Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
21.11.18 08:32
@Aotearoa píše:
Mně přijde jako dost průměrná holka, on je proti ní podle mě mnohem hezčí, i když můj typ to není.

Šárka je hezká, ale nedělala bych z ní až tak nějakou kočku. Krasavice byla třeba Dominika Kadlčková, která hrála Adrianu jako mladou. :kytka:
Mně se taky mladý Hložánek líbí, je to typický krasavec, i když můj typ taky není.

• Citovat
  • Upravit
701
21.11.18 08:33

Odbočím od vztahů, pobavil mě Lumča, že jim o půlnoci nepeče pec. To jsem tam přehlídla nějaký tajný noční zaměstnance, nebo kdo tam normálně v noci maká? Doteď jsem myslela, že Nyklovic pekařství je jediný na světě kam se chodí na osmou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21423
21.11.18 08:42

@Mirčulka Nad tim jsem uz taky premyslela, ze nepecou v noci, jako ostatni pekarny, ale rano a pak to nekam rozvazi. Asi do vecerek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
21.11.18 08:56
@Mirčulka píše:
Odbočím od vztahů, pobavil mě Lumča, že jim o půlnoci nepeče pec. To jsem tam přehlídla nějaký tajný noční zaměstnance, nebo kdo tam normálně v noci maká? Doteď jsem myslela, že Nyklovic pekařství je jediný na světě kam se chodí na osmou :)

V noci tam pečou zlé koláče a krutopárky, přece. :lol: Jinak rohlíky ani chleba se tam nepečou vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
21.11.18 09:15

Nesmíme to brát tak vážně. Ale kdo dělá opravdu v pekárně tak se musí bavit, jak tam nad jedním plechem šátečků stojí Zuzana, Anča a Růža. To pak jeden musí vyjít na 70.- :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148773
21.11.18 09:20
@Klopotkova píše: Šárka je hezká, ale nedělala bych z ní až tak nějakou kočku. Krasavice byla třeba Dominika Kadlčková, která hrála Adrianu jako mladou. :kytka:
Mně se taky mladý Hložánek líbí, je to typický krasavec, i když můj typ taky není.

Mě přijde jako jednoznačně jedna z nejhezčích a nejpřitažlivějších hereček vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
21.11.18 09:49

@Mirčulka též jsem nad tím už přemýšlela. Že se jim vyplatí utáhnout tolik zaměstnanců :mrgreen: asi potřebuji radu ohledně podnikání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
21.11.18 10:12
@Klopotkova píše: Šárka je hezká, ale nedělala bych z ní až tak nějakou kočku. Krasavice byla třeba Dominika Kadlčková, která hrála Adrianu jako mladou. :kytka:
Mně se taky mladý Hložánek líbí, je to typický krasavec, i když můj typ taky není.

Hložánek typický krasavec? Mě teda jako kluk - chlap, nic neříká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
21.11.18 10:57
@Konnny píše:
Hložánek typický krasavec? Mě teda jako kluk - chlap, nic neříká.

Pro puberťačka nebo ženskou co je na zajíce … :mrgreen:
Mně se líbí Tony … hmmm, Binar je sympaťák, Jarda jako kámoš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
21.11.18 10:58
@Anna766 píše:
Mě přijde jako jednoznačně jedna z nejhezčích a nejpřitažlivějších hereček vůbec.

To jako fakt? Jo, hezká je, ale jsou tady mnohem, mnohem hezčí.

A jsme u toho, jak je ta krása pomíjivá a jak na ni může mít každý úplně jiný názor.
Já zase měla takový názor na Vejmělkovou, když se dívám na seriály, kde hrála, hezčí blondýna snad ani neexistuje.

• Citovat
  • Upravit
39680
21.11.18 11:06
@GabinkaCh píše:
Jéžiš ať už Martin skočí na Šarku.Ta na to čeká a on taky nevypadá,že by nechtěl

Taky me to vcera napadlo. :) Jsem si rikala neco jako - tak kdyz uz si ty vase vztahy chcete touto svou „touhou po neznamem“ po..delat, tak na to skocte, pak zjistite, ze je to vsude stejny a ze vam to za to nestalo a pak budete akorat zehlit nebo se rozchazet a zjistite, jak jste si meli vazit toho, co jste meli. Teda Martin rozhodne. Pisu sice blbosti, ale jak jsem ty dva vcera videla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
21.11.18 11:14

@cookies321
Radu ohledně podnikání by jich potřebovalo víc, když si vzpomenu na Ingrid jak tam celou pracovní dobu v kadeřnictví přehazovala dva šanony sem a tam a ještě se na ní nesmělo mluvit, protože toho má moc :lol: A Vejmělková na mě taky kdysi působila jak nadpozemský zjeveni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
21.11.18 11:16
@sissi001 píše:
Pro puberťačka nebo ženskou co je na zajíce … :mrgreen:
Mně se líbí Tony … hmmm, Binar je sympaťák, Jarda jako kámoš.

Toby?vidíš pro mě není hezký,je nezajímavý a nepřitažlivý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39680
21.11.18 11:24
@Mirčulka píše:
@cookies321
Radu ohledně podnikání by jich potřebovalo víc, když si vzpomenu na Ingrid jak tam celou pracovní dobu v kadeřnictví přehazovala dva šanony sem a tam a ještě se na ní nesmělo mluvit, protože toho má moc :lol: A Vejmělková na mě taky kdysi působila jak nadpozemský zjeveni :)

Nebo Jitka - v ruce vecne pilnik,ale zadna zakaznice. ;)
Jo,Vejmelkova taky byla kost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148773
21.11.18 11:43
@Klopotkova píše:
To jako fakt? Jo, hezká je, ale jsou tady mnohem, mnohem hezčí.A jsme u toho, jak je ta krása pomíjivá a jak na ni může mít každý úplně jiný názor.
Já zase měla takový názor na Vejmělkovou, když se dívám na seriály, kde hrála, hezčí blondýna snad ani neexistuje.

To byla krásná holka.A stále je.I dnes.Moc hezká žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí