Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žirafa 69 PŘEŠKRTNUTO Přijel bez Světlany, která je nemocná a léčí se v Malkově.
Jinak ta kamarádka Roziny je krásná.Nejsem lesba,ale já tak vypadat,nezlobila bych se.To i Róza se může jít zahrabat
@GabinkaCh píše:
Jinak ta kamarádka Roziny je krásná.Nejsem lesba,ale já tak vypadat,nezlobila bych se.To i Róza se může jít zahrabat
Taky jsem si kolikrát říkala, že je fakt kočka.
Ňák teď nestíhám, proč se Rozina vratila z Ameriky a kdo je ta holka s ní? A kde to bydlí? A proč pořád bydlí Marcela u.Maléřū? DĚKUJI ![]()
@cookies321 píše: Ňák teď nestíhám, proč se Rozina vratila z Ameriky a kdo je ta holka s ní? A kde to bydlí? A proč pořád bydlí Marcela u.Maléřū? DĚKUJI
Teda ty jsi hodně zaspala ![]()
@cookies321 píše: Ňák teď nestíhám, proč se Rozina vratila z Ameriky a kdo je ta holka s ní? A kde to bydlí? A proč pořád bydlí Marcela u.Maléřū? DĚKUJI
Teda ty jsi hodně zaspala ![]()
Rozina byla vyhoštěna neb nemá vízum,povolení k pobytu prostě,vyprdla se na to a chytli ji.
Ta Jana je její kamarádka co s ní bydlela v Americe a vrátila se s ní.
A Marcela snad pořád nemá místo na intru,asi ![]()
Teď Roza a Jana bydlí u Radky a Rozy dědy,protože jich bylo u Maléřů jako psů.
@Zuzanec píše:
Tak ty investice s ČSOB, to byl vrchol trapnosti.
No ani nemluv, úplně jsem i z nich cítila , jak je jim to proti srsti
@GabinkaCh píše:
Taky nejsem lesba, a přijde mi strašně hezká
zuby, vlasy, postava, prostě celá je hezká… Roza je vedle ní taková obyčejná
o Macikovi ani nemluvím ![]()
Jinak reklama ČSOB šílená, a Žalud doufám, že už co nejdříve vypadne, to se nedá
at si sebere ty svoje prášky a jde hodně, hodně daleko ![]()
@Zuzanec píše:
Tak ty investice s ČSOB, to byl vrchol trapnosti.
Priserna trapnost.
@Jaa-aa píše:
Priserna trapnost.
všechno je to trapný, formičky z Pepca, čestvé mleté z Kaufladu… ![]()