Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nutne bych potrebovala koupit Terezino pyzamo…
Preskrtnuto
Anca ma u Bedricha porad papuce,jo? ![]()
Nový povlečení mají, ale ještě jsem ji neviděla ho povlíkat, nebo mýt okna nebo drbat wc. To je pak snadno super žena když má takhle bezúdržbovou domácnost ![]()
@Mirčulka píše:
Nový povlečení mají, ale ještě jsem ji neviděla ho povlíkat, nebo mýt okna nebo drbat wc. To je pak snadno super žena když má takhle bezúdržbovou domácnost
Taky chci bezúdržbovou domácnost. ![]()
@Mirčulka píše:
Nový povlečení mají, ale ještě jsem ji neviděla ho povlíkat, nebo mýt okna nebo drbat wc. To je pak snadno super žena když má takhle bezúdržbovou domácnost
Jeden dil trva necelou hodinu, tak se asi neda ocekavat, ze u vsech budou natacet zbytecny sceny u drbani wc, kdyz u vetsiny to wc ani nemaj.. Cely tyden nejsi kazdou minutu s danou rodinou, tak to musis brat tak, ze uklid atd. Je v dobe bez kamer no.. Asi by me nebavilo celej vecer koukat na to jak tam vaechny zensky pred Vanocema gruntujou a myjou okna
leda, ze by nam tam chteli hodit zas nakou reklamu na neco zázračnýho na uklid..
@a12 píše:
Jeden dil trva necelou hodinu, tak se asi neda ocekavat, ze u vsech budou natacet zbytecny sceny u drbani wc, kdyz u vetsiny to wc ani nemaj.. Cely tyden nejsi kazdou minutu s danou rodinou, tak to musis brat tak, ze uklid atd. Je v dobe bez kamer no.. Asi by me nebavilo celej vecer koukat na to jak tam vaechny zensky pred Vanocema gruntujou a myjou oknaleda, ze by nam tam chteli hodit zas nakou reklamu na neco zázračnýho na uklid..
Mě i překvapí když tam někdo jednou za uherák vytře nebo pověsí vyprané prádlo.
@Anna766 píše:
Mě i překvapí když tam někdo jednou za uherák vytřr nebo pověsí vyprané prádlo.
No
o tom ten serial neni tak se to tak musi brat no.. Ze to samozřejmě delaj ale nedaj to prece do televize
muzem bejt radi, ze obcas neco michaj na studeny plotne
nebo nekam premisti vysavac a podobně, ono treba deset minut poslouchat vrcici vysavac u maleru..
u sceny u vareni muzou neco resit a podobne.. Ale aby stali vsichni nad wc a neco resili
![]()
@Konnny píše:
Maléřovi si koupili nové povlečení!
![]()
Kam to zapsat? Babička by řekla: „Černou křídou do komína.“ ![]()
@a12 píše:
Noo tom ten serial neni tak se to tak musi brat no.. Ze to samozřejmě delaj ale nedaj to prece do televize
muzem bejt radi, ze obcas neco michaj na studeny plotne
nebo nekam premisti vysavac a podobně, ono treba deset minut poslouchat vrcici vysavac u maleru..
u sceny u vareni muzou neco resit a podobne.. Ale aby stali vsichni nad wc a neco resili
![]()
Co si vzpomenu,tak Jordánová vytírala tu předsíň často,aby jako bylo vidět jak je servaná z péče o domácnost a Jordán se stará jen o ty své brouky či co.Pak v tom samém bytě Lenka občas luxovala.
Gábina věšela prádlo a žehlila pak jak bydlala už s Hynkem a Šímou,jako ta hospodyňka co musí se starat,a touží po vzdělání návrhářky.
A Anča často žehlila a uklízela jeden čas.
@Anna766 píše:
Co si vzpomenu,tak Jordánová vytírala tu předsíň často,aby jako bylo vidět jak je servaná z péče o domácnost a Jordán se stará jen o ty své brouky či co.Pak v tom samém bytě Lenka občas luxovala.
Gábina věšela prádlo a žehlila pak jak bydlala už s Hynkem a Šímou,jako ta hospodyňka co musí se starat,a touží po vzdělání návrhářky.
A Anča často žehlila a uklízela jeden čas.
Jj, ale vzdycky to melo poukazat na strhanou, nebo starostlivou zenu v domacnosti
jako ted naposledy jindra jak ji rek beda, ze řádí kdyz vystrela
ale to mela cerny svedomi ![]()
Holky, co koukáte dopředu - jak to nakonec dopadne s tím Evženovým zubem?
Teď ve Volejte Novu rozhovor s Terezkou Bebarovou a potom hned reportáž o návratu Roziny, už asi příští týden ![]()
@Marcella01 píše:
Teď ve Volejte Novu rozhovor s Terezkou Bebarovou a potom hned reportáž o návratu Roziny, už asi příští týden
Také to sleduji, Rozina už příští týden říkali.
Rozina dorazí v úterý ![]()
A jestli se můžu „pochlubit“,jak se tu rozebíraly celebrity..tak jsem jich potkala několik,ale na základní školu do třídy jsem chodila s Jakubem Voráčkem a pod stan jako děti jsme jezdili s partou lidí,dospělých a dalších dětí a mezi nimi byla i Lucie Pernetová,hrála v Ulici učitelku Hanku,co se kvůli ní rozvedli Jordánovi ![]()