Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jindra mel narozeniny a Bedřich ji ještě koupi dárek. A ona mu vesele vyklada, kam jde s Honzou. Sice ji nemusím, ale mohli tam dát, jak se stávají. Vždyť to není jednoduchy. A pak bych to viděla na rozchod. Jestli budou spolu a strašně šťastní, tak mě to naštve.
Vsimli jste si nekdo tech vyzehlenych vlasu u Jindry
.. moc pěkné… snad si to tu nekdo cte ![]()
Příspěvek upraven 17.11.18 v 10:02
Jindře vyžehlené vlasy sluší mnohem víc. Kámoška Roziny by mohla být spíš modelka nebo baletka než ty dvě dohromady. Macík je u Maléřů spíš kvůli hlídání anorexie než kvůli intru ne? A Bohyně na klíně se mi zdála být už trošku žaludem vytočená. Ještě pár dílů a snad už po něm tím talířem švihne ![]()
@Mirčulka píše:
Jindře vyžehlené vlasy sluší mnohem víc. Kámoška Roziny by mohla být spíš modelka nebo baletka než ty dvě dohromady. Macík je u Maléřů spíš kvůli hlídání anorexie než kvůli intru ne? A Bohyně na klíně se mi zdála být už trošku žaludem vytočená. Ještě pár dílů a snad už po něm tím talířem švihne
Přesně tak , kamarádka by narozdíl od Roziny tu modelku mohla dělat z fleku. Se divím, že v té Americe nezůstala
@SlecnaSally píše:
No ani nemluv, úplně jsem i z nich cítila , jak je jim to proti srsti
To je problém dnešní době, že to proste dělat musí, kdyby je poslali na párek, tak je nahradí jiní herci. Jako když se tam, být i napadne, mihne nějaké logo nebo tak, to mi nevadi, ale toto je moc.
@Zuzanec píše:
To je problém dnešní době, že to proste dělat musí, kdyby je poslali na párek, tak je nahradí jiní herci. Jako když se tam, být i napadne, mihne nějaké logo nebo tak, to mi nevadi, ale toto je moc.
Reklamy chapu, ale prof takhle nasilne, kostrbate. Ja teda nevim, ale v mem okoli nikdo nerika byla jsem v csob bance…ale kdyz uz jmenuju tak reknu byla jsem v čéesóbéčku (to vypada napsany strasne
). Mohla rict byla jsem v ceesobecku zjistit jak sporit. A ne vykladat takovy aahodlouhy souvesti..
![]()
Jinak vyzehlenych vlasu u Jindry jsem si ani nevsimla.
ja se divala na Ladenku. To je tak krasna holka. ![]()
A jitka jede s cedokem do hotelu transylvanie 3 kde je program pro hlidani deti berou sebou elisku…boze ty reklamy …jitka si ani nemohla vzpomenout na nazev hotelu …a malerova ji vychvalivala uzasne tvary formicek z pepca … ![]()
..
@Letee Me ty reklamy vzdycky pobavi, jak se to tam snazi kostrbate napasovat ani do deje to nesedi.
@malákráličice píše:
@Letee Me ty reklamy vzdycky pobavi, jak se to tam snazi kostrbate napasovat ani do deje to nesedi.
Mě pobavila Marcela, že může skočit koupit formičky do Pepca
jako myslím, že Veronika jako zkušená kuchařka jich bude mít v zásobě dost, když už začla teď cukroví péct ![]()
@saphire píše:
Mě pobavila Marcela, že může skočit koupit formičky do Pepcajako myslím, že Veronika jako zkušená kuchařka jich bude mít v zásobě dost, když už začla teď cukroví péct
Tak uz je ma treba vosoupany… Kdyz tak moc pece…
A už někdo pečete? Mně to připadá hrozně brzo. Sama začínám kolem Mikuláše.
@lucka_mac píše:
A už někdo pečete? Mně to připadá hrozně brzo. Sama začínám kolem Mikuláše.
Já taky tak, teď je moc brzy, myslím.
@Letee píše:
A jitka jede s cedokem do hotelu transylvanie 3 kde je program pro hlidani deti berou sebou elisku…boze ty reklamy …jitka si ani nemohla vzpomenout na nazev hotelu …a malerova ji vychvalivala uzasne tvary formicek z pepca …..
Normálně jsem u této diskuze přestala míchat omáčku a hleděla, jestli to myslí vážně ![]()
Jana se mi taky líbí, je to kráska. Ale přijde mi, že se chová hrubě. Rozinka je proti ní taková jemná, ženská.