Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@boska90 píše:
@Klopotkova Binar je na ni starej
Tak je starší, ale to není nic proti ničemu, k Rózině mi Miky nejde, vůbec nejde, k Janě už tuplem ne, ale tam hlavně vzhledově ne.
Karla se mi líbila více s těmi krátkými vlasy, byla velice šik a jedna z mála žen, které krátké vlasy sluší.
@Dory22 píše:
@Anna766
Mára je měl vždycky divný. (Vypadají jako mastný)
Karle to ted moc sluší. A hlavně ty lokny.
Mára je hezký teď ve starých dílech,jak je ostřihaný nakrátko a balí Moniku.To mu sedělo líp.
@Anna766 Souhlasím. Tam mu to slušelo.
Taky občas juknu na starou ulici.
Veronika by se mi líbila s Binarem. A Martin se Šárkou. Nevím proč, ale Maléřovi už mě trochu nudí. Pořád jen to samé. Veronika práce,zpěv atd. Už je to o ničem. A začíná to být nudný.
@Dory22 píše:
Veronika by se mi líbila s Binarem. A Martin se Šárkou. Nevím proč, ale Maléřovi už mě trochu nudí. Pořád jen to samé. Veronika práce,zpěv atd. Už je to o ničem. A začíná to být nudný.
zrovna jsem to chtěla psát, jestli nepůjdou kvůli Maléřovo nevěře od sebe a Veronika neskončí u Binara
@terinka4444
Mám stejný pocit. ![]()
A vůbec by mi to nevadilo. Ze začátku měli hezký vztah, ale teď už to není ono. Netráví společně chvíle. Když má Veronika čas, tak on ho nemá. Nemůžu si prostě pomoct.
@Dory22 píše:
@terinka4444
Mám stejný pocit.
A vůbec by mi to nevadilo. Ze začátku měli hezký vztah, ale teď už to není ono. Netráví společně chvíle. Když má Veronika čas, tak on ho nemá. Nemůžu si prostě pomoct.
TEn byt, kde bydlí, je nějakej zakletej. Už rozvrátil manželstí Jordánů, téměř rozvrátil partnerství Hejlů a teď rozvrátí manželství Maléřů.
@Svítící žárovka
Tak ono to bude tím, že se trochu Veronika a Martin odcizili. Veronika je taková akční a neumí prostě říct NE. Chodila z práce do práce (Z pekárny do ateliéru z ateliéru na zkoušku nebo k zákazníkům,šít doma).
A nezbýval jim čas pro sebe.
Jarda a Lenka to nakonec zvládli. I když tam později byla nevěra.
A Bára a Tomáš to byla kapitola sama o sobě.
(Bára mi byla sympatická.) Škoda, že už tam nehraje. A je to uděláno, že se odstěhovala.
@malákráličice Tak tak.
Možná, tak byt Peška je čistý jako Lilie. ![]()
@Dory22 píše:
@terinka4444
Mám stejný pocit.
Mně ze začátku Binar neseděl, ne jako postava Binara, ale ten herec, hrál to tak jako moc familiérně. Ale poslední dobou měním názor. Líbí se mi i ta jeho kamarádka. Líbí se mi, že prostě podporuje, každý by měl mít podporu ve svém partnerovi, ne srážet, řvát, nadávat, urážet se, ale podporovat. Zvláště tehdy, kdy celý život ona obětovala rodině, vždycky se mu podřídila, když byl nemohoucí, táhla dvě práce, aby mu pomohla, a teď, když má děti velké, nepotřebují ji, tak místo aby jí podpořil v rozletu, je jako hovado. Binar je jiný, je nad věcí, s ním by měla otevřený svět.
@terinka4444 píše:
Mně ze začátku Binar neseděl, ne jako postava Binara, ale ten herec, hrál to tak jako moc familiérně. Ale poslední dobou měním názor. Líbí se mi i ta jeho kamarádka. Líbí se mi, že prostě podporuje, každý by měl mít podporu ve svém partnerovi, ne srážet, řvát, nadávat, urážet se, ale podporovat. Zvláště tehdy, kdy celý život ona obětovala rodině, vždycky se mu podřídila, když byl nemohoucí, táhla dvě práce, aby mu pomohla, a teď, když má děti velké, nepotřebují ji, tak místo aby jí podpořil v rozletu, je jako hovado. Binar je jiný, je nad věcí, s ním by měla otevřený svět.
Na názor na Maléře souhlasím.
@Anna766 píše:
Tak je celý pryč z toho jakou to sbalil kočku.Je toho plný asi.
Ale všeho moc škodí,to je fakt.
Mně přijde jako dost průměrná holka, on je proti ní podle mě mnohem hezčí, i když můj typ to není.