Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 píše:
@Žirafa 69 není na světě nic horšího, než jako uječenej URÁŽLIVEJ chlap. Bože, uraženej chlap je něco tak strašnýho, že se jí divím, s jakou grácií to ona vždycky ustojí.
Jo,přesně tohle nesnáším. U dospělýho člověka??
Fakt nee. ![]()
Jo,taky se jí obdivuju. Jsem si říkala,že raději měla mlčet o původu,když už mohla tušit,jak on asi bude reagovat,jenže to by pak přibylo to i tamto a pak by kolem něj chodila po špičkách pořád,co??? No toooo víš hochu!
By se měl vzpamatovat,blbec,ale holt je to,jak psala Anička - podle sebe soudí ji. ![]()
Já bych ten drahej parfém nabídla třeba Jitce, než ho hodit do koše ![]()
Ale chápu, že pro scénář potřebují efekt.
No já bych si ho teda z principu nechala, pokud by mi voněl. Žádný intimní dárek to není, vyváděl jak kdyby jí koupil minimálně prádlo, debil.
@Zuzanec píše:
No já bych si ho teda z principu nechala, pokud by mi voněl. Žádný intimní dárek to není, vyváděl jak kdyby jí koupil minimálně prádlo, debil.
Taky bych si ho nechala. Martin pry - prijemna zmena,a jakmile se dovedel… ![]()
Maler se chova jak blbec, na druhou stranu, dostat parfem od ciziho chlapa, neni uplne bezne, ze. A mezi nima to jiskri a Veronika to moc dobre citi.
@Eemii To jo,ale jak rekla - kdyby to byl chlap (ona),tak dostane treba flasku. No tak dostala lahvicku. ![]()
Musím se k vám přidat, z toho Martina bych vyletěla z kůže
On je fakt pako. A parfém bych si nechala.
Martin je idiot,ale co to tam jako předvádí Šárka??
viděla jsem ulici po dvou týdnech a zase ji dlouho vidět nemusím ![]()
@Ennny píše:Šárka potřebuje CHLAPA ne klučíka.
Martin je idiot,ale co to tam jako předvádí Šárka??viděla jsem ulici po dvou týdnech a zase ji dlouho vidět nemusím
@Žirafa 69 píše:
@Eemii To jo,ale jak rekla - kdyby to byl chlap (ona),tak dostane treba flasku. No tak dostala lahvicku.
Jasne, presto tam vidim rozdil.
@Ennny píše:
@Anna766 tak to má říct ale rovnou a ne z něho dělat vola
To říkám já,ona si to asi neuvědomuje ![]()
@Anna766 myslím že si to uvědomuje a proto se chová jak husa a ještě s ním planuje společné bydlení
ty scenaristi už mě štvou
@Ennny píše:
@Anna766 tak to má říct ale rovnou a ne z něho dělat vola
Přesně
Mně se zhnusila úplně.
@Eemii píše:
Maler se chova jak blbec, na druhou stranu, dostat parfem od ciziho chlapa, neni uplne bezne, ze. A mezi nima to jiskri a Veronika to moc dobre citi.
dostala to jako dárek za to, že mu zpívala na narozeninové oslavě. V kontextu toho, že se on líbá s jinou je jeho výstup napřesdržku.