Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Odbočím od vztahů, pobavil mě Lumča, že jim o půlnoci nepeče pec. To jsem tam přehlídla nějaký tajný noční zaměstnance, nebo kdo tam normálně v noci maká? Doteď jsem myslela, že Nyklovic pekařství je jediný na světě kam se chodí na osmou ![]()
@Mirčulka Nad tim jsem uz taky premyslela, ze nepecou v noci, jako ostatni pekarny, ale rano a pak to nekam rozvazi. Asi do vecerek ![]()
@Mirčulka píše:
Odbočím od vztahů, pobavil mě Lumča, že jim o půlnoci nepeče pec. To jsem tam přehlídla nějaký tajný noční zaměstnance, nebo kdo tam normálně v noci maká? Doteď jsem myslela, že Nyklovic pekařství je jediný na světě kam se chodí na osmou
V noci tam pečou zlé koláče a krutopárky, přece.
Jinak rohlíky ani chleba se tam nepečou vůbec.
Nesmíme to brát tak vážně. Ale kdo dělá opravdu v pekárně tak se musí bavit, jak tam nad jedním plechem šátečků stojí Zuzana, Anča a Růža. To pak jeden musí vyjít na 70.- ![]()
@Klopotkova píše: Šárka je hezká, ale nedělala bych z ní až tak nějakou kočku. Krasavice byla třeba Dominika Kadlčková, která hrála Adrianu jako mladou.
Mně se taky mladý Hložánek líbí, je to typický krasavec, i když můj typ taky není.
Mě přijde jako jednoznačně jedna z nejhezčích a nejpřitažlivějších hereček vůbec.
@Mirčulka též jsem nad tím už přemýšlela. Že se jim vyplatí utáhnout tolik zaměstnanců
asi potřebuji radu ohledně podnikání.
@Klopotkova píše: Šárka je hezká, ale nedělala bych z ní až tak nějakou kočku. Krasavice byla třeba Dominika Kadlčková, která hrála Adrianu jako mladou.
Mně se taky mladý Hložánek líbí, je to typický krasavec, i když můj typ taky není.
Hložánek typický krasavec? Mě teda jako kluk - chlap, nic neříká.
@Konnny píše:
Hložánek typický krasavec? Mě teda jako kluk - chlap, nic neříká.
Pro puberťačka nebo ženskou co je na zajíce … ![]()
Mně se líbí Tony … hmmm, Binar je sympaťák, Jarda jako kámoš.
@Anna766 píše:
Mě přijde jako jednoznačně jedna z nejhezčích a nejpřitažlivějších hereček vůbec.
To jako fakt? Jo, hezká je, ale jsou tady mnohem, mnohem hezčí.
A jsme u toho, jak je ta krása pomíjivá a jak na ni může mít každý úplně jiný názor.
Já zase měla takový názor na Vejmělkovou, když se dívám na seriály, kde hrála, hezčí blondýna snad ani neexistuje.
@GabinkaCh píše:
Jéžiš ať už Martin skočí na Šarku.Ta na to čeká a on taky nevypadá,že by nechtěl
Taky me to vcera napadlo.
Jsem si rikala neco jako - tak kdyz uz si ty vase vztahy chcete touto svou „touhou po neznamem“ po..delat, tak na to skocte, pak zjistite, ze je to vsude stejny a ze vam to za to nestalo a pak budete akorat zehlit nebo se rozchazet a zjistite, jak jste si meli vazit toho, co jste meli. Teda Martin rozhodne. Pisu sice blbosti, ale jak jsem ty dva vcera videla…
@cookies321
Radu ohledně podnikání by jich potřebovalo víc, když si vzpomenu na Ingrid jak tam celou pracovní dobu v kadeřnictví přehazovala dva šanony sem a tam a ještě se na ní nesmělo mluvit, protože toho má moc
A Vejmělková na mě taky kdysi působila jak nadpozemský zjeveni ![]()
@sissi001 píše:
Pro puberťačka nebo ženskou co je na zajíce …
Mně se líbí Tony … hmmm, Binar je sympaťák, Jarda jako kámoš.
Toby?vidíš pro mě není hezký,je nezajímavý a nepřitažlivý
@Mirčulka píše:
@cookies321
Radu ohledně podnikání by jich potřebovalo víc, když si vzpomenu na Ingrid jak tam celou pracovní dobu v kadeřnictví přehazovala dva šanony sem a tam a ještě se na ní nesmělo mluvit, protože toho má mocA Vejmělková na mě taky kdysi působila jak nadpozemský zjeveni
Nebo Jitka - v ruce vecne pilnik,ale zadna zakaznice. ![]()
Jo,Vejmelkova taky byla kost.
@Klopotkova píše:
To jako fakt? Jo, hezká je, ale jsou tady mnohem, mnohem hezčí.A jsme u toho, jak je ta krása pomíjivá a jak na ni může mít každý úplně jiný názor.
Já zase měla takový názor na Vejmělkovou, když se dívám na seriály, kde hrála, hezčí blondýna snad ani neexistuje.
To byla krásná holka.A stále je.I dnes.Moc hezká žena.
Šárka je hezká, ale nedělala bych z ní až tak nějakou kočku. Krasavice byla třeba Dominika Kadlčková, která hrála Adrianu jako mladou.