Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1437
9.11.18 08:54

@lucka_mac tak bydleni resili uz pred svatbou, ze prozatim zustanou tam i s Oťasem. To bylo jejich společné rozhodnutí a pak že uvidí. Ale to jestli ten druhej chce nebo nechce mit děti je dost zasadni vec na to, aby to řešili po svatbě :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
9.11.18 09:12
@boska90 píše:
Bylo to v te coolne. Podle me to neresili i Terez z toho ,,zcervrnala" a byla naměkko, že se o tom ještě nikdy nebavili :roll:

No jak na to koukam pul okem, tak nevim.
Kazdopadne podle me, cela ta svatba je blbost. Dite neplanuji, on odjel do Vidne. Nevim no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hodinarka
9.11.18 09:43
@Sára 1 píše:
@TopSecret Všechno schytá Veronika. Divím se, že je tak v pohodě. Rozina je taky dobrá. Mele o tom, že si najde co nejdřív podnájem. A jako z čeho bude žít? Co bude dělat? Peníze asi dostane hned. V Americe žila bez rezervy?

S Rozinou mám podobný pocit. Nemá na zaplacení dluhu 15tis., ale chce si pronajmout byt. Jako všechny víme, že v Ulici není nic nemožné. Ale v Praze pronájem 2kk je tak 15 tis, a to bude muset holčička složit 2 měsíčný nájmy jako kauci a jeden jako provizi M&M. Takže chci bydlet sama, ale mami vysol minimálně 75tis.

A co se týká práce. Z modelky si asi nikdo na zadek nesedne a co umí, když odmaturovala na gymplu? Vidím to na pekárnu.

• Citovat
  • Upravit
1635
9.11.18 09:51

Já teda vůbec nechápu tu Rozinu, i když je to momentálně snad jediná linka, která mě baví. Jak si představuje ten podnájem v Praze, myslím, že i na menším městě by se musela hodně otáčet, aby ho zaplatila, modelka s maturitou z gymplu? Praxe žádná. No možná když bude bydlet spolu s tou kamoškou, ale to se domluvily teprve včera. Mimochodem z té jsem zvědavá, co se vyklube, ale moc se mi nelíbilo, jak se dědečka a Radky na to bydlení zeptali přede všemi, to bylo hodně netaktní. No a té její kamarádce aspoň věřím, že by modelkou být mohla, Rozina nevím, je taková nijaká, vím, že jde spíš asi o postavu, ale i tak na mě jako modelka nepůsobí, žádnou jiskru nemá, nic. No a co se týče toho víza, tak nechápu, proč zrovna ona si ho neprodloužila, chápu to možná u lidí, kteří tam chtějí zůstat napořád. Ale v této problematice se fakt moc neorientuju. A ještě jedna poznámka: pokud se mělo oficiálně vrátit od čtvrt roku později, Marcelka by tam určitě stále byla a oni vůbed neplánovali, kam by se Rozina měla vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
9.11.18 09:53
@hodinarka píše:
S Rozinou mám podobný pocit. Nemá na zaplacení dluhu 15tis., ale chce si pronajmout byt. Jako všechny víme, že v Ulici není nic nemožné. Ale v Praze pronájem 2kk je tak 15 tis, a to bude muset holčička složit 2 měsíčný nájmy jako kauci a jeden jako provizi M&M. Takže chci bydlet sama, ale mami vysol minimálně 75tis.A co se týká práce. Z modelky si asi nikdo na zadek nesedne a co umí, když odmaturovala na gymplu? Vidím to na pekárnu.

No ještě by jí mohli nějaký flek možná vymyslet v salonu, když teď na tom salon tak dobře, že nestíhají :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
9.11.18 09:53

Ten Pavel je strašnej vůl; víc mu záleží na těch jedubabach nez vlastní snoubence. Chová se, jak kdyby ji nikdy nemiloval. Fakt se nechci koukat na zhroucenou těhotnou Vendulu, jak to celou sezónu řeší s tím zabednenym tydytem :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
9.11.18 09:57

@Zuzanec taky mi to prislo dost netaktni. Upřímně, moje mama by mi nedovolila ani, abych si domu nejakou kamaradku dovedla domu, zvlášť, kdyz tam maji narváno. A kdybych to takhle nadrzo predhodila pred mou babickou/dedeckem, asi určitě bych si vyslechla svoje :) a hezký by to rozhodně nebylo

Příspěvek upraven 09.11.18 v 09:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
9.11.18 09:57

@Gorlami Přesně tak, tihleti „mamánci“ jsou nejhorší, a jak na nic včera řval, může být rada, že ke svatbě nedošlo. Zpátky bych ho nechtěla ani omylem na jejím místě, i když chápu, že už má na vdávání věk a chtěla mimčo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
9.11.18 10:02

@boska90 jj, já na místě Veroniky bych jí řekla 2-3 maximálně, na to, že ji viděli poprvé v životě, ono kdoví, jak to vůbec bylo s vyhozením z domu, ono málokdy bývají věci černobílé a být Radkou, ubytuji maximálně Rozinu, ne cizího člověka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148704
9.11.18 10:04
@TopSecret píše:
Jenze Veronika, v tomhle konkretnim pripade, si to udelala sama. Ja bych dcerunku takhle neobhajovala. At si to slizne, kdyz je bl.ba.

To jo :D ale on na ní řve stejně furt a kvůli všemu,tak už je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
9.11.18 10:08

Tak Veronika je světice křížená se super ženou, ta by ubytovala s fleku i Arnošta, kdyby ji o to na ulici pozadal, však místa mají dost :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
9.11.18 10:10
@Zuzanec píše:
No ještě by jí mohli nějaký flek možná vymyslet v salonu, když teď na tom salon tak dobře, že nestíhají :P

Podle mě jí flek dohodí pan Koloběžka, Rozina umí dobře jazyk a určitě se mu bude náhodou hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
9.11.18 10:13
@zrcadlo píše:
Podle mě jí flek dohodí pan Koloběžka, Rozina umí dobře jazyk a určitě se mu bude náhodou hodit.

Nj, pan zachránce :roll: :roll: .

Ta Ulice je fakt strašná pakarna :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
9.11.18 11:37

Také byste byli všichni nadšení,kdyby vám Rozinka přivedla na noc Janu,kterou máma vyhodila?Já bych jí u nás spát nenechala,odvezla bych jí domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
9.11.18 11:40

@Marcam Proč ne, jsou jak v té pohádce , jak všechna zvířátka bydlela v rukavičce.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí