Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 netvrdim, ze neni na preshubu. Ale proste si myslim, ze cizi chlap, neda zensky parfem, aniz by za tim neco nebylo. A ona to citi.
@Eemii píše:
@terinka4444 netvrdim, ze neni na preshubu. Ale proste si myslim, ze cizi chlap, neda zensky parfem, aniz by za tim neco nebylo. A ona to citi.
no nevím, zrovna tenhle rozdává cokoliv na všechny strany.
No holky
jako za mě by mohl jít celý Maléř zase běhat a už se nikdy nevrátit
![]()
@terinka4444 píše:
no nevím, zrovna tenhle rozdává cokoliv na všechny strany.
Vidim to podobne,i kdyz nevim,proc se Veronika tedy tvarila malem provinile,kdyz se ji na ten parfem ptala nejdr.i dcera… Mela mozna souhlasit s dcerou,ze si proste doprala neco draheho a svymu magorovi to nerikat. Mohla tusit,ze tohle z toho udela,kdyz rekne,ze to je darek od chlapa. ![]()
@terinka4444 píše:
dostala to jako dárek za to, že mu zpívala na narozeninové oslavě. V kontextu toho, že se on líbá s jinou je jeho výstup napřesdržku.
Tak. ![]()
Vsak nejspis proto vyjel,kdyz citi,ze ma maslo na hlave.
@Žirafa 69 píše:
Tak.
Vsak nejspis proto vyjel,kdyz citi,ze ma maslo na hlave.
Přesně ![]()
@Dory22 píše:
@Anna766 Přesně a Marcelka taky.
Asi bychom poslaly navždy vyběhnout 99% ulice
každé leze někdo na nervy.
Asi jen Laduška a Sašenka by si mohli zůstat spolu pěkně hrát. ![]()
Stačil někdo přečíst co to měla Šárka v sms, jak pak brečela?
@Konnny píše:
Stačil někdo přečíst co to měla Šárka v sms, jak pak brečela?
Psal jí Jirka, že stejně prohrála kvůli němu a že ji miluje. Nebo tak něco ![]()
@laducha píše:
Psal jí Jirka, že stejně prohrála kvůli němu a že ji miluje. Nebo tak něco
Neustále všem na potkani vykládá, jak je Šárka nejlepší, jak ji miluje, že je jeho. Není toho trošku moc?
@Sára 1 píše:
Neustále všem na potkani vykládá, jak je Šárka nejlepší, jak ji miluje, že je jeho. Není toho trošku moc?
Je. Mně by to vadilo.
@Sára 1 píše:
Tak je celý pryč z toho jakou to sbalil kočku.Je toho plný asi.
Ale všeho moc škodí,to je fakt.
@Konnny píše:
@laducha Aha, díky. Už ji chudák nebaví.
ten by mohl bavit tak nějakou puberťačku, ne dospělou ženu. Já ho pořád vidím, jak jí po tom sexu ležel na tom klíně, jak subíček…bože z toho mám osypky úplně