Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já často potkávám Gondika, to je velkej pohodář, i pokecá, pořád ve dresu, takovej drobek. Ale top byl pro mě Klus, ten si tu pozornost vyloženě užívá, zrovna běžel seriál Na vodě, tak povídal o natáčení. A někde jsem četla rozhovor s tou jeho Tamarou, že on to fakt miluje a neobtěžuje ho ani když ho někdo vytáhne třeba od jídla kvůli fotce. Což bych si nikdy nedovolila ![]()
Já potkala v Globusu v Praze „Rudu“ od Simony. Toho herce mam ráda. Líbil se mi už ve Snezenkach.
Pak jako velkou náhodu beru, že jsem v Kanadě potkala v kavárně hokejistu Voráčka
Bylo to ve Vancouveru.
No a na Železné Rudě dost často vídám Marka Ztraceného,(máme tam chalupu) moje mamča s jeho mámou chvilku pracovala a prý je to strašná megera
Marek vždy stojí na nejrusnější ulici v Rudě a kouká, kdo všechno si ho vsiml ![]()
@Anna766 Aničko, nevím podle čeho mám pocit, že jsi z města, kde jsem prožila nááádherných 5 let na škole , HŠ. Možná se mi to zdá nebo jsi tu někdy psala něco, co mě k tomu přivedlo
Často na tu dobu vzpomínám, i když teda, je to už spoustu let…A moc ráda se tam vracím.
A teď jsem si ještě vzpomněla. Na poslední chvíli jsme sehnali lístky na představení Táta. Je to one man show Romana Pomajba. Seděli jsme ve druhé řadě a on mi dal svoje sako, že ho mám během představení hlídat
Dokonce všem ženám dával růži, ale to je asi součást vystoupení, určitě jsme nebyli výjimka.
Jednou jsem slyšela historku o Krajčovi. Když ho vyprávějící pochválila tak byl ok, pak mu řekla že je showman a on se urazil že není showman ale umělec
![]()
@rezulka píše:
@Anna766 Aničko, nevím podle čeho mám pocit, že jsi z města, kde jsem prožila nááádherných 5 let na škole , HŠ. Možná se mi to zdá nebo jsi tu někdy psala něco, co mě k tomu přivedloČasto na tu dobu vzpomínám, i když teda, je to už spoustu let…A moc ráda se tam vracím.
Hotelovka?
Já často potkávám v Praze v Horních Měcholupech v Albertu Aleše Hámu.
Jezdívám do Měcholup pracovně. A ve Zlíně jsem vyšla z jednoho obchodního centra a tam vedle mě Oldřich Navrátil.
V krámku s dětským zbožím jsem obsluhovala Báru Basikovou, sháněla tenkrát odrážedlo pro syna.
@Aotearoa píše:
Já potkala v Globusu v Praze „Rudu“ od Simony. Toho herce mam ráda. Líbil se mi už ve Snezenkach.Pak jako velkou náhodu beru, že jsem v Kanadě potkala v kavárně hokejistu Voráčka
Bylo to ve Vancouveru.
No a na Železné Rudě dost často vídám Marka Ztraceného,(máme tam chalupu) moje mamča s jeho mámou chvilku pracovala a prý je to strašná megeraMarek vždy stojí na nejrusnější ulici v Rudě a kouká, kdo všechno si ho vsiml
Dcera má fotku se Ztraceným,potkala ho u nás Kaufu,on tu měl nějakou akci a byl si něco koupit před,no a užíval si prý zájem fanynek a dcera chtěla na té fotce i malou(vnučku) a ta ne a ne,fotit se s ním nechtěla a bála se ho.
@kometaO5 píše:
Co jsem si stihla všimnout,tak vypadá úplně skvěle a má krásný úsměv - sympaťák!
Matěje bych také chtěla potkat, víc než Kryštofa ![]()
@TopSecret píše:
Moje rec
Me se Mara libil na zacatku. Tam byl dost peknej. Ted uz neeee.
A Tony je taky kusskoda, ze nema vic prostoru.
A jak se vám líbil Max Nekonečný, od Zuzany? Myslím že ten taky ušel. Dřív se mi líbil Mára i Hynek. Že začátku nebyl špatný Kuřízek, ale pak měl ty fousy
Vzhledově nevypadal špatně ani ten fotograf, jak mu nafackoval Martin.
@dagmarkaa píše:
@boska90 Radima Fialu bych také chtěla potkat
Naši letěli před lety do Řecka a letěl s nimi Radim Fiala.
A v Ostravě v obchoďáku v kavárně pár stolů od nás seděl Jaromír Nohavica, teď v říjnu v Českých Budějovicích jsem na náměstí zahlédla ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha a Emanuela Ridiho, toho šéfkuchaře.