Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
701
1.11.18 07:33

Já často potkávám Gondika, to je velkej pohodář, i pokecá, pořád ve dresu, takovej drobek. Ale top byl pro mě Klus, ten si tu pozornost vyloženě užívá, zrovna běžel seriál Na vodě, tak povídal o natáčení. A někde jsem četla rozhovor s tou jeho Tamarou, že on to fakt miluje a neobtěžuje ho ani když ho někdo vytáhne třeba od jídla kvůli fotce. Což bych si nikdy nedovolila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
1.11.18 08:23

Ten Miloš s básničkama, to je vůl :-) To jsem se nasmála :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
1.11.18 08:26

Já potkala v Globusu v Praze „Rudu“ od Simony. Toho herce mam ráda. Líbil se mi už ve Snezenkach. :P Pak jako velkou náhodu beru, že jsem v Kanadě potkala v kavárně hokejistu Voráčka :pankac: Bylo to ve Vancouveru.
No a na Železné Rudě dost často vídám Marka Ztraceného,(máme tam chalupu) moje mamča s jeho mámou chvilku pracovala a prý je to strašná megera :think: Marek vždy stojí na nejrusnější ulici v Rudě a kouká, kdo všechno si ho vsiml :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
1.11.18 08:38

@Anna766 Aničko, nevím podle čeho mám pocit, že jsi z města, kde jsem prožila nááádherných 5 let na škole , HŠ. Možná se mi to zdá nebo jsi tu někdy psala něco, co mě k tomu přivedlo :-) Často na tu dobu vzpomínám, i když teda, je to už spoustu let…A moc ráda se tam vracím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
1.11.18 08:41

A teď jsem si ještě vzpomněla. Na poslední chvíli jsme sehnali lístky na představení Táta. Je to one man show Romana Pomajba. Seděli jsme ve druhé řadě a on mi dal svoje sako, že ho mám během představení hlídat :oops: :D Dokonce všem ženám dával růži, ale to je asi součást vystoupení, určitě jsme nebyli výjimka.

Jednou jsem slyšela historku o Krajčovi. Když ho vyprávějící pochválila tak byl ok, pak mu řekla že je showman a on se urazil že není showman ale umělec :think: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148811
1.11.18 08:44
@rezulka píše:
@Anna766 Aničko, nevím podle čeho mám pocit, že jsi z města, kde jsem prožila nááádherných 5 let na škole , HŠ. Možná se mi to zdá nebo jsi tu někdy psala něco, co mě k tomu přivedlo :-) Často na tu dobu vzpomínám, i když teda, je to už spoustu let…A moc ráda se tam vracím.

Hotelovka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.11.18 08:45

Já často potkávám v Praze v Horních Měcholupech v Albertu Aleše Hámu.
Jezdívám do Měcholup pracovně. A ve Zlíně jsem vyšla z jednoho obchodního centra a tam vedle mě Oldřich Navrátil.

• Citovat
  • Upravit
dagmarkaa
1.11.18 08:46

@boska90 Radima Fialu bych také chtěla potkat :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3465
1.11.18 08:47

@Anna766 Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
1.11.18 08:48

V krámku s dětským zbožím jsem obsluhovala Báru Basikovou, sháněla tenkrát odrážedlo pro syna.

• Citovat
  • Upravit
148811
1.11.18 08:49
@Aotearoa píše:
Já potkala v Globusu v Praze „Rudu“ od Simony. Toho herce mam ráda. Líbil se mi už ve Snezenkach. :P Pak jako velkou náhodu beru, že jsem v Kanadě potkala v kavárně hokejistu Voráčka :pankac: Bylo to ve Vancouveru.
No a na Železné Rudě dost často vídám Marka Ztraceného,(máme tam chalupu) moje mamča s jeho mámou chvilku pracovala a prý je to strašná megera :think: Marek vždy stojí na nejrusnější ulici v Rudě a kouká, kdo všechno si ho vsiml :lol:

Dcera má fotku se Ztraceným,potkala ho u nás Kaufu,on tu měl nějakou akci a byl si něco koupit před,no a užíval si prý zájem fanynek a dcera chtěla na té fotce i malou(vnučku) a ta ne a ne,fotit se s ním nechtěla a bála se ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
1.11.18 08:50
@kometaO5 píše:
Co jsem si stihla všimnout,tak vypadá úplně skvěle a má krásný úsměv - sympaťák!

Matěje bych také chtěla potkat, víc než Kryštofa :)

• Citovat
  • Upravit
700
1.11.18 08:51
@TopSecret píše:
Moje rec :mrgreen:
Me se Mara libil na zacatku. Tam byl dost peknej. Ted uz neeee.
A Tony je taky kus :pankac: skoda, ze nema vic prostoru.

A jak se vám líbil Max Nekonečný, od Zuzany? Myslím že ten taky ušel. Dřív se mi líbil Mára i Hynek. Že začátku nebyl špatný Kuřízek, ale pak měl ty fousy :( Vzhledově nevypadal špatně ani ten fotograf, jak mu nafackoval Martin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.11.18 08:55
@dagmarkaa píše:
@boska90 Radima Fialu bych také chtěla potkat :kytka:

Naši letěli před lety do Řecka a letěl s nimi Radim Fiala.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
1.11.18 08:57

A v Ostravě v obchoďáku v kavárně pár stolů od nás seděl Jaromír Nohavica, teď v říjnu v Českých Budějovicích jsem na náměstí zahlédla ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha a Emanuela Ridiho, toho šéfkuchaře.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!