Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2801
21.11.18 17:42
@five5 píše: Šárka nic moc, zdá se mi, že i přibrala dost.
Ale Veronika teď nějak prokoukla. Sluší jí to.

Přesně, souhlasím. Šárka v obličeji úplně normální a navíc už na ni taky nějaký čas koukám a zdá se mi, že dost přibrala.
Veronika je teď pro mě nejhezčí ženská z Ulice :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
21.11.18 17:59
@PepiKo píše:
Přesně, souhlasím. Šárka v obličeji úplně normální a navíc už na ni taky nějaký čas koukám a zdá se mi, že dost přibrala.
Veronika je teď pro mě nejhezčí ženská z Ulice :kytka:

A mně se zase Holišová nelíbí :)

• Citovat
  • Upravit
65168
21.11.18 18:06
@Mirčulka píše:
@cookies321
Radu ohledně podnikání by jich potřebovalo víc, když si vzpomenu na Ingrid jak tam celou pracovní dobu v kadeřnictví přehazovala dva šanony sem a tam a ještě se na ní nesmělo mluvit, protože toho má moc :lol: A Vejmělková na mě taky kdysi působila jak nadpozemský zjeveni :)

vidíš a Vejmělková teď má soukromou psychologickou ordinaci a jede za prachy na sebe. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.18 18:07
@Anna766 píše:
Mě přijde jako jednoznačně jedna z nejhezčích a nejpřitažlivějších hereček vůbec.
šárka? Tý jo, jako hezká je, ale taková celá mohutná… nebo jinak, tohle vyznívá blbě. Mám z ní pocit, že má ke svýmu tělu, který jako takový je OK, hrozně malou hlavu. A když mluví, tak mám neustále nutkání koukat jí na pusu, nějak divně ji kříví, nebo nevím. S něčím mám opři její mluvě problém a nedokážu identifikovat s čím.
  • Citovat
  • Upravit
Klopotkova
21.11.18 18:09
@dagmarkaa píše:
A mně se zase Holišová nelíbí :)

Mně se Holišová líbí, ale vůbec ji nevnímám jako krasavici. Někdo tady psal, že nevypadá ani na 30 let a to já bych jí tipla 38.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
21.11.18 18:11
@Svítící žárovka píše: šárka? Tý jo, jako hezká je, ale taková celá mohutná… nebo jinak, tohle vyznívá blbě. Mám z ní pocit, že má ke svýmu tělu, který jako takový je OK, hrozně malou hlavu. A když mluví, tak mám neustále nutkání koukat jí na pusu, nějak divně ji kříví, nebo nevím. S něčím mám opři její mluvě problém a nedokážu identifikovat s čím.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.18 18:20

Třeba Vendy působí tak nějak souměrně, i když to není laňka štíhlá. Šárka působí divně. Možná to dělají ty hábity, do kterých jí oblíkají, ale mně se nelíbila ani v těch upnutých šatech od Vavruškový.

• Citovat
  • Upravit
148653
21.11.18 18:24
@Svítící žárovka píše:
Třeba Vendy působí tak nějak souměrně, i když to není laňka štíhlá. Šárka působí divně. Možná to dělají ty hábity, do kterých jí oblíkají, ale mně se nelíbila ani v těch upnutých šatech od Vavruškový.

To dělaj ty její prsa,tu mohutnost,a myslím že i kamera přidává.Viděla jsem jí v sexuální scéně nahou(s Dolanským) a je tam poloviční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
21.11.18 18:25

Mě se moc líbila Simona Krainová ještě s tmavými vlasy.
A teď v ulici Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
21.11.18 18:27
@Anna766 píše:
To dělaj ty její prsa,tu mohutnost,a myslím že i kamera přidává.Viděla jsem jí v sexuální scéně nahou(s Dolanským) a je tam poloviční.

Možná přibrala až nedávno, protože jak měla to tílko, tak vyloženě měla špekatý ruky a to šlo poznat ze to není kamerou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
21.11.18 18:49

Preskrtnuto… Čtvrtek a akční scéna… To jako vážně? :P :mrgreen: :P to byl zásah roku, opravdu jsem se pobavila :pankac:

Jinak souhlas, Martin ať se spustí se Šárkou a dá konečně pokoj, neskutečnej chlap, jak se furt vzteka a řve, nechápu Veroniku, že je tak v klidu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
21.11.18 19:04

Laduška o pauze se svojí maminkou :srdce: :D

https://novaplus.nova.cz/…-na-nataceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
21.11.18 19:07

Ty pasáže s Peškem a jeho sestrou jsou nekonečný, nezáživný, nudný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
21.11.18 19:15
@Konnny píše:
Ty pasáže s Peškem a jeho sestrou jsou nekonečný, nezáživný, nudný.

A trapný k tomu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
21.11.18 19:27
@Svítící žárovka píše:

Ty šaty od Vavruškový se mi na ní nelíbily vůbec.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!