Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@five5 píše: Šárka nic moc, zdá se mi, že i přibrala dost.
Ale Veronika teď nějak prokoukla. Sluší jí to.
Přesně, souhlasím. Šárka v obličeji úplně normální a navíc už na ni taky nějaký čas koukám a zdá se mi, že dost přibrala.
Veronika je teď pro mě nejhezčí ženská z Ulice ![]()
@PepiKo píše:
Přesně, souhlasím. Šárka v obličeji úplně normální a navíc už na ni taky nějaký čas koukám a zdá se mi, že dost přibrala.
Veronika je teď pro mě nejhezčí ženská z Ulice
A mně se zase Holišová nelíbí ![]()
@Mirčulka píše:
@cookies321
Radu ohledně podnikání by jich potřebovalo víc, když si vzpomenu na Ingrid jak tam celou pracovní dobu v kadeřnictví přehazovala dva šanony sem a tam a ještě se na ní nesmělo mluvit, protože toho má mocA Vejmělková na mě taky kdysi působila jak nadpozemský zjeveni
vidíš a Vejmělková teď má soukromou psychologickou ordinaci a jede za prachy na sebe. ![]()
@Anna766 píše:šárka? Tý jo, jako hezká je, ale taková celá mohutná… nebo jinak, tohle vyznívá blbě. Mám z ní pocit, že má ke svýmu tělu, který jako takový je OK, hrozně malou hlavu. A když mluví, tak mám neustále nutkání koukat jí na pusu, nějak divně ji kříví, nebo nevím. S něčím mám opři její mluvě problém a nedokážu identifikovat s čím.
Mě přijde jako jednoznačně jedna z nejhezčích a nejpřitažlivějších hereček vůbec.
@dagmarkaa píše:
A mně se zase Holišová nelíbí
Mně se Holišová líbí, ale vůbec ji nevnímám jako krasavici. Někdo tady psal, že nevypadá ani na 30 let a to já bych jí tipla 38.
@Svítící žárovka píše: šárka? Tý jo, jako hezká je, ale taková celá mohutná… nebo jinak, tohle vyznívá blbě. Mám z ní pocit, že má ke svýmu tělu, který jako takový je OK, hrozně malou hlavu. A když mluví, tak mám neustále nutkání koukat jí na pusu, nějak divně ji kříví, nebo nevím. S něčím mám opři její mluvě problém a nedokážu identifikovat s čím.
Třeba Vendy působí tak nějak souměrně, i když to není laňka štíhlá. Šárka působí divně. Možná to dělají ty hábity, do kterých jí oblíkají, ale mně se nelíbila ani v těch upnutých šatech od Vavruškový.
@Svítící žárovka píše:
Třeba Vendy působí tak nějak souměrně, i když to není laňka štíhlá. Šárka působí divně. Možná to dělají ty hábity, do kterých jí oblíkají, ale mně se nelíbila ani v těch upnutých šatech od Vavruškový.
To dělaj ty její prsa,tu mohutnost,a myslím že i kamera přidává.Viděla jsem jí v sexuální scéně nahou(s Dolanským) a je tam poloviční.
Mě se moc líbila Simona Krainová ještě s tmavými vlasy.
A teď v ulici Jana
@Anna766 píše:
To dělaj ty její prsa,tu mohutnost,a myslím že i kamera přidává.Viděla jsem jí v sexuální scéně nahou(s Dolanským) a je tam poloviční.
Možná přibrala až nedávno, protože jak měla to tílko, tak vyloženě měla špekatý ruky a to šlo poznat ze to není kamerou
Preskrtnuto… Čtvrtek a akční scéna… To jako vážně?
to byl zásah roku, opravdu jsem se pobavila ![]()
Jinak souhlas, Martin ať se spustí se Šárkou a dá konečně pokoj, neskutečnej chlap, jak se furt vzteka a řve, nechápu Veroniku, že je tak v klidu ![]()
Ty pasáže s Peškem a jeho sestrou jsou nekonečný, nezáživný, nudný.
@Konnny píše:
Ty pasáže s Peškem a jeho sestrou jsou nekonečný, nezáživný, nudný.
A trapný k tomu ![]()
@Svítící žárovka píše:
Ty šaty od Vavruškový se mi na ní nelíbily vůbec.