Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
A víš že to tak bývá v reálu.l?Největší děvkaři bejvaj taky pěkný žárlivci.Podle sebe soudim tebe.
No přesně tak. Právě. A svědomí nula. ![]()
@ivik21 píše:
De.bil Frgal dobre řeší hádky, jeho „já se tom nechci bavit.. a.. jdu do sprchy“, to je super zakončení diskuse, jednostranné ale.
Bych na něm s chutí přežehlila to funkční triko..
@boska90 píše:
@vokishka protoze mu predtim naridili volno.. pac byl neschopnej v praci, tak at se sebere. Nevim jiste, ale předpokladam, ze neplaceny. Tak tam asi volal, ze to bylo tou nemoci.. nevidim na tom nic spatnyho
Taky jsem to pochopila podobne… Jak predtim prisel nestastnej, ze ho sice rovnou nevycutli, ale at tam nechodi, dokud se nesrovna… Na druhou stranu, škoda, ze si klistete nevsiml, mohl to bejt „pracovni uraz“
Nerekla bych, ze Martinek nema svedomi… Se trochu otocila situace z doby s Rybou, i kdyz jak je videt tehdy sice Verunka mela maslo na hlave, ale jeji zarleni nebylo uplne bezduvodne… Binar je prece jen duvernejsi na vic stran, tak z toho nelze delat uplne jednoznacne zavery…
@boska90 píše:
@vokishka protoze mu predtim naridili volno.. pac byl neschopnej v praci, tak at se sebere. Nevim jiste, ale předpokladam, ze neplaceny. Tak tam asi volal, ze to bylo tou nemoci.. nevidim na tom nic spatnyho
no on to řekl tak, že volal do práce a oni mu dali neschopenku. Což je docela naivní, když leží v nemocnici, tak je snad neschopenka jasná.
@ivik21 píše:
De.bil Frgal dobre řeší hádky, jeho „já se tom nechci bavit.. a.. jdu do sprchy“, to je super zakončení diskuse, jednostranné ale.
@Gosi píše:
Taky jsem to pochopila podobne… Jak predtim prisel nestastnej, ze ho sice rovnou nevycutli, ale at tam nechodi, dokud se nesrovna… Na druhou stranu, škoda, ze si klistete nevsiml, mohl to bejt „pracovni uraz“
kdyby řekl, volal jsem, že mám neschopenku, tak je to pochopitelné.
@Denisa76 píše:jj už je chlapec na přes držku
Jo žehličkou.
@ivik21 píše:
@vokishka píše:
kdyby řekl, volal jsem, že mám neschopenku, tak je to pochopitelné.
Jo no
![]()
@Anna766 píše:
Jo žehličkou.
Nebo tím parfémem, ať z něj, borec, taky něco má
![]()
Přeškrtnuto
Ten čtvrtek bude asi mazec! Konečně trochu akce.. jinak
Frgal hrůza, Rozina hrůza, ta Jana je doopravdy přítelkyně Michala necpala že Stardance, všechno hrozná nuda a nakonec i to kolem vraha bezdomovců se vyřeší v jednom dni asi…
@ivik21 píše:
Nebo tím parfémem, ať z něj, borec, taky něco má![]()
Zlejt ho tím měla viď?Jako tady na Velikonoce,to je zvyk zlít chlapy buď vodou nebo voňavkama.Když jdou ze šlehání,smrdí kolikrát jako polský zájezd.
@Anna766 píše:
Zlejt ho tím měla viď?Jako tady na Velikonoce,to je zvyk zlít chlapy buď vodou nebo voňavkama.Když jdou ze šlehání,smrdí kolikrát jako polský zájezd.
To jo,zasloužil by si to,ale nač piplat tak drahý (jako že bude,i když cenu neznám) parfém na magora. Jen ať ho Verča z toho koše vyndá zpět.
Kua nesnáším takové to „o tom se bavit nebudem“ a nebo to jeho „jdu do sprchy“. Se ted kruci bavíme a na to bych mu zvysoka…
@Žirafa 69 není na světě nic horšího, než jako uječenej URÁŽLIVEJ chlap. Bože, uraženej chlap je něco tak strašnýho, že se jí divím, s jakou grácií to ona vždycky ustojí.