Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zuzanec píše:
Co kaštan, to žalud
@Mirčulka píše:
Kolik toho Anča ještě vydrží než ho kopne?
Doufam,ze brzo. Ted to bude matrace a priste co? Udela ji prednasku o nejake zdrave vyzive a jak ma pro nej
varit či co?
@dagmarkaa píše:
Ten Pavel je vážně vůl!
To mi povidej. Tak on rozhodne za oba! ze svatba nebude a ted si sbali veci a…at uz zustane,kde je.
@velbloudice píše:
jinak ta rozina delala maturitu v Americe? nějak si to nepamatuju, kdy odjela…
Jo, dělala, jela tam pracovat-modeling a studovat a odletěla v lednu 2017.
@EvuIa píše:
A ten PavelTo je fakt idiot
no idiot,je to spíš velký tlustý dítě
@Marcam píše:
no idiot,je to spíš velký tlustý dítě
No tak nevyrovnaná postava tam dlouho nebyla, scénáristi evidentně sami netuší, jaký Pavel vlastně je. Dělají z něj silného a tvrdohlavého řezníka; něžného a romantického trempíka potulujícího se po lesích; ňoumu, který se bojí říct babičce, že mu nechutná kakajíčko; idiota, který svoje trápení s holkou běží vyslepičit babičce do důchoďáku; egoistu, který zruší svatbu, aniž by se zeptal své snoubenky, jak to vidí ona; týpka, který jeden den žárlí na expřítele své holky, ale druhý den se s ním jde ožrat do hospody…
Nemám tu postavu ráda, pro mě nemá žádný charakter, nevidím na něm nic, čeho by si měla Vendula vážit a chtít si ho vzít.
@zrcadlo Že jo? A ještě pořád něco žere místo snahy trochu zhubnout, jeho obezita je přes čáru.
@zrcadlo To je presne. Scenaristi do neho zakomponovali asi pet postav a vytahuji je podle potreby ![]()
@Klopotkova píše:
Náhodou, jeho obezita je rozkošná
Já si ho teda na té jím zmiňované vodě neumím moc představit - pokud šlo o běžné kanoe a ne speciální model s vrstvou nadlehčovacího polystyrenu navíc - vždyť ten když si sedna na zadáka, tak nejen že mu bude přes límec téct voda do lodi, ale navíc se mu špička lodi zvedne tak, že lehčí háček (třeba Kamila) nemá šanci pádlem dosáhnout do vody ![]()
@Klopotkova Zvlášť když se svlíkne, musí být ten jeho pupek rozkošnej.
@zrcadlo píše:
Já si ho teda na té jím zmiňované vodě neumím moc představit - pokud šlo o běžné kanoe a ne speciální model s vrstvou nadlehčovacího polystyrenu navíc - vždyť ten když si sedna na zadáka, tak nejen že mu bude přes límec téct voda do lodi, ale navíc se mu špička lodi zvedne tak, že lehčí háček (třeba Kamila) nemá šanci pádlem dosáhnout do vody
No nejen na vodě, může vůbec Pavel souložit?
@Konnny píše:
@Klopotkova Zvlášť když se svlíkne, musí být ten jeho pupek rozkošnej.
Asi takhle, nebo je tenhle ještě hubenej? ![]()