Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucka_mac píše:
Na Mikuláše peču perníčky a většinou týden před Vánocemi ostatní. Nedovedu si představit,že bych jedla 6 týdnů staré cukroví.
suché mi nevadí, ale plněné, obzvlášť těmi máslovými, pudinkovými, smetanovými krémy, to bych si neriskla jíst víc jak týden naplněné.
@boska90 píše:
Hystericka Terez.![]()
Má strach o tátu,to se dá pochopit.Určitě víc než než hysterickej žárlivej rapl Maléř,který sám slintá po Šárce…a to jeho holčičko ![]()
Frgál je na ránu (nebo spíše pořádnou nakládačku). A jeho „holčičko“
![]()
@boska90 píše:
Hystericka Terez.![]()
Raději 3× hysterák Terezy, který se dá i pochopit, než jednou zabedněnec Maléř.
fakt dělají z Terezina táty takovýho blba? Volal do ústavu a oni mu dají neschopenku? Nepochopila jsem to.
@Anna766 je to debiiiiiil… no ja bych mu jednu flakla…
A u ty terky. Jasny ma strach, ale mě ty jeji hystericke sceny proste vadi, bud to blbe hraje, nebo mi vadi asi ten ječák. A to jsem si uz říkala, ze hraje zase dobre.. ![]()
@vokishka protoze mu predtim naridili volno.. pac byl neschopnej v praci, tak at se sebere. Nevim jiste, ale předpokladam, ze neplaceny. Tak tam asi volal, ze to bylo tou nemoci.. nevidim na tom nic spatnyho ![]()
@vokishka píše:
fakt dělají z Terezina táty takovýho blba? Volal do ústavu a oni mu dají neschopenku? Nepochopila jsem to.
No to já taky nee ![]()
@renduli píše:
Frgál je na ránu (nebo spíše pořádnou nakládačku). A jeho „holčičko“![]()
Blbecek. Serve Vercu a sám se chce pelesit se Šarinou. Ta se mi už totálně zhnusila. A on taky. Nemá svědomí, dělá sceny, ale co předvádí ![]()
@Aotearoa píše:
Blbecek. Serve Vercu a sám se chce pelesit se Šarinou. Ta se mi už totálně zhnusila. A on taky. Nemá svědomí, dělá sceny, ale co předvádí
A víš že to tak bývá v reálu.l?
Největší děvkaři bejvaj taky pěkný žárlivci.Podle sebe soudim tebe.
De.bil Frgal dobre řeší hádky, jeho „já se tom nechci bavit.. a.. jdu do sprchy“, to je super zakončení diskuse, jednostranné ale. ![]()
Bych na něm s chutí přežehlila to funkční triko..
Rybová se mi líbí jen v jednom filmu-Andílek na nervy