Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 píše:
ten by mohl bavit tak nějakou puberťačku, ne dospělou ženu. Já ho pořád vidím, jak jí po tom sexu ležel na tom klíně, jak subíček…bože z toho mám osypky úplně
By se hodil k té Janě od Roziny.
@Anna766 no myslim, ze ani Janu by dlouho nebavil. Mozna tak Rozku..
@boska90 píše:
@Anna766 no myslim, ze ani Janu by dlouho nebavil. Mozna tak Rozku..
K Rozce by se mi hodil Miki.
@Anna766 no mně by zrovna Miky sedel k te Janě. I kdyz je to mládě je takovy hmmm .. proste uz vi co chce. Zacina z nej byt moc pekny kluk
. A rozka ta mi prijde furt takovy střevo, presne jaktak Hložánek ![]()
@boska90 píše:
@Anna766 no mně by zrovna Miky sedel k te Janě. I kdyz je to mládě je takovy hmmm .. proste uz vi co chce. Zacina z nej byt moc pekny kluk. A rozka ta mi prijde furt takovy střevo, presne jaktak Hložánek
Fajn,uznávam,tak to otočíme. ![]()
K Rózině jedině Binar. Chci je spolu, jsou oba hezcí, hodní, on je velice schopný a zkušený muž.
Jdou mi k sobě.
@boska90 píše:
@Klopotkova Binar je na ni starej
Taky mi přijde.To už by se hodil spíš ke Karle.Ta mi zase nesedí k Márovi.
@Anna766 kdyz uz jsme u Karly, je cim dal hezčí, dnes byla uplne pěkně namalovana a učesana
@boska90 píše:
@Anna766 kdyz uz jsme u Karly, je cim dal hezčí, dnes byla uplne pěkně namalovana a učesana
Už jsem tu psala že mi teď přijde taková ženštější.A o to víc se mi ten Kryštof s těma příšernýma vlasama k ní nehodí
@Anna766
Přesně, kdyby se o nich občas nezmínilo, tak ani o nich už nevíme. ![]()
Teď by mně zajímalo, jestli bude Karla těhotná nebo ne. ![]()
@Anna766
Mára je měl vždycky divný. (Vypadají jako mastný) ![]()
Karle to ted moc sluší. A hlavně ty lokny.
Jéžiš ať už Martin skočí na Šarku.Ta na to čeká a on taky nevypadá,že by nechtěl
Jéžiš ať už Martin skočí na Šarku.Ta na to čeká a on taky nevypadá,že by nechtěl
@Sára 1
Taky mi to přijde moc. A vůbec mi to k němu nesedí. Ještě, že už si udělal něco s vlasy, protože to předtím co měl na hlavě bylo hrozný.
Stejnak mi k sobě vůbec nejdou. On vypadá vedle ni jako mladší brácha. K ni by se hodil prostě chlap a ne kluk.
Hádám, že jim to dlouho nevydrží. Ona je zabouchlá do Martina. A Martin do ni určitě taky. Celou dobu měla pro Martina slabost.