Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
Ten se vám líbí jo?![]()
vždyť vypadá jak Rumcajs co nechal vlasy i s kloboukem v roští.
Já si Vás jen čtu, ale to je super hláška. Fakt mě rozesmála.
![]()
Teď jsem náhodou přepla na ČT, a Mario tam dělá husu a nějaký buchty. Tento pořad vidím poprvé.
Holky ten kámoš bezdomovec je mrtvý? Já to sleduju jen na čtvrt oka a ucha.....
@Brita83 píše:
Holky ten kámoš bezdomovec je mrtvý? Já to sleduju jen na čtvrt oka a ucha.....
Taky to sleduji tak, jako Ty, už Tě Ulice přestala bavit?
@Klopotkova píše:
Taky to sleduji tak, jako Ty, už Tě Ulice přestala bavit?
No částečně už mě to neba, ale hlavně poslední dobou nějak není čas a nebo jsem tak utahaná, že odpadám a ani nemám na Ulici náladu ![]()
@Anna766 píše:
A je takový fešák jako v televizi i v reálu?
já teď byla v Dejvickém divadle a čoveče vypadal strašně vyžile, jak alkoholik:-) Ale je fakt, že taková byla i role - parádně do ní sednul:-)
@Mirčulka píše:
Já často potkávám Gondika, to je velkej pohodář, i pokecá, pořád ve dresu, takovej drobek. Ale top byl pro mě Klus, ten si tu pozornost vyloženě užívá, zrovna běžel seriál Na vodě, tak povídal o natáčení. A někde jsem četla rozhovor s tou jeho Tamarou, že on to fakt miluje a neobtěžuje ho ani když ho někdo vytáhne třeba od jídla kvůli fotce. Což bych si nikdy nedovolila
Kluse tady taky potkávám, bydlí za kopcem, s celou rodinkou:-) Holt v našem městě a okolí se to hemží.
Já mám jednu smutnou vzpomínku. U nás na hotelu bydlel kdysi Tomáš Holý, příjemný, veselý a bylo to ani ne dva týdny před jeho smrtí. Ten samý hotel nyní vlastní rodiče manželky/nevím jestli ještě je manželka/ režiséra Jiřího Stracha, ten tu občas pobýval a jelikož se nedaleko natáčel Anděl Páně, potkala jsem Jiřího Dvořáka a Ivana Trojana, oba příjemní, kamarádka si s nimi fotila vnoučata, nebyl problém, naopak vtipkovali, smáli se. Já na to focení nějak nejsem. Na stejných místech se natáčí i seriál Policie Modrava, jeden díl i v Domově pro seniory. Soňa Norisová i další byli opět příjemní, se stařečky a stařenkami si i popovídali. Jen Filip Tomsa se moc nezapojil, ale ne že by byl nepříjemný, spíš takový uzavřený, nemluvný. Jo a jednou jsem v Praze v hospodě seděla s Lumírem - Vaškem Svobodou, ten byl rozjetý, zpívalo se, byla legrace. A na dovolenou na Djerbu před lety s námi letěla E. Balzerová s dcerou. Naprosto nenápadná, příjemná. Takže nemám negativní zkušenosti. Na Djerbě tenkrát pracoval syn jako delegát CK a přijela tam Hana Mašlíková dnes Reinders. Je to už asi 14 let. Pořád si něco vymýšlela, všechno bylo špatně a pak mu řekla: Víte kdo já jsem? Když jí řekl, že ne /on ji tenkrát opravdu vůbec neznal/ tak u řekla, že je omezený, neschopný a arogantní.
@rampepurda57 takže se potvrzuje, čím větší hvězda, tím skromnější. Kdo byl před 14 lety nějaká Mašlíková? Předváděčka prsních implantátů? ![]()
@Mirčulka píše:
@rampepurda57 takže se potvrzuje, čím větší hvězda, tím skromnější. Kdo byl před 14 lety nějaká Mašlíková? Předváděčka prsních implantátů?
@Mirčulka píše:
@rampepurda57 takže se potvrzuje, čím větší hvězda, tím skromnější. Kdo byl před 14 lety nějaká Mašlíková? Předváděčka prsních implantátů?
přesně tak
řekla bych to úplně stejně
@rampepurda57 píše:
Já mám jednu smutnou vzpomínku. U nás na hotelu bydlel kdysi Tomáš Holý, příjemný, veselý a bylo to ani ne dva týdny před jeho smrtí. Ten samý hotel nyní vlastní rodiče manželky/nevím jestli ještě je manželka/ režiséra Jiřího Stracha, ten tu občas pobýval a jelikož se nedaleko natáčel Anděl Páně, potkala jsem Jiřího Dvořáka a Ivana Trojana, oba příjemní, kamarádka si s nimi fotila vnoučata, nebyl problém, naopak vtipkovali, smáli se. Já na to focení nějak nejsem. Na stejných místech se natáčí i seriál Policie Modrava, jeden díl i v Domově pro seniory. Soňa Norisová i další byli opět příjemní, se stařečky a stařenkami si i popovídali. Jen Filip Tomsa se moc nezapojil, ale ne že by byl nepříjemný, spíš takový uzavřený, nemluvný. Jo a jednou jsem v Praze v hospodě seděla s Lumírem - Vaškem Svobodou, ten byl rozjetý, zpívalo se, byla legrace. A na dovolenou na Djerbu před lety s námi letěla E. Balzerová s dcerou. Naprosto nenápadná, příjemná. Takže nemám negativní zkušenosti. Na Djerbě tenkrát pracoval syn jako delegát CK a přijela tam Hana Mašlíková dnes Reinders. Je to už asi 14 let. Pořád si něco vymýšlela, všechno bylo špatně a pak mu řekla: Víte kdo já jsem? Když jí řekl, že ne /on ji tenkrát opravdu vůbec neznal/ tak u řekla, že je omezený, neschopný a arogantní.
V podobné situaci jsem zažila Daru Rolins…
@Marcella01 píše:![]()
![]()
teď jsem si vlastně vybavila, že jsem byla zkoušet svatební šaty a do stejného salónu vplula Nikol Moravcová, doufám, že si jméno dobře pamatuji, tenkrát hrála v nějaké reklamě, zlatokopka, co si bere nějakého dědka nad hrobem, proste nikde kromě jedné reklamy nebyla vidět a chovala se taky jak kjava…nafrnena, arogantní, létaly tam kolem ní, a pak stejně odešla bez šatů
Tady se takhle nepříjemně předvedla Agáta Hanychová, když si tu brala mladýho Prachaře.
Kamarádky a známí co dělají v tom hotelu, kde byla svatební hostina, nebo co to bylo za mecheche, tak on prý tichý, hasil její nepříjemnosti, ona frackovitá, namyšlená.
@brusinky píše:
![]()
slušná zásobička
S tím Petrem Čepkem už si to tu kdysi zmiňovala, to je škoda, toho bych taky ráda poznala
A Jana Brožová měla být Kateřina nebo kdo je Jana Brožová?
Jana Brožová byla má dávná kolegyně a zastoupila mi dnes v hlavě cestu Kateřině Brožové
Nějak mi to „neštymovalo“, ale spěchala jsem na sraz z U3V. Máme doma zmatek s rekonstrukcí koupelny - slušný masakr
Má hlava je včelín
Teď se mi těch osobností vybavuje další řada, ale už tady s tím nebudu machrovat, leda na vyžádání ![]()