Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Že by se scénáristi ohledně Pavla inspirovali řezníkem Krkovičkou?
@zrcadlo díky takovým vymysleli rafty
Pavlík má ke kolenům nohy u sebe a pak se mu rozjedou do trojúhelníku, to je velmi nesexy ![]()
@zrcadlo píše:
No tak nevyrovnaná postava tam dlouho nebyla, scénáristi evidentně sami netuší, jaký Pavel vlastně je. Dělají z něj silného a tvrdohlavého řezníka; něžného a romantického trempíka potulujícího se po lesích; ňoumu, který se bojí říct babičce, že mu nechutná kakajíčko; idiota, který svoje trápení s holkou běží vyslepičit babičce do důchoďáku; egoistu, který zruší svatbu, aniž by se zeptal své snoubenky, jak to vidí ona; týpka, který jeden den žárlí na expřítele své holky, ale druhý den se s ním jde ožrat do hospody…
Nemám tu postavu ráda, pro mě nemá žádný charakter, nevidím na něm nic, čeho by si měla Vendula vážit a chtít si ho vzít.
@zrcadlo píše:
No tak nevyrovnaná postava tam dlouho nebyla, scénáristi evidentně sami netuší, jaký Pavel vlastně je. Dělají z něj silného a tvrdohlavého řezníka; něžného a romantického trempíka potulujícího se po lesích; ňoumu, který se bojí říct babičce, že mu nechutná kakajíčko; idiota, který svoje trápení s holkou běží vyslepičit babičce do důchoďáku; egoistu, který zruší svatbu, aniž by se zeptal své snoubenky, jak to vidí ona; týpka, který jeden den žárlí na expřítele své holky, ale druhý den se s ním jde ožrat do hospody…
Nemám tu postavu ráda, pro mě nemá žádný charakter, nevidím na něm nic, čeho by si měla Vendula vážit a chtít si ho vzít.
Tak nějak… Dobrá schíza, ten Pavel. Fakt není charakterově za co chytit
Chudák Vendy chce ženicha, a to hned ![]()
Myslim devcata, ze uz to trochu prehanite. Kazdej je nejakej.
Muze bejt nemocnej. Nevime. Ale todle drbani se mi nelibi a myslim, ze uz je fakt pres caru.
@Mirčulka píše:
@zrcadlo díky takovým vymysleli raftyPavlík má ke kolenům nohy u sebe a pak se mu rozjedou do trojúhelníku, to je velmi nesexy
přesně, včera jsem si všila, jaké má iksky ![]()
@TopSecret píše:
Myslim devcata, ze uz to trochu prehanite. Kazdej je nejakej.
Muze bejt nemocnej. Nevime. Ale todle drbani se mi nelibi a myslim, ze uz je fakt pres caru.
Také se přimlouvám za hodnocení spíše charakteru postav, než „přírodního“ zevnějšku jejich představitelů. ![]()
Mně se Pavel líbí vzhledově i s tou obezitou. Já postavu řeším jen u sebe, u jiných hodnotím co se vzhledu tÿče celek a ne jen tělo.
Mně se Pavel vzhledově nelíbí a nelíbí se mi ani povahově. Je to takový urážlivý jelimanek. Vendula by měla sebrat zbytky rozumu a nechat ho ať si jde k mamince do Telecího. Vůbec bych se nedivila kdyby po ní to kakajíčko přes spaním jednou vyžadoval.
@Fíková Díky. Já se právě hodně dlouho na Ulici nedívala… byla jsem naštvaná.. ale zas mě to nějak zaujalo ![]()
@kochichak píše:
@lucka_mac Ono Mário je sice de*il, ale aspoň srandovní![]()
Mario je svůj. A poslední dobou mi přijde,že je nějaký rozumnější, když si odmyslim ty jeho stylizované pózy. Tak mi vlastně přijde jako docela fajn kluk, Vendula hezky podpořil, když potřebovala a i teď v rozhovorech s Pavlíkem mluvil rozumně. Asi jsem se zbláznila. ![]()
@lucka_mac Jako já bytostně nesnáším raperské pozy a z něj jsem měla zpočátku málem kopřivku
Ale začíná se mi líbit čím dál víc
A právě.. jako kamarád je super… a je docela pěkný kluk…
@kochichak píše:
@lucka_mac Jako já bytostně nesnáším raperské pozy a z něj jsem měla zpočátku málem kopřivkuAle začíná se mi líbit čím dál víc
A právě.. jako kamarád je super… a je docela pěkný kluk…
Taky to tak vnímám.