Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7776
13.11.18 21:14
@Fíková píše:
To, co má Blanka, bych brala třeba na chalupu. Ale žít v tom pořád ne, přijde mi to takový kýčovitý.

Mně to přijde úplně příšerné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.11.18 21:16

No tak mně zase přijde naprosto ujetý, jak třída mává s Oťasem a on jim to toleruje, takový trotl nemůže být nikdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
13.11.18 21:24
@Aotearoa píše:

Děkuji, nechtěla jsem to sem psát tak drsně, ale jsem z toho bytu nervní, strašně mi něčím vadí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: už mi nevadí postavy v seriálu, ale i byty :jazyk:

A jinak souhlas, dnes scéna ve stodole - okurky, medvídci a čokoláda - kdo to píše? :pocitac: a podle ukázek zítra zas bude prudit žalud…ani nevím, jestli si to chci teď večer pustit a koukat na to…ale podle ukázek z tohoto týdne to na Miloše praskne, a Eva na Anču naběhne :pankac: tak na to se těším :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hodinarka
13.11.18 22:03

Mě vadí úplně všichni. Momentálně není linka, na kterou by se dalo dívat. Všechno přetáčím, protože se u toho cítím trapně za ty postavy.

• Citovat
  • Upravit
7205
13.11.18 23:28

Neskutečně nudné jsou kecy Vlastika s Marií ty vzpomínky…ach :roll: U Maléřů tak málo místa a ještě se tam nase.. ta Rozinina kámoška.Holky,píšu si maily s jednou osobou z ulice.Vypadá to na setkání a pokec :D Stejně neřeknu s kým :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
13.11.18 23:39

@GabinkaCh Tak neříkej a piš. :mrgreen: O koho jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148719
13.11.18 23:50
@GabinkaCh píše:
Neskutečně nudné jsou kecy Vlastika s Marií ty vzpomínky…ach :roll: U Maléřů tak málo místa a ještě se tam nase.. ta Rozinina kámoška.Holky,píšu si maily s jednou osobou z ulice.Vypadá to na setkání a pokec :D Stejně neřeknu s kým :mrgreen: :P

Ať to není Ctibor.Bacha na něj.Je to vrah!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
14.11.18 07:57
@GabinkaCh píše:
Neskutečně nudné jsou kecy Vlastika s Marií ty vzpomínky…ach :roll: U Maléřů tak málo místa a ještě se tam nase.. ta Rozinina kámoška.Holky,píšu si maily s jednou osobou z ulice.Vypadá to na setkání a pokec :D Stejně neřeknu s kým :mrgreen: :P

Tak si to nech :jazyk: :lol:

• Citovat
  • Upravit
9243
14.11.18 08:19
@GabinkaCh píše:

Ty brďo, nekecej, ty si tak dooobrá 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
14.11.18 08:35
@Aotearoa píše:

Já mám ráda takový ten starobylý styl. Ale musí to být opravdu starý opravený nábytek. Tohle jsou nové věci, které se tváří starobyle a celkový dojem je děsný kýč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
14.11.18 08:41

@Fíková Je to ala styl Provence, ale takový všechno moc nahňácaný na sobě v malý místnůstce.
Celkově mě to ale až tak nevadí,i se celkem líbí, až na ten hadr pod dřezem, nebo pod tou nějakou skříňkou - jak se to dělalo v roce raz dva anebo na chatě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
14.11.18 11:30
@GabinkaCh píše:

Neřekneš? Tak se s ním … třeba vyfoť!!! :jazyk: ;)

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
14.11.18 12:09
@dagmarkaa píše:
Tak si to nech :jazyk: :lol:

Tak to tady nemá psát, pěkná trapárna.

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
14.11.18 12:23
@Klopotkova píše: