Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1437
22.11.18 21:43

Tak jsem koukla na tu scenku v coolne a fakt byla trapná. Zrovna tomuhle mohli dat vic casu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
22.11.18 21:46

Potřebuji doplnit nehty, asi si taky zajdu k Jitce.

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
22.11.18 21:55
@Klopotkova píše:
Potřebuji doplnit nehty, asi si taky zajdu k Jitce.

Nooo, tak určitě ;)

• Citovat
  • Upravit
3336
22.11.18 23:23
@terinka4444 píše:
Vejmělkovou, ale nakonec jsem si to rozmyslela, tak promiň, ale je to důra, ne milá osoba :mrgreen:

Já jsem si domyslela Rybovou, a ono ne… Takhle vznikají drby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.11.18 05:49
@Letee píše:
Boze v patek uz i karla nakoupila v kauflandu veprove maso jen se asi trochu popletla a misto koupila sem cerstve veprove z kauflandu rekla ceske veprove z kauflandu :roll: :roll: :roll:

nene je potřeba do podvědomí žen dostat, že maso v Kauflandu je českých chovů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.11.18 05:50

Hele hezká stránka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
23.11.18 07:05

Ta Šárina je pitomá. Že ji to neni blby, lézt za ženatým chlapem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
23.11.18 08:20
@boska90 píše:
Tak tu scenku v coolne jsem zrovna prosvihla :zed: :zed: :zed:Jsem asi jedina, ale mně Peskovi nevadi. Dnes jsem se dokonce příjemně bavila

nejsi jediná mě taky nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
23.11.18 08:32

Co na nás chystají v prosinci /neškrtám, volně ke čtení na stránkách fanclubu Ulice:

Obsahy epizod Ulice - 49. týden 2018

pondělí 3.12. 2018
Je čas adventu, ale Martin i Šárka si mohou nechat o adventní náladě jen zdát. Už nějaký čas bojují s vlastními city, snaží se jim odolat, jenže to je čím dál těžší. Ženatý Martin nechce v žádném případě ohrozit své manželství či ublížit Veronice. Každé jejich setkání je pro ně proto těžkou zkouškou s nejistým výsledkem… Jak to Martin a Šárka ustojí dnes, navíc v přítomnosti Veroniky? Čím Šárka naprosto rozhodí Martina? A proč skončí v slzách?

úterý 4.12. 2018

Může být něco absurdnějšího než podezření, že mezi zadanými rodiči partnerů je něco mnohem víc než klasické přátelství a příbuzenský vztah? Když se Tereza svěří Davidovi se svým podezřením ohledně Vlaďky a Tomáše, hodně ho to pobaví. Smích ho ale rychle přejde ve chvíli, kdy zjistí, že Tereza zřejmě není tak mimo, jak by se zdálo. Ke všemu se ukáže, že není sama, kdo ty dva řeší… Čím překvapí Davida jeho táta? A co Terezu jen utvrdí v tom, že Davidovi rodiče mají krizi právě kvůli jejímu tátovi? Žádné drama ale není na pořadu dne! Tereza a David se ocitnou spíš v komedii plné omylů…

středa 5.12. 2018
Jaký by to byl Mikuláš, kdyby nezavítal i do Ulice, kde na něj napjatě čeká malý Alex Nykl? Ten se už mikulášské nadílky nemůže dočkat, ovšem pro Lumíra to znamená narychlo zajistit, aby se vůbec konala, protože původně měl být Alex v Málkově. Na těžký úkol naštěstí sám nezůstane, i když jedna změna tu bude. Poprvé si Mikuláše užije se vším všudy jako rodič. A bude jen žasnout stejně jako Světlana a ostatní, co všechno je v dnešní době na Mikuláše možné a kam ten svět spěje … Komu anděl splní největší přání? Kdo bude mít z Mikuláše a čerta pořádný šok a proč? A jak tahle mikulášská nadílka nečekaně dopadne?

čtvrtek 6.12. 2018

Srazy s bývalými spolužáky jsou událostí, kterou si nechá ujít málokdo. Tereza není výjimkou. Na spolužáky se těší, ale večer pro ni rychle skončí ve chvíli, kdy se jí udělá zle. Naštěstí se najde jedna dobrá duše, která ji doprovodí domů a je s ní, než se dá zase dohromady. Tím andělem strážným je krásná Magda, kterou hodně překvapí, že Tereza je Davidova manželka. Bez mučení přizná, že na škole se jí David hodně líbil… Komu padne do oka ona sama? Čím každého hned upoutá?

pátek 7.12. 2018

Co může být pádnějším důvodem k zakopání válečné sekery mezi exmanželi než zjištění, že by mohli být už brzy prarodiči? Věrka Marečková si nepřeje již několik let nic jiného než stát se babičkou. Teď to konečně vypadá hodně nadějně, ovšem Věrčinu radost kalí Lubošova zatvrzelost. Pořád jí totiž nevěří, že Kryštof je opravdu jeho syn. S tím se ale Věrka nehodlá smířit… Co udělá? Jak to spolu s Lubošem nyní mají? A jak na tom je Karla? Proč ji Mára varuje právě před mámou?

Obsahy starších epizod zde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
23.11.18 09:18

@Iv.Sa. těším se víc než na ježiška :) hlavně spojeníTomáš a Vlaďka bude zajímavý. Jen nevím kdo je krásná Magda? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14614
23.11.18 09:40

Holky, prosím kdo koukáte dopředu - dosáhla linka sourozenců Peškových scénou v hospodě vrcholu trapnosti, nebo se to bude ještě stupňovat? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
23.11.18 09:45

@Michelle_M obávám se, že hraběnka ještě neřekla poslední slovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
23.11.18 09:53
@Mirčulka píše: