Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dagmarkaa
21.11.18 13:53

Šárka je moc hezká, Kadlčková se mi nelíbí, Ája se mi také nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
21.11.18 13:55
@dagmarkaa píše: Šárka je moc hezká, Kadlčková se mi nelíbí, Ája se mi také nelíbí.
Ája je atraktivní, ale ne typicky hezká.
  • Citovat
  • Upravit
dagmarkaa
21.11.18 14:05

Většině se zdá Jana krásná, ale mně přijde jenom hezká :lol: Rozina se mi líbí víc :)

• Citovat
  • Upravit
1635
21.11.18 14:07
@Mirčulka píše:
Odbočím od vztahů, pobavil mě Lumča, že jim o půlnoci nepeče pec. To jsem tam přehlídla nějaký tajný noční zaměstnance, nebo kdo tam normálně v noci maká? Doteď jsem myslela, že Nyklovic pekařství je jediný na světě kam se chodí na osmou :)

A nepeče tam Lumča po nocích ty slavné krutopárky ??? :think: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
21.11.18 15:37
@dagmarkaa píše:
Vejmělková byla nádherná.

Potkala jsem ji několikrát s odstupem času a je nejen krásná, ale i velmi sympatická a příjemná. V době Fontány pre Zuzanu jsme spolu i hodily řeč v řeznictví, kde nedaleko bydlela, jednou byla i s manželem Dušanem Rapošem na filmu Samec s Ashtonem Kutcherem ;) Tehdy novinka, v kině sotva 20 lidí, pozdravili jsme se a smáli se té situaci. Pak jsem ji ještě zahlédla v NC Karviná, ale to už nebyla skoro poznat. Kratší vlasy, ustaraná… Ale stále měla to zvláštní fluidum či charisma. Přišla brzy o krásnou a relativně mladou maminku a velmi těžce to nesla. Vystudovala psychologii po té, co hrála narkomanku a pár měsíců předem se na to připravovala v autentickém prostředí léčebny. Eva Vejmělková je pro mě jedna z nejzajímavějších osobností po všech stránkách, co se týče těch populárních, ke kterým jsem měla možnost se trošičku přiblížit.
Malvínu Pachlovou jsem zahlédla před Dejvickým divadlem, ještě s kolegou se tam vystavovali před vchodem, sebevědomě se rozhlížela, kdo ji pozná - alespoň to tak působilo. Je překrásná, ale působila pyšně. Byla sošná /asi 2 roky zpět/, ale také mám pocit, že je ještě sošnější a zakrývají to divným vrstveným oblečením, které ještě více zdůrazňuje, jakého má vedle sebe zajíce /Hložánka jr. Maléř je k ní sice mnohem mužnější, ale výškově nic moc, je to holka vysoká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24822
21.11.18 15:43

Jj, Vejmělková byla vždy krásná a stále je moc pěkná.. holt kila a věk s námi dělají své… Jinak Šárka je pěkná - a to je vše.. a o jakou Janu jde, to netuším :mrgreen: každopádně v ULICI udělala velký PROGRES co do zjevu postava Vendy, protože z původní ubohé velryby je nyní celkem obstojná normální holka :-) a za mne tedy to hodně sluší postavě Verča, to je hezká baba… a i Gábina - tedy přes trochu koňskou čelist je to sexy baba :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148751
21.11.18 15:50
@five5 píše: Šárka nic moc, zdá se mi, že i přibrala dost.
Ale Veronika teď nějak prokoukla. Sluší jí to.

Nezda se mi tlustá.Vůbec. Spíš správně rostla.Sošná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
21.11.18 15:51
@Lucy75 píše:
Jj, Vejmělková byla vždy krásná a stále je moc pěkná.. holt kila a věk s námi dělají své… Jinak Šárka je pěkná - a to je vše.. a o jakou Janu jde, to netuším :mrgreen: každopádně v ULICI udělala velký PROGRES co do zjevu postava Vendy, protože z původní ubohé velryby je nyní celkem obstojná normální holka :-) a za mne tedy to hodně sluší postavě Verča, to je hezká baba… a i Gábina - tedy přes trochu koňskou čelist je to sexy baba :potlesk:

Teď jsem zjistila, že kdybych chtěla hypnózu, mohu se k Evě Vejmělkové objednat, už vím přesně, kde má ordinaci. Ale asi bych se styděla, je pro mě příliš známá.
Viz výše souhlas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148751
21.11.18 15:54

A kdo se mi už léta letoucí líbí z našich herecek,a kdo stárne krásně a s gracií,je nepřekonatelna,nádherna Libuška Šafránková.
V mých očích na ní snad nikdo nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
21.11.18 16:17

@Anna766 souhlas se Šafránkovou, ale Preisová byla taky kost třeba ve stoličce. I když to natáčela skoro v 6ti nedělí, tak bych jí tu baletku věřila spíš než Macíkovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
21.11.18 16:25

Šafránková byla také nádherná a Preissová též.

• Citovat
  • Upravit
7776
21.11.18 16:43
@five5 píše: Šárka nic moc, zdá se mi, že i přibrala dost.
Ale Veronika teď nějak prokoukla. Sluší jí to.

Taky mi přijde Šárka mohutná. Verča je teď velice šik. Moc jí to sluší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39667
21.11.18 16:44
@Anna766 píše:
A kdo se mi už léta letoucí líbí z našich herecek,a kdo stárne krásně a s gracií,je nepřekonatelna,nádherna Libuška Šafránková.
V mých očích na ní snad nikdo nemá.

Ano,Libuska. :srdce:
A jeste muluju Elisku Balzerovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148751
21.11.18 16:46
@Žirafa 69 píše:
Ano,Libuska. :srdce:
A jeste muluju Elisku Balzerovou.

Balzerova je teď v letech snad jestě šmrncovnější než zamlada.Ve filmu Ženy v pokušení byla suprová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
21.11.18 17:08

Čtvrtek-Ctibor alias postrach bezdomvců už se na „činnost“ těch dvou kavárenských detektivů nemůže koukat a přijde se jim vydat do Coolny, akční scéna jak hrom :mrgreen: :mrgreen: Hra na ztracené mládí, v podání Peškovic sourozenců - kdo jim to píše proboha :zed: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí