Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dixies píše:
Mě už to také moc nebaví. O to lepší je to tady čístSkoro nejvíc mi tam pije krev uřvaný Frgál. Rozina je nějaká nemastná, neslaná..
Moc se netěším na linku těhotné Venduly a nafučeného Pavlíka. A myslím si, že babizny budou zase intrikovat.
A jak jsem moc nemusela Marečka, tak podle ukázek na dnešek mi ho bylo úplně líto, jak se na něho v nemocnici vrhli Věra a Mára.
líto???
vždyť Mara se o něj bojí,tak rád ho viděl,tak hezky s radostí že ho konečně našel a on se k němu zachoval jako kretèn.
Já jsem asi divná ????Mě nepřipadá , ze by byl Martin nějak uřvanej, připadá mi v pohode ![]()
@SlecnaSally píše:
Já jsem asi divná ????Mě nepřipadá , ze by byl Martin nějak uřvanej, připadá mi v pohode
Mě přijde jak čertík z krabičky,furt vyskakuje
hlavně po Veronice.
@Dixies píše:
Mě už to také moc nebaví. O to lepší je to tady čístSkoro nejvíc mi tam pije krev uřvaný Frgál. Rozina je nějaká nemastná, neslaná..
Moc se netěším na linku těhotné Venduly a nafučeného Pavlíka. A myslím si, že babizny budou zase intrikovat.
A jak jsem moc nemusela Marečka, tak podle ukázek na dnešek mi ho bylo úplně líto, jak se na něho v nemocnici vrhli Věra a Mára.
Mne teda Marečka líto není. Líto je mi Věry a Mary. Oni ho hledají. Stojí je to spouští energie, nervu, strachu o něj. A jak se k nim on chová? Chudák Mara vlastní táta se k němu takhle chová.
@ivik21 píše:
Jejdanečky, omlouvám se, sleduji včerejšek, a to ten Pavlík fakt čekal, ze Vendula za ním dojede do lesa? No to snad nee![]()
No to je fakt de.il
![]()
A Frgal
Já chci staré scénaristy, byl v Lurdech? Máchá kolem sebe rukama jak větrák
No, Pavlík zrušil svatbu a diví se, že za ním nepřijela, když se jí ani neozve. To snad on měl jít za ní. Ty jeho odpovědi jsou šílený. S jak startuje. Venduly je mi líto a nechci je už spolu. Já bych snad byla radši, kdyby Maria trošku polepšili (nebylo by to poprve) a byli spolu.
@Anna766 píše:
Mě přijde jak čertík z krabičky,furt vyskakujehlavně po Veronice.
To je presny, jak certik z krabičky.
@Sára 1 píše:
Mne teda Marečka líto není. Líto je mi Věry a Mary. Oni ho hledají. Stojí je to spouští energie, nervu, strachu o něj. A jak se k nim on chová? Chudák Mara vlastní táta se k němu takhle chová.
Vidím to stejně.
@Sára 1 píše:
No, Pavlík zrušil svatbu a diví se, že za ním nepřijela, když se jí ani neozve. To snad on měl jít za ní. Ty jeho odpovědi jsou šílený. S jak startuje. Venduly je mi líto a nechci je už spolu. Já bych snad byla radši, kdyby Maria trošku polepšili (nebylo by to poprve) a byli spolu.
A víš že mě to s tím Máriem taky napadlo.Trochu ho nechat dozrát,dospět a ono by to šlo.
@Anna766 a ještě z něj udělají frajera co bude vychovávat cizí dítě
![]()
@Ennny píše:
@Anna766 a ještě z něj udělají frajera co bude vychovávat cizí dítě![]()
![]()
No dokonce.Si ho ûplně představuju jak jede s kočárem a rapuje.
@Anna766 hej hej vím že jsi malej,ale nebreč nebreč nebo dostanu křeč heej
![]()
@Ennny píše:
@Anna766 hej hej vím že jsi malej,ale nebreč nebreč nebo dostanu křeč heej![]()
![]()
Jo jo jo jedém jedém héjjj
jen káámo nebuď uřvanééjj
@Ennny píše:
@Anna766 hej hej vím že jsi malej,ale nebreč nebreč nebo dostanu křeč heej![]()
![]()
@Anna766 píše:
Jo jo jo jedém jedém héjjj
jen káámo nebuď uřvanééjj
A ještě jednou jedéém dokolááá
Usneš a bude čumět máááma Venduláá