Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11184
18.11.18 18:55

@mamina2017 přesně pro kluka do školky stačí triko a tepláky za pár korun,přijde mi zbytečné kupovat do školky a na doma tepláčky třeba z HM za 300stovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
18.11.18 19:09

tak já mám prcka 17 měsíců. Já jsem spíš maniak na nakupování, takže drahý věci určitě ne. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
18.11.18 19:58

Mne tam poslední dobou nebaví žádná dějová linka-macík, rozina, jana- u mě zbytečné postavy, baví mě trochu ta zápletka s vraždama bezdomovců. Jsem ráda, když tam jsou psychouši-bavil mě robert, hasič , atd. To kecání o ničem jako anča a kaštan… To tam ani nemusí dávat. ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
18.11.18 20:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
18.11.18 20:54

Hasičova úloha už asi skončila, že?

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
18.11.18 21:05
@Klopotkova píše:
Hasičova úloha už asi skončila, že?

Taaak, a teď si to zakřikla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7087
18.11.18 21:24
@Lee92 píše:
@Iv.Sa. :potlesk: :lol: :lol: :lol:

No no, zas taková sláva to nebyla :oops: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24818
18.11.18 21:30

taky mě tam teď nějak neuzajala žádná dějová linie… snad jen ta zrzka, co dělala pro Mastného - ta by se měla vrátit na scénu.. a ti bezdomovci.. jinak je to nuda - trapný Pavlíkův rozchod a svatá Anna s pošahaným Milošem :mrgreen: no, jako kulisa k vaření večeře ještě občas jo, ale chtělo by to nějakého pořádného záporáka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
18.11.18 21:48

Taky mě tam baví záporáci, třeba Rpobert, tpo byla super linka nebo i ten hasič, baví mě celkem RÓZINA, TO SE TĚŠÍM, JAK SE TA LINKA BUDE VYVÍJET, JÁ TAK NĚJAK TIPUJI, ŽE SE DÁ DOHROMADY s Binarem, slušelo by jim to.
Nebaví mě tam Rybová a její ukuňkaný hlásek a docela mě mrzí, že aDRIANU zaplácli Rybovou..

• Citovat
  • Upravit
2500
19.11.18 02:20

Ahojte, mě celkem zajímá linka Bedřich-Jindra-Honza Mazuťák, tak nějak mi ho je i trochu líto…jen kvůli tomu, že má tu Laděnku fakt rád a Jindra z té veeeliké lásky k Bedřichovi najednou přeskočila na strašně velikou lásku k tomu Honzovi, který je menší než ona :mrgreen: Ale to je teda i u Kryštofa a Karly a taky jim to koukám nevadí. No každopádně mě zajímá, jestli nakonec bude soud nebo nebude a jestli se rozejdou třeba a jestli Lada bude ve střídavé péči. Jinak mě taky hodně baví vše kolem kriminální sféry, takže pátrání po sériovém vrahovi, který si vybírá bezbranné oběti určitě ještě chvíli budou natahovat. Taky co se vyklube z toho šéfa bezpečnostní agentury, jestli to je ten vrah, kterého hledají ;) všem pěkné pondělí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2500
19.11.18 02:21
@Klopotkova píše:
Taky mě tam baví záporáci, třeba Rpobert, tpo byla super linka nebo i ten hasič, baví mě celkem RÓZINA, TO SE TĚŠÍM, JAK SE TA LINKA BUDE VYVÍJET, JÁ TAK NĚJAK TIPUJI, ŽE SE DÁ DOHROMADY s Binarem, slušelo by jim to.
Nebaví mě tam Rybová a její ukuňkaný hlásek a docela mě mrzí, že aDRIANU zaplácli Rybovou..

To je škoda, no, že neukázali, co je s Adrianou dál… Rybová mě taky nebere :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21395
19.11.18 02:59

@quera A ty jeji deti nakonec asi budou „pani Colombova“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21395
19.11.18 03:01

@Klopotkova Rozina by se mohla dat dohromady s Mikim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
19.11.18 05:02
@quera píše:
To je škoda, no, že neukázali, co je s Adrianou dál… Rybová mě taky nebere :(

Taky mi Adry chybí. Zajímalo by mě, proč už nehraje. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
19.11.18 15:56

Prosím vás co to je za ten drahej parfém, co tam furt řeší? Nějak jsem nepostrehla název… Diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí