad svéprávná a ani tohle není důvod, aby se k ní tak choval.

Mám docela ráda, jak Rímský Máru hraje, ale řekla bych, že totálně selhává při vyjádření hněvu. Připadá mi, že pokaždý strašně přehrává. Ve tváři ukazuje úplně nepřiměřenou nenávist, tón hlasu nechutně pohrdavej a tady tahle řeč těla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
23.11.18 19:41

Teda karla nemocna a mara v klidu pozve matinku a ta este vyzvida o pripadu … taky ohromne sou v jedne mistnosti karla si nemuze ani v klidu lehnout .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148710
23.11.18 20:17
@1Julie píše:
V pondělním dílu řve Mára na Karlu ještě hnusněji. Jasně, ona jde do práce, přestože má angínu, ale je snad svéprávná a ani tohle není důvod, aby se k ní tak choval.Mám docela ráda, jak Rímský Máru hraje, ale řekla bych, že totálně selhává při vyjádření hněvu. Připadá mi, že pokaždý strašně přehrává. Ve tváři ukazuje úplně nepřiměřenou nenávist, tón hlasu nechutně pohrdavej a tady tahle řeč těla :lol: :lol: :lol:

Vím že tu má fanynky,ale mě přijde jak zloprcek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
23.11.18 20:25
@chs.jasmin píše:
Protože prahne po Martinovi :mrgreen: A protože žádný vztah nemůže být pevný a v pohodě a protože každý s každým :roll:

A oni už spolu jako něco měli? Ona s Maléřem? A Maléř to ví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
23.11.18 21:25
@Anna766 píše:

Jo, to „zloprcek“ sedí :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
23.11.18 21:49
@Anna766 píše:

Ježiš to je ale úplně přesná definice!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
23.11.18 22:01
@1Julie píše:
V pondělním dílu řve Mára na Karlu ještě hnusněji. Jasně, ona jde do práce, přestože má angínu, ale je snad svéprávná a ani tohle není důvod, aby se k ní tak choval.Mám docela ráda, jak Rímský Máru hraje, ale řekla bych, že totálně selhává při vyjádření hněvu. Připadá mi, že pokaždý strašně přehrává. Ve tváři ukazuje úplně nepřiměřenou nenávist, tón hlasu nechutně pohrdavej a tady tahle řeč těla :lol: :lol: :lol:

Výraz ujde,ale ten svetr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
24.11.18 06:41

Fakt se snažím pochopit, že má o ni strach, ale nějak mi to nejde. Jasně, je nemocná, má angínu, bere antibiotika a měla by ležet v posteli a ne běhat po venku. Jenže … její práce je prostě taková a on to věděl. Navíc když je tak strašně nemocná a má ležet, tak proč zve maminku a ještě ji nechává u nich přespat. To by mi hoooodně vadilo. Doufám, že Karla s tou prací kvůli Márovi nesekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19264
24.11.18 07:31
@Anna766 píše:
:potlesk: Zloprcek - to je přesné.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
24.11.18 07:45

@FreeLady12 Maléř to ví, zatím proběhly dvě líbačky a on se to snaží ukočírovat. Ale samozřejmě se do budoucna neudrží, protože co bychom tu jinak řešily, že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
24.11.18 07:58

Mohla by se dát Šárka dohromady s policajtem, teď mi vypadlo jméno :D Maji se nějak sejít na vánoce náhodně v coolne, to by mohlo situaci vyřešit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
24.11.18 08:17
@yasmine5 píše:
Mohla by se dát Šárka dohromady s policajtem, teď mi vypadlo jméno :D Maji se nějak sejít na vánoce náhodně v coolne, to by mohlo situaci vyřešit :D

S Hermanem? To teda..akce by jim to sedlo. :palec: Jestli by zas nebyl menší jak ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí