Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
hodinarka
26.11.18 21:07

A Jana s instáčem je na ránu :pocitac: :pocitac: To jako někdo takhle fakt funguje? :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
69235
26.11.18 21:35

pomóóć, zabijte někdo toho Kaštana, to se fakt nedá :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
26.11.18 22:50

Jak je to s tím modemem a s těmi daty? S tím jsem se ještě nesetkala, tak snad platí wifi připojení na celý měsíc, ne? Proč to musí pořád vypínat?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.18 22:54

@Klopotkova Já mám pocit, že to vypínaj z důvodu, aby jim tam doma furt něco „nezářilo“.

• Citovat
  • Upravit
1437
26.11.18 22:56

@Klopotkova nejak jsem nezaregistrovala, ze by to vypinala kvuli omezenému poctu dat.
Myslela jsem, ze to vypina pac wi-fi vlny a telefon u hlavy zpusobuje nádory a brání to dobrému spánku.
Tez na noc vypinam. A na telefonu davam jen omezemy rezim na volání a budik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
26.11.18 22:58
@boska90 píše:
@Klopotkova nejak jsem nezaregistrovala, ze by to vypinala kvuli omezenému poctu dat.
Myslela jsem, ze to vypina pac wi-fi vlny a telefon u hlavy zpusobuje nádory a brání to dobrému spánku.
Tez na noc vypinam. A na telefonu davam jen omezemy rezim na volání a budik

… ale oni ten modem mají v obýváku a tam nikdo nespí

• Citovat
  • Upravit
1437
26.11.18 23:05
@Klopotkova píše: … ale oni ten modem mají v obýváku a tam nikdo nespí

Ale šíří se to po bytě!!! A co teprve wi-fi od vsech sousedů!!! :lol:.
Hele upřímně nevím, co je na tom pravdy, jen jsem se to nejak naučila vypinat, pro klid duše. A ten rezim na telefonu, aspon me nerusi všelijaké upozornění.
Ale zdá se mi, ze to tam ta jana zminila, ze je to kvůli tomu záření. Upřímně znám dost lidi,co to dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
26.11.18 23:15
@boska90 píše:
Ale šíří se to po bytě!!! A co teprve wi-fi od vsech sousedů!!! :lol:.
Hele upřímně nevím, co je na tom pravdy, jen jsem se to nejak naučila vypinat, pro klid duše. A ten rezim na telefonu, aspon me nerusi všelijaké upozornění.
Ale zdá se mi, ze to tam ta jana zminila, ze je to kvůli tomu záření. Upřímně znám dost lidi,co to dělá

Přeškrtnuto.

V díle, který bude ve středu říká Jana Rozině, že si za dýška koupila data …

• Citovat
  • Upravit
1437
26.11.18 23:24

@Klopotkova data do modemu nebo na SIM do práce? Očividně podle dneška, je trosku zavisla:), kdyz resi prvni ,,instač " nez zákazníky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
26.11.18 23:46
@boska90 píše:
@Klopotkova data do modemu nebo na SIM do práce? Očividně podle dneška, je trosku zavisla:), kdyz resi prvni ,,instač " nez zákazníky

… že si dokoupila data za dýška kvůli dědovi … tam padlo

• Citovat
  • Upravit
65168
27.11.18 06:10
@Klopotkova píše: … že si dokoupila data za dýška kvůli dědovi … tam padlo

Ale asi proto,aby nemusela zapínat wifi. Protože ted už se platí jen paušál. A pochopila jsem to tak,že jednak záření, navíc to žere elektriku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
27.11.18 06:17

Scénáristi zase zaspali- jak se může Radky snacha jmenovat Kolářová? :D Radka sice je Kolářová, ale až po sňatku s dědou. Ledaže by si syn měnil příjmení po otčímovi? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
27.11.18 06:37
@hodinarka píše:
A Jana s instáčem je na ránu :pocitac: :pocitac: To jako někdo takhle fakt funguje? :pocitac:

Funguje tak spousta mladých lidí. Ale s tou snídaňovou fotkou to prehanela. I když … taky si jídlo občas vyfotím. :oops: Jinak by mě ani nenapadlo WiFi na noc vypínat. Máme ji v kuchyni,ale i kdyby byla v ložnici,tak bych nevypinala. Mobil mám na nočním stolku a mám ho ztišený,aby nebudil malého.

U Marcelky měla Veronika s anorexií pravdu, je to velké riziko,že do mi spadne znovu. Tohle nikdy neskončí. Bohužel. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
27.11.18 06:39
@Fíková píše:
Scénáristi zase zaspali- jak se může Radky snacha jmenovat Kolářová? :D Radka sice je Kolářová, ale až po sňatku s dědou. Ledaže by si syn měnil příjmení po otčímovi? :jazyk:

Pokud vim neni tam zmineni zadne jeji predchozi prijmeni… Jeste jsem se k tomu teda nedostala, ale mohla si snacha nechat dívčí jmeno i po svatbe, nebo mohla mit prvniho manzela Kolare… To neni zas t neobvykle jmeno a moje prababa se dvakrat vdala, oba manzele melibstejne prijmeni aniž by byli nejak pribuzni a jedna kolegyne taky mela stejne prijmeni jako jeji pritel, s ditetem se hodilo, i když se nevzali, jmenovali se vsichni stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
27.11.18 06:45
@lucka_mac píše:
Funguje tak spousta mladých lidí. Ale s tou snídaňovou fotkou to prehanela. I když … taky si jídlo občas vyfotím. :oops: Jinak by mě ani nenapadlo WiFi na noc vypínat. Máme ji v kuchyni,ale i kdyby byla v ložnici,tak bych nevypinala. Mobil mám na nočním stolku a mám ho ztišený,aby nebudil malého.U Marcelky měla Veronika s anorexií pravdu, je to velké riziko,že do mi spadne znovu. Tohle nikdy neskončí. Bohužel. :zed:

Když se z anorexie mohla za tři měsíce zcela vyléčit,tak je snad jasný,že je to na věky věků.
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky