Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@five5 anonym, protože nepíšu o sobě, ale moje švagrová má maminku , která má sestru, a obě si našly manžela příjmením Novák, a ti chlapi jsou úplně cizí, takže obě změnily stejné rodné příjmení na stejné vyvdané příjmení. Dělá to lidem okolo zmatek, protože každý předpokládá, že bratři jsou jejich manželé a ony jsou švagrové, ale není to tak ![]()
Prijde to jen mne, ze je Ulice nejnudnejsi za cele roky?? Neni nic a nikdo, na co tam koukam rada. Naposled byla zajimava linka s hasicem. Dosly napady a je to znat. Linka Peska, katastrofa, Rozina s kamoskou jeste vetsi, jen vypln casu. Marecek uz taky neni zajimavej. Karla s Marou nuda. Jediny, na co cekam, jak dopadne, jsou Frgalovi a Sarka..Je neco, co vas tam ted vylozene bavi?
@Eemii píše:
@Anna766 jojo, s nim je sranda, na nej jsem zapomnela.
A dřív jsem mívala ráda Jardův humor,sarkasmus,ironii.Hlavně vůči matce,profesorce Hejlové.
@Eemii Ne, nebaví . Všichni jsou únavní ,stále zaneprázdněná Karla,pořád dokola starej Pešek se ségrou, Rozina s exémem .Stará Marečková jak se cpe i do toho pidibytu je na ránu.
Miloš občas pobaví, ale s Ančou to už je trochu křeč.
Přiznám se, že bych chtěla, aby si Maléř začal se Šárkou, aby se aspoň něco dělo.
Ne že bych to Veronice přála - ale není to reálná osoba, tak co:)
@Anna766 píše:
A dřív jsem mívala ráda Jardův humor,sarkasmus,ironii.Hlavně vůči matce,profesorce Hejlové.
Jo, Jardu jsem mela taky rada, jeho humoc me bavi. Chybi tam.
@Konnny no meli by si neco zacit, aby se neco delo
Malerka beztak zahne s Binarem, ![]()
@hodinarka píše:
Tak mě nově začala s*át Veronika. Její krčící čelo bych ještě překousla, ale když začne krčit horní ret, vypadá jak dinosaurus.
Aaaaaale,vzdyt kazdy mame nejaka „sva“ gesta nebo mimiku,tohle mi teda nejak neva,stejne jako u te Terky,ze pri dekovani ma takovy jakoby litovaci ton,jak jsem nedavno psala,ale taky nic hroznyho,ja ji mam opravdu rada.
@Konnny píše:
@five5 Jsem jen čekala, že ji tam Binar začne před Maléřem obskakovat s náplastí a prst ošetřovat.
Jo,taky jsem cekala,ze to zdlouhavy ocucavani prstu bude mit nejaky „duvod“. A ono nic. ![]()
@Anna766 píše:
Jojo,souhlasim.
@Konnny píše:
@Eemii Ne, nebaví . Všichni jsou únavní ,stále zaneprázdněná Karla,pořád dokola starej Pešek se ségrou, Rozina s exémem .Stará Marečková jak se cpe i do toho pidibytu je na ránu.
Miloš občas pobaví, ale s Ančou to už je trochu křeč.
Přiznám se, že bych chtěla, aby si Maléř začal se Šárkou, aby se aspoň něco dělo.Ne že bych to Veronice přála - ale není to reálná osoba, tak co:)
Asi tak. Taky mě zajímá, jak se Oťas popere se smradama ve škole. Zbytek mě už nebaví ![]()
Tak já doufám, že si Martin se Šárkou nezačne. Přece byl hotový, když se Verča zamilovala do faráře a 2× se s ním líbala. Martin už udělal, to samé. Takže doufám, že se udrží a utne to. Jestli ne, je to slaboch. I když ten Martin mi nepříjde, že by byl nějak moc zakoukaný do Šárky, doma je v úplně v pohodě. Šárka v tom lítá více. Kdyby se mu Veronika více doma věnovala byla by situace jiná.
@Kelliee oťas je tragéd. Doufám, že už se to někde pohne, na to se nedá skoro dívat
@five5 píše:Že?
@Kelliee oťas je tragéd. Doufám, že už se to někde pohne, na to se nedá skoro dívat