Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fíková píše:
To, co má Blanka, bych brala třeba na chalupu. Ale žít v tom pořád ne, přijde mi to takový kýčovitý.
Mně to přijde úplně příšerné.
No tak mně zase přijde naprosto ujetý, jak třída mává s Oťasem a on jim to toleruje, takový trotl nemůže být nikdo
@Aotearoa píše:
Děkuji, nechtěla jsem to sem psát tak drsně, ale jsem z toho bytu nervní, strašně mi něčím vadí
už mi nevadí postavy v seriálu, ale i byty ![]()
A jinak souhlas, dnes scéna ve stodole - okurky, medvídci a čokoláda - kdo to píše?
a podle ukázek zítra zas bude prudit žalud…ani nevím, jestli si to chci teď večer pustit a koukat na to…ale podle ukázek z tohoto týdne to na Miloše praskne, a Eva na Anču naběhne
tak na to se těším ![]()
Mě vadí úplně všichni. Momentálně není linka, na kterou by se dalo dívat. Všechno přetáčím, protože se u toho cítím trapně za ty postavy.
Neskutečně nudné jsou kecy Vlastika s Marií ty vzpomínky…ach
U Maléřů tak málo místa a ještě se tam nase.. ta Rozinina kámoška.Holky,píšu si maily s jednou osobou z ulice.Vypadá to na setkání a pokec
Stejně neřeknu s kým
![]()
@GabinkaCh píše:
Neskutečně nudné jsou kecy Vlastika s Marií ty vzpomínky…achU Maléřů tak málo místa a ještě se tam nase.. ta Rozinina kámoška.Holky,píšu si maily s jednou osobou z ulice.Vypadá to na setkání a pokec
Stejně neřeknu s kým
![]()
Ať to není Ctibor.Bacha na něj.Je to vrah!
@GabinkaCh píše:
Neskutečně nudné jsou kecy Vlastika s Marií ty vzpomínky…achU Maléřů tak málo místa a ještě se tam nase.. ta Rozinina kámoška.Holky,píšu si maily s jednou osobou z ulice.Vypadá to na setkání a pokec
Stejně neřeknu s kým
![]()
Tak si to nech
![]()
@GabinkaCh píše:
Stejně neřeknu s kým
![]()
Ty brďo, nekecej, ty si tak dooobrá
![]()
@Aotearoa píše:
Já mám ráda takový ten starobylý styl. Ale musí to být opravdu starý opravený nábytek. Tohle jsou nové věci, které se tváří starobyle a celkový dojem je děsný kýč.
@Fíková Je to ala styl Provence, ale takový všechno moc nahňácaný na sobě v malý místnůstce.
Celkově mě to ale až tak nevadí,i se celkem líbí, až na ten hadr pod dřezem, nebo pod tou nějakou skříňkou - jak se to dělalo v roce raz dva anebo na chatě..
@GabinkaCh píše:
Stejně neřeknu s kým
![]()
Neřekneš? Tak se s ním … třeba vyfoť!!!
![]()
@dagmarkaa píše:
Tak si to nech![]()
Tak to tady nemá psát, pěkná trapárna.
@Klopotkova píše:
Tak to tady nemá psát, pěkná trapárna.
Třeba to nechce zakřiknout
je to přece jen veřejné ![]()