Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nezacina nahodou advent az v nedeli 2.prosince? Mara a radka se asi.popletli o tyden pac venec uz maji na stle se ctyrmi svickami tohle pondeli
nebo mozna si jej pripravili uz dopredu … ![]()
V pondělním dílu řve Mára na Karlu ještě hnusněji. Jasně, ona jde do práce, přestože má angínu, ale je snad svéprávná a ani tohle není důvod, aby se k ní tak choval.
Mám docela ráda, jak Rímský Máru hraje, ale řekla bych, že totálně selhává při vyjádření hněvu. Připadá mi, že pokaždý strašně přehrává. Ve tváři ukazuje úplně nepřiměřenou nenávist, tón hlasu nechutně pohrdavej a tady tahle řeč těla
![]()
Teda karla nemocna a mara v klidu pozve matinku a ta este vyzvida o pripadu … taky ohromne sou v jedne mistnosti karla si nemuze ani v klidu lehnout .
@1Julie píše:
V pondělním dílu řve Mára na Karlu ještě hnusněji.Jasně, ona jde do práce, přestože má angínu, ale je snad svéprávná a ani tohle není důvod, aby se k ní tak choval.Mám docela ráda, jak Rímský Máru hraje, ale řekla bych, že totálně selhává při vyjádření hněvu. Připadá mi, že pokaždý strašně přehrává. Ve tváři ukazuje úplně nepřiměřenou nenávist, tón hlasu nechutně pohrdavej a tady tahle řeč těla![]()
![]()
Vím že tu má fanynky,ale mě přijde jak zloprcek.
@chs.jasmin píše:
Protože prahne po MartinoviA protože žádný vztah nemůže být pevný a v pohodě a protože každý s každým
A oni už spolu jako něco měli? Ona s Maléřem? A Maléř to ví?
@Anna766 píše:
Jo, to „zloprcek“ sedí
![]()
@Anna766 píše:
Ježiš to je ale úplně přesná definice!
@1Julie píše:
V pondělním dílu řve Mára na Karlu ještě hnusněji.Jasně, ona jde do práce, přestože má angínu, ale je snad svéprávná a ani tohle není důvod, aby se k ní tak choval.Mám docela ráda, jak Rímský Máru hraje, ale řekla bych, že totálně selhává při vyjádření hněvu. Připadá mi, že pokaždý strašně přehrává. Ve tváři ukazuje úplně nepřiměřenou nenávist, tón hlasu nechutně pohrdavej a tady tahle řeč těla![]()
![]()
Výraz ujde,ale ten svetr ![]()
Fakt se snažím pochopit, že má o ni strach, ale nějak mi to nejde. Jasně, je nemocná, má angínu, bere antibiotika a měla by ležet v posteli a ne běhat po venku. Jenže … její práce je prostě taková a on to věděl. Navíc když je tak strašně nemocná a má ležet, tak proč zve maminku a ještě ji nechává u nich přespat. To by mi hoooodně vadilo. Doufám, že Karla s tou prací kvůli Márovi nesekne.
@Anna766 píše:
@FreeLady12 Maléř to ví, zatím proběhly dvě líbačky a on se to snaží ukočírovat. Ale samozřejmě se do budoucna neudrží, protože co bychom tu jinak řešily, že ![]()
Mohla by se dát Šárka dohromady s policajtem, teď mi vypadlo jméno
Maji se nějak sejít na vánoce náhodně v coolne, to by mohlo situaci vyřešit ![]()
@yasmine5 píše:
Mohla by se dát Šárka dohromady s policajtem, teď mi vypadlo jménoMaji se nějak sejít na vánoce náhodně v coolne, to by mohlo situaci vyřešit
S Hermanem? To teda..akce by jim to sedlo.
Jestli by zas nebyl menší jak ona.