Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12834
31.10.18 17:11
@Gorlami píše:
Hele, on na mě koukl a mne se skoro podlomila kolena jak nějaký pubertacce :oops: :oops: :mrgreen:
:mrgreen: to verim.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
31.10.18 17:13
@Gorlami píše:
Hele, on na mě koukl a mne se skoro podlomila kolena jak nějaký pubertacce :oops: :oops: :mrgreen:

Hele to se chci zeptat.
Kdyz takhle potkas/te nejakou celebritu, jak se chovate? Pozdravite nebo se jen na nej podivas?
Ja potkala jen jednou Žbirku na benzine :mrgreen: ja odchazela a on sel platit. Je hrooozne malej 8o
To samy Henry z Ulice ten je taky malej. Byl v mekaci i s celou rodinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
31.10.18 17:23

Byty

Tak mara se snad stehoval pred tydnem? A rybova ma krasne zrekonstruovany byt …novou kuchyn … v te ulici sou tak rychly a sikovni … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65222
31.10.18 17:37

včera mě „dojal“ Béďa. Děcko den po očkování, ale hned jí musí vmést, že má určitě teplotu, protože byli o víkendu pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
31.10.18 18:03
@TopSecret píše:
Hele to se chci zeptat.
Kdyz takhle potkas/te nejakou celebritu, jak se chovate? Pozdravite nebo se jen na nej podivas?
Ja potkala jen jednou Žbirku na benzine :mrgreen: ja odchazela a on sel platit. Je hrooozne malej 8o

Na ulici, v obchodě nebo tak nezdravim a snažím se necivet :). Ale třeba zrovna dnes jsem potkala v čekárně u dr. Chylkovou a to jsme se pozdravily, ale tak tam se normálně cizi lidé pozdravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
31.10.18 18:04

Holky, v zítřejším dílu Mára sedí doma na posteli, řekne že se jde umejt, vstane a vejde do těchto dveří … 8o Ta rekonstrukce musela být teda důkladná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148843
31.10.18 18:09
@TopSecret píše:
Hele to se chci zeptat.

Jsem z lázenského města a sem tam nějakou tu sélebritu spatřím.Buď koukám zdálky,ale stalo se mi że jsem pozdravila,ten člověk normálně odpověděl,asi jsou zvyklí.Neuvědomím si v tu chvíli,že ač já onu osobnost znám,ona nezná mě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148843
31.10.18 18:13

Si vzpomínám jak můj tatínek měl kdysi co do činění s panem Horníčkem a říká mu pane mistr :lol: a on na to nejsem malíř pokojů,říkejte mi Horníčku:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
31.10.18 18:14
@1Julie píše:
Holky, v zítřejším dílu Mára sedí doma na posteli, řekne že se jde umejt, vstane a vejde do těchto dveří … 8o Ta rekonstrukce musela být teda důkladná :mrgreen:

Ty dvere tam asi byly do koupelny ale simona tam meli tu postel krytou tou kvetinovou stenou pusobil ten byt vetsi …rekonstrukce sou tam fakt dukladne viz ctvrtecni dil byt lindy rybove …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
31.10.18 18:20
@1Julie píše:
Holky, v zítřejším dílu Mára sedí doma na posteli, řekne že se jde umejt, vstane a vejde do těchto dveří … 8o Ta rekonstrukce musela být teda důkladná :mrgreen:

Tak to teda 8o Simona na měla koupelnu za postelí na pravou stranu, ne? Že se tam dalo jít vlastně i z té vstupní chodbicky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
31.10.18 18:20

Holky, některá jste tady zmínila Kuřízka - kdo to je?

Za mě je největší top slizák Kaštan, už aby ho Anča poslala kamsi…

Bédi mi bylo líto, když vracel Ladu Jindře, a ona ji hned nacpala Mazuťákovi, jako by ji tu chvilku, než se s Béďou domluví, nemohla držet sama. Na šťastnou rodinku si nemusejí hrát Béďovi před nosem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
31.10.18 18:23
@verujan píše:
Holky, některá jste tady zmínila Kuřízka - kdo to je?

Bédi mi bylo líto, když vracel Ladu Jindře, a ona ji hned nacpala Mazuťákovi, jako by ji tu chvilku, než se s Béďou domluví, nemohla držet sama. Na šťastnou rodinku si nemusejí hrát Béďovi před nosem.

Kuřízek byl otec jedné žákyně, kterou učila Tereza a zapletla se s ním, a pak mám pocit, že spolu i bydleli, on se chtěl rozvádět, ale nakonec se vrátil zpátky k rodině… Herec hrál tenkrát v reklamě na kuřízky, Tesco to myslím bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
31.10.18 18:25
@verujan píše:
Holky, některá jste tady zmínila Kuřízka - kdo to je?

Bédi mi bylo líto, když vracel Ladu Jindře, a ona ji hned nacpala Mazuťákovi, jako by ji tu chvilku, než se s Béďou domluví, nemohla držet sama. Na šťastnou rodinku si nemusejí hrát Béďovi před nosem.

Kuřízek byl Terezy Roman, co to s ním jednu dobu táhla, otec jedné z jejích studentek. Za mě taky strašná postava. Úplně jsem ho nesnášela a absolutně se mi nelíbil jako chlap.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
31.10.18 18:27
@Marcella01 píše:
Tak to teda 8o Simona na měla koupelnu za postelí na pravou stranu, ne? Že se tam dalo jít vlastně i z té vstupní chodbicky :think:

Jojo dalo se tam jit ze vstupni chodbicky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148843
31.10.18 18:27
@Marcella01 píše:
Kuřízek byl otec jedné žákyně, kterou učila Tereza a zapletla se s ním, a pak mám pocit, že spolu i bydleli, on se chtěl rozvádět, ale nakonec se vrátil zpátky k rodině… Herec hrál tenkrát v reklamě na kuřízky, Tesco to myslím bylo…

Rumcajs a jeho Manka :D zezačátku se mi i líbil,ale pak mě štval tou jeho nerozhodností a slabošstvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí