Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5682
4.11.18 14:58

Tak v realném životě bych si asi klepala na čelo kdyby se Anča po třetí vrátila k Bédovi, ale v seriálu mi to asi taky vadit nebude, hodí se k sobě a konečně zmizí Kaštan :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
4.11.18 15:24

@Brita83 Ještě jak je Kaštan pořád nadrženej, je to ekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.11.18 16:44
@Konnny píše:
@Brita83 Ještě jak je Kaštan pořád nadrženej, je to ekl.

já bych byla pro, abychom o tom hnusákovi ani nepsaly, je odpudivej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
4.11.18 17:34
@renduli píše:
Bedřichovi se ale taky musí „líbit“, že o malou se stará Mazuťák. To je totéž, ne? :think:

Však já jsem nikde nepsala, že je správné,že ji nechává samotnou s Mazuťákem. Vycházím ze svých dětí.A ty by s nikym cizím (pro Laděnku je cizí Anča i Mazuťák nebyly) A mohla bych nového partnera milovat jak moc bych chtěla,ale dítě bych ho hlidat hned nenechala. Ani se mi u Jindry nelíbí,že Laděnku tahá ze vztahu do vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148760
4.11.18 18:04
@terinka4444 píše:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.11.18 18:12
@malákráličice píše:
@boska90 Nj, Bedrich a Anca se zas daji dohromady po stopadesate. Ona mu bude pomahat s Ladou, tak se ta nudna a predvidatelna dejova linka potahne az do prazdnin :zed: :zed: :zed: To me nebavi, kdyz je to takhle pruhledne.

Taky to očekávám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.18 18:19
@Iv.Sa. píše:
Raději Anču s Bédou a Laduškou, než jako erosenku s Žaludem, totiž s Kaštanem ;) :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
4.11.18 19:47
@saphire píše:
@malákráličice možná průhledné, ale jsou za ty roky sehraná dvojka a Kaštan je děsný :roll: no a Aničce se splní sen o dítěti a možná pak Béda kývne ještě na další do pěstounky/adopce a happy end :lol: a vlastně mi tenhle návrat vadit nebude ;)

Jsem pro :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5682
4.11.18 20:30
@terinka4444 píše:

Dobrej nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21413
4.11.18 20:33
@Brita83 píše:
Tak v realném životě bych si asi klepala na čelo kdyby se Anča po třetí vrátila k Bédovi, ale v seriálu mi to asi taky vadit nebude, hodí se k sobě a konečně zmizí Kaštan :zed:

Uz aby Kastan zmizel. Tak oplzla postava tam snad nikdy nebyla.
Prave ze ten treti navrat uz je hodne scifi. Stejne tak ta nevera Jindry a superrychly odchod bez zavahani. Ja bych to treba vymyslela tak, ze by Jindra umrela nebo by se nezvladala o Ladu postarat a utekla a Beda by na ni zustal sam. Anicka byla vzdycky spasitelka, tak bych ten navrat pochopila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
4.11.18 20:39
@terinka4444 píše:
:lol: To já si tady právě potřebuji ulevit od toho hnusu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
4.11.18 21:34

Mně ten Kaštan připomíná jednoho chlapa od bývalé kolegyně, to byl taky takový ufňukanec a blb, psychicky ji týral, než ho prokoukla, on za ní chodil do práce, tak jsem ho trochu poznala a on třeba mluvil tímto stylem „Jsem uraženej“ a nafoukl se jako papuč a taky dal té kolegybi každej nesmysl sežrat, celej Kaštan. Hned jsem si na tu bývalou kolegyni a na jejího ex vzpomněla.

• Citovat
  • Upravit
1437
4.11.18 21:44

@Klopotkova mam takovyho kámoše, přesně tohle byl jeho styl vyjadřování. Akorát, ze on není nejaky psychicky tyran. On je naopak šíleně hodný člověk. Zachránil mi po rozchodu kůži a poskytl mi ubytování, aniz by mě pořádně znal. Ale po dvou mesicich jsem z nej byla šílená. Říkám takovym lidem energicky upir. Po odstěhování jsem si musela od nej mesic odlocinout a komunikovat s nim co nejmin. A pak už zase v poho. On je fakt zlatej cčlovíček, jen tu energii uplne vysava. Kdo tohle nezazil asi nikdy nepochopi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5791
4.11.18 21:57
@boska90 píše:
@Klopotkova mam takovyho kámoše, přesně tohle byl jeho styl vyjadřování. Akorát, ze on není nejaky psychicky tyran. On je naopak šíleně hodný člověk. Zachránil mi po rozchodu kůži a poskytl mi ubytování, aniz by mě pořádně znal. Ale po dvou mesicich jsem z nej byla šílená. Říkám takovym lidem energicky upir. Po odstěhování jsem si musela od nej mesic odlocinout a komunikovat s nim co nejmin. A pak už zase v poho. On je fakt zlatej cčlovíček, jen tu energii uplne vysava. Kdo tohle nezazil asi nikdy nepochopi

Naprosto tě chápu. Já jsem měla kdysi v práci takovou kolegyni. Docela normální holka, ale taky ze mě úplně vysávala energii, úplně jak píšeš. A to jsem hodně realista a moc na takové věci nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
5.11.18 08:42

Vrátí se podruhé, co máte s tím potřetí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie