Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bylo někdy vysvětleno proč je Ben v Filipové třídě, když je o rok starší? Mimochodem jsem zvědavá, kdy to Oťasovi konečně docvakne, ale spíš do něho bude muset někdo trochu kopnout, ať se probere.
@Lakoušice neznám sice souvislosti ,nemam čas koukat ,ale nevím proč by nemohl být o rok starrší my jsme byli taky dva ročníky ve třídě ![]()
@Ennny protože loni a předloni byl o ročník výš a teď je ve třídě s prváky, ale měl by být ve druháku.
@Lee92 píše:
Ten Kastan, to je neco desneho![]()
![]()
No des bes.
On snad za chvili u sebe bude resit kazdej prd a delat z toho zavery. Porad jen ja, ja, ja.
A houno vi, co je migrena, hlavne ze ji Anicka zna, nebo jak to rikal. A jeste ji ukazuje, kde ze ho bolela ta hlavicka…uaaaaaa!
Boze to je vul. ![]()
Vsak uz se na nej Anicka tak podivala…doufam,ze ji scenariste brzy „prideli“ nekoho normalniho.
@vokishka píše:Tak to bude mega
Bude těhotná a Pavel si bude myslet,že je to Mária. Už to vidím,to jim výdrží az do konce sezony.
@Lee92 píše:
Ten Kastan, to je neco desneho![]()
![]()
No, žalud ![]()
@DzungaracekChlupacek píše:
No, žalud
Jak rekl Milos. Je to proste ZALUD!
Hezký,že mu říkáme žalud.Typický chlap.který ješitně myslí sám na sebe a ženská aby mu ještě sloužila.Umí to teda zahrát ten herec. ![]()
Ulice se nám propojila se Stardance, představitelka kamarádky Roziny patří k M. Necpálovi:
Muze mi prosim nekdo napsat, kdo je kastan a ke komu patri? A Jindra odešla s tim mladým? A kde je Lada? A co na to Bedrich? Ja jsem nemela moznost ulici sledovat několik tydnu, tak jsem mimo.
@Lakoušice píše:
@Ennny protože loni a předloni byl o ročník výš a teď je ve třídě s prváky, ale měl by být ve druháku.
Máš pravdu a přesně na tohle jsem se chtěla taky ptát, taky mě to zajímá, tenkrát Martina představovala Filipovi Bena a říkala: „To je Ben, ten deváťák“. Bylo to v době, kdy Filip chodil do osmé třídy.
Tak žalud teda fakt
![]()
Naopak Anička (jak mi tedy nikdy nebyla nijak extra sympatická)
Skvěle se ke všemu staví - Myslím tím Bedřicha i Źaluda. Jo jinak tedy nechápu, proč by měla být Jindra naštvaná, že Ladu hlídala Anička, ona ji taky svěří tomu, komu uzná za vhodné, a nehlásí to Bedřichovi.
Jsem zvědavá, kdy a jak Otík prozře ![]()
A David nám houstne, to bude ještě zajímavé.
KOmbinace Macík a Rozinka, snad to nebude nadlouho, moc to nedávám.