Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dagmarkaa píše: Šárka je moc hezká, Kadlčková se mi nelíbí, Ája se mi také nelíbí.Ája je atraktivní, ale ne typicky hezká.
Většině se zdá Jana krásná, ale mně přijde jenom hezká
Rozina se mi líbí víc ![]()
@Mirčulka píše:
Odbočím od vztahů, pobavil mě Lumča, že jim o půlnoci nepeče pec. To jsem tam přehlídla nějaký tajný noční zaměstnance, nebo kdo tam normálně v noci maká? Doteď jsem myslela, že Nyklovic pekařství je jediný na světě kam se chodí na osmou
A nepeče tam Lumča po nocích ty slavné krutopárky ???
![]()
@dagmarkaa píše:
Vejmělková byla nádherná.
Potkala jsem ji několikrát s odstupem času a je nejen krásná, ale i velmi sympatická a příjemná. V době Fontány pre Zuzanu jsme spolu i hodily řeč v řeznictví, kde nedaleko bydlela, jednou byla i s manželem Dušanem Rapošem na filmu Samec s Ashtonem Kutcherem
Tehdy novinka, v kině sotva 20 lidí, pozdravili jsme se a smáli se té situaci. Pak jsem ji ještě zahlédla v NC Karviná, ale to už nebyla skoro poznat. Kratší vlasy, ustaraná… Ale stále měla to zvláštní fluidum či charisma. Přišla brzy o krásnou a relativně mladou maminku a velmi těžce to nesla. Vystudovala psychologii po té, co hrála narkomanku a pár měsíců předem se na to připravovala v autentickém prostředí léčebny. Eva Vejmělková je pro mě jedna z nejzajímavějších osobností po všech stránkách, co se týče těch populárních, ke kterým jsem měla možnost se trošičku přiblížit.
Malvínu Pachlovou jsem zahlédla před Dejvickým divadlem, ještě s kolegou se tam vystavovali před vchodem, sebevědomě se rozhlížela, kdo ji pozná - alespoň to tak působilo. Je překrásná, ale působila pyšně. Byla sošná /asi 2 roky zpět/, ale také mám pocit, že je ještě sošnější a zakrývají to divným vrstveným oblečením, které ještě více zdůrazňuje, jakého má vedle sebe zajíce /Hložánka jr. Maléř je k ní sice mnohem mužnější, ale výškově nic moc, je to holka vysoká.
Jj, Vejmělková byla vždy krásná a stále je moc pěkná.. holt kila a věk s námi dělají své… Jinak Šárka je pěkná - a to je vše.. a o jakou Janu jde, to netuším
každopádně v ULICI udělala velký PROGRES co do zjevu postava Vendy, protože z původní ubohé velryby je nyní celkem obstojná normální holka
a za mne tedy to hodně sluší postavě Verča, to je hezká baba… a i Gábina - tedy přes trochu koňskou čelist je to sexy baba ![]()
@five5 píše: Šárka nic moc, zdá se mi, že i přibrala dost.
Ale Veronika teď nějak prokoukla. Sluší jí to.
Nezda se mi tlustá.Vůbec. Spíš správně rostla.Sošná.
@Lucy75 píše:
Jj, Vejmělková byla vždy krásná a stále je moc pěkná.. holt kila a věk s námi dělají své… Jinak Šárka je pěkná - a to je vše.. a o jakou Janu jde, to netušímkaždopádně v ULICI udělala velký PROGRES co do zjevu postava Vendy, protože z původní ubohé velryby je nyní celkem obstojná normální holka
a za mne tedy to hodně sluší postavě Verča, to je hezká baba… a i Gábina - tedy přes trochu koňskou čelist je to sexy baba
Teď jsem zjistila, že kdybych chtěla hypnózu, mohu se k Evě Vejmělkové objednat, už vím přesně, kde má ordinaci. Ale asi bych se styděla, je pro mě příliš známá.
Viz výše souhlas ![]()
A kdo se mi už léta letoucí líbí z našich herecek,a kdo stárne krásně a s gracií,je nepřekonatelna,nádherna Libuška Šafránková.
V mých očích na ní snad nikdo nemá.
@Anna766 souhlas se Šafránkovou, ale Preisová byla taky kost třeba ve stoličce. I když to natáčela skoro v 6ti nedělí, tak bych jí tu baletku věřila spíš než Macíkovi ![]()
@five5 píše: Šárka nic moc, zdá se mi, že i přibrala dost.
Ale Veronika teď nějak prokoukla. Sluší jí to.
Taky mi přijde Šárka mohutná. Verča je teď velice šik. Moc jí to sluší
@Anna766 píše:
A kdo se mi už léta letoucí líbí z našich herecek,a kdo stárne krásně a s gracií,je nepřekonatelna,nádherna Libuška Šafránková.
V mých očích na ní snad nikdo nemá.
Ano,Libuska. ![]()
A jeste muluju Elisku Balzerovou.
@Žirafa 69 píše:
Ano,Libuska.
A jeste muluju Elisku Balzerovou.
Balzerova je teď v letech snad jestě šmrncovnější než zamlada.Ve filmu Ženy v pokušení byla suprová.
Čtvrtek-Ctibor alias postrach bezdomvců už se na „činnost“ těch dvou kavárenských detektivů nemůže koukat a přijde se jim vydat do Coolny, akční scéna jak hrom
![]()
Hra na ztracené mládí, v podání Peškovic sourozenců - kdo jim to píše proboha
Šárka je moc hezká, Kadlčková se mi nelíbí, Ája se mi také nelíbí.