Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15492
17.11.18 07:04

Jindra mel narozeniny a Bedřich ji ještě koupi dárek. A ona mu vesele vyklada, kam jde s Honzou. Sice ji nemusím, ale mohli tam dát, jak se stávají. Vždyť to není jednoduchy. A pak bych to viděla na rozchod. Jestli budou spolu a strašně šťastní, tak mě to naštve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
17.11.18 07:29

Vsimli jste si nekdo tech vyzehlenych vlasu u Jindry :lol:.. moc pěkné… snad si to tu nekdo cte :lol:

Příspěvek upraven 17.11.18 v 10:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
17.11.18 07:51

Jindře vyžehlené vlasy sluší mnohem víc. Kámoška Roziny by mohla být spíš modelka nebo baletka než ty dvě dohromady. Macík je u Maléřů spíš kvůli hlídání anorexie než kvůli intru ne? A Bohyně na klíně se mi zdála být už trošku žaludem vytočená. Ještě pár dílů a snad už po něm tím talířem švihne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
17.11.18 08:35
@Mirčulka píše:
Jindře vyžehlené vlasy sluší mnohem víc. Kámoška Roziny by mohla být spíš modelka nebo baletka než ty dvě dohromady. Macík je u Maléřů spíš kvůli hlídání anorexie než kvůli intru ne? A Bohyně na klíně se mi zdála být už trošku žaludem vytočená. Ještě pár dílů a snad už po něm tím talířem švihne :)

Přesně tak , kamarádka by narozdíl od Roziny tu modelku mohla dělat z fleku. Se divím, že v té Americe nezůstala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
17.11.18 08:37
@SlecnaSally píše:
No ani nemluv, úplně jsem i z nich cítila , jak je jim to proti srsti

To je problém dnešní době, že to proste dělat musí, kdyby je poslali na párek, tak je nahradí jiní herci. Jako když se tam, být i napadne, mihne nějaké logo nebo tak, to mi nevadi, ale toto je moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
17.11.18 09:15
@Zuzanec píše:
To je problém dnešní době, že to proste dělat musí, kdyby je poslali na párek, tak je nahradí jiní herci. Jako když se tam, být i napadne, mihne nějaké logo nebo tak, to mi nevadi, ale toto je moc.

Reklamy chapu, ale prof takhle nasilne, kostrbate. Ja teda nevim, ale v mem okoli nikdo nerika byla jsem v csob bance…ale kdyz uz jmenuju tak reknu byla jsem v čéesóbéčku (to vypada napsany strasne :lol: :lol: :lol: ). Mohla rict byla jsem v ceesobecku zjistit jak sporit. A ne vykladat takovy aahodlouhy souvesti.. :roll: :lol:

Jinak vyzehlenych vlasu u Jindry jsem si ani nevsimla. :lol: :lol: ja se divala na Ladenku. To je tak krasna holka. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
17.11.18 12:35

A jitka jede s cedokem do hotelu transylvanie 3 kde je program pro hlidani deti berou sebou elisku…boze ty reklamy …jitka si ani nemohla vzpomenout na nazev hotelu …a malerova ji vychvalivala uzasne tvary formicek z pepca … :potlesk:

..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
17.11.18 13:25

Proč Aleně říkají Aja?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21420
17.11.18 14:18

@Letee Me ty reklamy vzdycky pobavi, jak se to tam snazi kostrbate napasovat ani do deje to nesedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
17.11.18 14:32
@malákráličice píše:
@Letee Me ty reklamy vzdycky pobavi, jak se to tam snazi kostrbate napasovat ani do deje to nesedi.

Mě pobavila Marcela, že může skočit koupit formičky do Pepca :lol: jako myslím, že Veronika jako zkušená kuchařka jich bude mít v zásobě dost, když už začla teď cukroví péct :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
17.11.18 21:53
@saphire píše:
Mě pobavila Marcela, že může skočit koupit formičky do Pepca :lol: jako myslím, že Veronika jako zkušená kuchařka jich bude mít v zásobě dost, když už začla teď cukroví péct :P

Tak uz je ma treba vosoupany… Kdyz tak moc pece…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
17.11.18 22:40

A už někdo pečete? Mně to připadá hrozně brzo. Sama začínám kolem Mikuláše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
17.11.18 23:13
@lucka_mac píše:
A už někdo pečete? Mně to připadá hrozně brzo. Sama začínám kolem Mikuláše.

Já taky tak, teď je moc brzy, myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
17.11.18 23:35
@Letee píše:
A jitka jede s cedokem do hotelu transylvanie 3 kde je program pro hlidani deti berou sebou elisku…boze ty reklamy …jitka si ani nemohla vzpomenout na nazev hotelu …a malerova ji vychvalivala uzasne tvary formicek z pepca … :potlesk:..

Normálně jsem u této diskuze přestala míchat omáčku a hleděla, jestli to myslí vážně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
18.11.18 07:50

Jana se mi taky líbí, je to kráska. Ale přijde mi, že se chová hrubě. Rozinka je proti ní taková jemná, ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí