Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@verujan píše:
Holky, chci si koupit chlebník, co mají Maléřovi. Která ho máte - dáváte tam chleba a pečivo jen tak, nebo zabalené v sáčku?
Nevim,jaky maji,ale davam vzdy v sacku (mam dreveny,s polokulatymi zasunovacimi dvirky).
@verujan píše:
Holky, chci si koupit chlebník, co mají Maléřovi. Která ho máte - dáváte tam chleba a pečivo jen tak, nebo zabalené v sáčku?
Já v utěrce nebo v plátěné tašce.
@Anna766 píše:
Ne že bych tomu extra rozuměla,ale ač jsou to zvlášť hezké kousky oděvu,zkombinované to takhle vypadá,jako kdyby jí to podával ze skříně nevidomý stylista.Jediná kdo se mi tam opravdu líbil,byla Ana Gaislerová.
@TopSecret píše:
co chces po Frantisce. Ona to ma obraceny, jak zbytek naroda
A jako ten hadr, co ma na sobe, v tom bych nevesla ani na zahradku.![]()
Mně často připadá, že „kterého psa nemá ráda nebo ten pes nemá vlivného páníčka“, tak si na něj hůl najde, ale s kým „peče“, tomu to odbornými výrazy vynachválí
Aňa G. ujede málokdy, ta si jede obvykle vkusně mezi všemi proudy, ale Linda R. je tentokrát za hastroše do pole na plašení ptáků ![]()
@Fíková píše:
Já v utěrce nebo v plátěné tašce.
Na jeden den ano, ale druhý den je to vyschlé a tvrdnoucí, plátno do sebe nenápadně natahuje vlhkost. Používám hnědé papírové sáčky s průsvitem, část v lednici ještě navíc v pootevřeném igelitovém sáčku nebo v mrazáku - v papírovém a igelitovém sáčku dobře uzavřené. Je to po letech různých experimentů. Igelit přímo na chleba, pokud to není takový ten ala průsvitný papír, co v něm bývá krájený, by neměl být, podporuje plesnivění, které není zpočátku viditelné. Chleba volně v dřevěné chlebovce také brzy vysychá a tvrdne.
@Mirčulka píše:
Kolik toho Anča ještě vydrží než ho kopne?
mně už přijde, že musí být taky blbá, když se drží takového tupce.
@kochichak píše:
Nevite co je teda s tou Rozinou? Proc jo vyhostili
Vykašlala se po maturitě na papíry. Pak byla na nějaké párty, na kterou zavolali policii. A při výslechu samozřejmě zjistili, že je tam načerno.
jinak ta rozina delala maturitu v Americe? nějak si to nepamatuju, kdy odjela…