Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 vedle jak ta jedle
maminka ujížděla na kávě a cigeretách
ale medvídci byli moje závislost ![]()
@věrasek80 píše:
@Anna766 vedle jak ta jedlemaminka ujížděla na kávě a cigeretách
![]()
ale medvídci byli moje závislost
A jéje.
@terinka4444 píše:
No tak mně zase přijde naprosto ujetý, jak třída mává s Oťasem a on jim to toleruje, takový trotl nemůže být nikdo
Zejo, taky to nechapu
vsechno jim povoli, necha sebou cloumat…vsak to je tak jasny, ze si z nej delaji pr…
…a jeste je skoro omlouva
Holky, je tady uz taky nekdo tak alergicky na slovo BADMINTON?
…zalud, zalud, zalud…ja uz ho tam nechci
@Lee92 píše:
Holky, je tady uz taky nekdo tak alergicky na slovo BADMINTON?![]()
To fakt zlatý Miloš vedle Kaštana.A to jsem ho nesnášela.
@Lee92 píše:
Holky, je tady uz taky nekdo tak alergicky na slovo BADMINTON?![]()
Ja uz od zacatku. Na tom chlapovi neni vubec nic sympatickeho. Jak se to scenaristum povedlo? Vedle nej je i ten vrah bezdomovcu kladna postava. ![]()
@Konnny píše:
Mě by zajímalo, jak se v běžném bytě najednou vykouzlí místnost jak hotelový pokoj, 2 stejné volné postele a úplně prázdné skříně až do stropu…:)
Byvaj tam vnoucata od Radky, nebo neco takového obcas zminovali…
@Gosi píše:
Byvaj tam vnoucata od Radky, nebo neco takového obcas zminovali…
Postava Radky dostane ještě více prostoru:
středa 28.11. 2018
Špatné zprávy obvykle přicházejí hodně nečekaně. Tentokrát zasáhnou Radku, jež ani v nejmenším netuší, čím si právě teď prochází její ženatý syn. Je jí sice trochu divné, že se mu nemůže dovolat, ovšem důvod, proč tomu tak je, by ji nenapadl ani ve snu. O to větší šok zažije, když se ho dozví. A aby toho nebylo málo, dočká se pořádně ledové sprchy od své snachy, se kterou až dosud vždy vycházela… Co Radku raní nejvíc? A kdo jí je překvapivě největší oporou?
@malákráličice píše:
Ja uz od zacatku. Na tom chlapovi neni vubec nic sympatickeho. Jak se to scenaristum povedlo? Vedle nej je i ten vrah bezdomovcu kladna postava.
Souhlas, strašná postava a to slovo (nebudu ho psát ani vyslovovat), to je na vraždu
škoda, že žalud není bezdomovec, byla by tu naděje, že se ho zbavíme ![]()
Tak Rozinka musí u svého dědy vysolit dva tisíce.
Zatímco Macík u nich doma nic.A co se týče Jany,být Radkou tak jí tam bydlet nenechám.
Baby, nevim jestli se mi bouří hormony, ale celou noc jsem ve snech odklizela se Ctiborem mrtvoly a vubec mi to nevadilo. Co ja bych pro nej neudělala
![]()
@Marcam píše:
Tak Rozinka musí u svého dědy vysolit dva tisíce.Zatímco Macík u nich doma nic.A co se týče Jany,být Radkou tak jí tam bydlet nenechám.
To mě Radka hodně překvapila. Nejdřív se chová jako největší kamarádka a pak jim řekne, že nájem je 4.000 a můžou jí to dát AŽ večer. Pokud to pojala tak, že pokoj holkám pronajímá, tak tam Jana klidně být může. Je to jakoby si našly nějaké spolubydleni. ![]()
Edit.: Myslela jsem,že to bydlení u dědy je pojato jako podpora holek než si najdou práci a byt. A ono ne,holky budou platit. To koukám.
@lucka_mac píše:
To mě Radka hodně překvapila. Nejdřív se chová jako největší kamarádka a pak jim řekne, že nájem je 4.000 a můžou jí to dát AŽ večer. Pokud to pojala tak, že pokoj holkám pronajímá, tak tam Jana klidně být může. Je to jakoby si našly nějaké spolubydleni.Edit.: Myslela jsem,že to bydlení u dědy je pojato jako podpora holek než si najdou práci a byt. A ono ne,holky budou platit. To koukám.
Ja v tom placeni nevidim teda vubec problem, koupat se budou,svitit si budou, energie spotrebuji a dvojka na osobu je jako hodne dobry ![]()
@boska90 píše:
Ja v tom placeni nevidim teda vubec problem, koupat se budou,svitit si budou, energie spotrebuji a dvojka na osobu je jako hodne dobry
Přesně tak… Proč by tam proboha měly být zadarmo? Jako kdyby se Róza vrátila sama a řeklo se, že prostě není místo u nich doma a děla jí nabídl, že může být u něj, tak jo, je to vnučka, ale tohle vidím spíš jako pronájem pokoje dvou kamarádek. A přesně, voda, elektrika, internet, to vše se samo nezaplatí.