Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Konnny píše:
@Iv.Sa. Prosímtě, matka pluku, taková krásná baba:) Hložánek je prostě ucho, pořád mladej Hložánek. Udělali to tak schválně, aby byla k pochopení její slabost pro zralejšího Maléře. Ale tu upřímně teda taky moc nechápu, co na něm tak vidí..Plešatej, ušatej, věčně podebranej.
„Skoro“ jako matka pluku jsem psala
Je to krásná baba, to bezesporu
Maléře zná jen jako „rytíře ve zbroji“, že je to puchejř chuděra netuší
![]()
@Konnny píše:
@Iv.Sa. Prosímtě, matka pluku, taková krásná baba:) Hložánek je prostě ucho, pořád mladej Hložánek. Udělali to tak schválně, aby byla k pochopení její slabost pro zralejšího Maléře. Ale tu upřímně teda taky moc nechápu, co na něm tak vidí..Plešatej, ušatej, věčně podebranej.
Taky se mi Maléř vzhledově nelíbí, jak píšeš, plešatej, ušatej, ale postavu má skvělou a je mi i sympatický a myslím, že má dobré názory, pokud tedy zrovna nehysterčí, to je na přesdržku.
@Anna766 píše:
Balzerova je teď v letech snad jestě šmrncovnější než zamlada.Ve filmu Ženy v pokušení byla suprová.
Presneee! I ten vztah s dcerou…no vsak asi vis.
@dagmarkaa píše:
A mně se zase Holišová nelíbí
Mne jo,je to kocka.
@Klopotkova píše:
Taky se mi Maléř vzhledově nelíbí, jak píšeš, plešatej, ušatej, ale postavu má skvělou a je mi i sympatický a myslím, že má dobré názory, pokud tedy zrovna nehysterčí, to je na přesdržku.
Jsem od něj dobrý názor ještě nezaznamenala ![]()
@Anna766 píše:
To dělaj ty její prsa,tu mohutnost,a myslím že i kamera přidává.
Vidim to stejne.
@Dory22 píše:
@Jaa-aa Lindu Rybovou mám ráda, ale zprotivěla se mi když hrála v ,, Cesty domů".Tady mi zatím nevadí. A hrozně se mi líbí v komedii Andílek na nervy. Kde je v hlavní roli Rozina (Anna Kadeřávková).
No v Cestach domu hrala takovou vysinutou potvoru.
@Anna766 píše:
Ta " stará" garda hereček, to byly krásné ženskè.Žádné světové herečky se mi tak nelíbily jako ty naše…Freimanová,Balzerová,Šafránková,Carmen Mayerová,Květa Fialová,Breichová,Jana Hlaváčová,Jorga Kotrbová,Jarmila Švehlová a další a další…jedna čupr baba vedle druhé.
Opet souhlas! ![]()
@Anna766 píše:
Jsem od něj dobrý názor ještě nezaznamenala
Já jo, poradil Šárce, když ji Mastný obtěžoval, dokázal ji uklidnit, k Filipovi je taky rozumný atd. a dělá mi dobře jeho hlas, tak nějak mě uklidňuje, ale jen v případě, že mluví klidně a zrovna nehysterčí.
Občas svými výbuchy vzteku nepříjemně zaskočí, ale jinak s ním problém nemám, ale jako chlap mě nepřitahuje.
Příspěvek upraven 22.11.18 v 09:31
@Iv.Sa. píše:
„Skoro“ jako matka pluku jsem psala![]()
Je to krásná baba, to bezesporu
Maléře zná jen jako „rytíře ve zbroji“, že je to puchejř chuděra netuší
![]()
No prave..ze to netusi.
@Anna766 píše:
Jsem od něj dobrý názor ještě nezaznamenala
Mozna jak podrzel tu jejich neter s tou anorexii.
@Žirafa 69
No právě. A tam se mi vůbec nelíbila. Měla jsem ji ráda v ordinaci a v komedii Andílek na nervy. V ulici mi zatím nevadí, ale je tam taková nevýrazná. Třeba bude v ulici s Evženem. ![]()
@Lee92 Taky mi to přijde o ničem.
Pořád jen vzpomínat co bylo atd.
Děj o ničem.
@Žirafa 69 píše:
Mozna jak podrzel tu jejich neter s tou anorexii.
To je pravě to,radí a drží všude a každému,jen na vlastní ženu je jak pes a furt po ní štěká.
@Anna766 píše:
To je pravě to,radí a drží všude a každému,jen na vlastní ženu je jak pes a furt po ní štěká.
Tak to je fakt, no. To mas pravdu.
@Žirafa 69 píše:
Tak to je fakt, no. To mas pravdu.
Drtil i Rozinu a Filipa, ale Marcelko sem, Marcelko tam… Mého bývalého měl také kde kdo rád a jaká, že je s ním legrace…, ale nás doma psychicky ničil ![]()
@Dory22 píše:
@Žirafa 69
No právě. A tam se mi vůbec nelíbila. Měla jsem ji ráda v ordinaci a v komedii Andílek na nervy. V ulici mi zatím nevadí, ale je tam taková nevýrazná. Třeba bude v ulici s Evženem.
Jo, budou spolu, ani nevím, zda jsem ráda nebo ne, čas ukáže.
@Marcella01 píše:
A koho pomlouvate? Terinka citaci smazala![]()
![]()
Vejmělkovou, ale nakonec jsem si to rozmyslela, tak promiň, ale je to důra, ne milá osoba ![]()
@Klopotkova píše:
edit osobní věciPříspěvek upraven 22.11.18 v 08:37
děkuju