Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 Možná ne přímo manipulátor, ale nechápu, proč by Karla měla měnit práci teď ani až budou mít děti. ![]()
Edit.: On by asi chtěl mít ženu, která bude s ním sedět doma a starat se o děti. Ale to si prostě vybral špatně. Opět.
A Marečková se zase předvedla. Ví, že je Karla nemocná a chce tam ještě přespávat. Taková tchyně, to je na zabití. ![]()
@věrasek80 píše:
nejsi jediná mě taky nevadí
Ani mně nijak Peškovi nevadí.
@Anna766 píše:
Takové drámo a já to včera neviděla.
No,Mára řekl před tím tomu ,kterého zadrželi,že na Karle pozná,když - jako pracovně,„na něco kápne“,a on pak když přišel do Coolny,tak vytáhl okamžitě kvér a mířil Karle na hlavu,ale Mára a ten Karly kolega ho spacifikovali a to bylo vše. Celkem rychlý.
Proc te Rybove cpou cigaretu, kdyz je evidentne nekurak
drzo to jak prase kost.
![]()
@Jaa-aa píše:
Proc te Rybove cpou cigaretu, kdyz je evidentne nekurakdrzo to jak prase kost.
![]()
![]()
![]()
Ona mi i s tím alkoholem připadá hrozně nepřirozená. Nesedí to k ní.
@Jaa-aa píše:
![]()
![]()
![]()
koukám,že jsme se shodly.
@Jaa-aa píše:
![]()
![]()
![]()
„Linda je známá tím, že někdy jde ve zdravém stravování až do extrému. Jednou si třeba naordinovala půl roku bez chleba a přestala pít mléko. Jak se ale slučuje zdravý životní styl s vášnivým kouřením? Linda Rybová kouří bio cigarety? To ví zřejmě jen sama Linda, která si už léta kromě bio stravy dopřává také pořádné dávky nikotinu.“*
@Jaa-aa píše:
![]()
![]()
![]()
Linda kouri v realu ale taky se divim jak drzi tu cigaretu … ![]()
Ahoj ve spolek… kdysi jsem v téhle skupině taky žhavě diskutovala.
Ale teď jsem rok a půl Ulici neviděla… asi se k tomu nechci vracet, ale!!!
Poví mi někdo proč se ta bloncka rozešla s Hložánkem?
Já teda ani nevěděla, že jsou spolu… a kouknu omylem na nějakých deset minut, po roce a pul a zvědavost je metla lidstva ![]()
@FreeLady12 píše:
Ahoj ve spolek… kdysi jsem v téhle skupině taky žhavě diskutovala.
Ale teď jsem rok a půl Ulici neviděla… asi se k tomu nechci vracet, ale!!!Poví mi někdo proč se ta bloncka rozešla s Hložánkem?
Já teda ani nevěděla, že jsou spolu… a kouknu omylem na nějakých deset minut, po roce a pul a zvědavost je metla lidstva
Protože prahne po Martinovi
A protože žádný vztah nemůže být pevný a v pohodě a protože každý s každým ![]()